Haide Clujul!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Anca,tocmai am sunat-o pe Alina sa-i spun ca nu reusesc sa ajung ca nu mi-a venit tanti cu care vorbisem sa stea cu Diana. Oricum,data viitoare voi suna din timp,sper sa nu mai am surprize de-astea. Si iti multumesc inca o data. Sper ca glumesti cu temp.alea!
Cristina,unde ai facut radiografiile pt.coloana? Si eu am fost la Varga acum cativa ani(in Baisoara) dar in cazul meu a spus ca nu prea are ce sa imi faca,oricum a fost tare dureros ce mi-a facut el.
Codruta,eu am vazut cartea la Sora,acum cateva luni.
Va pup,
Aura

Mergi la inceput

Roxana,sa vezi ce faza"draguta" am patit cu Kenvelo! S-au bagat adanc in creditul meu(ca parca nu ma bagasem eu destul) si mi-au luat de 2 ori banii de pe card(iti amintesti cumva sa fi scanat tipul de 2 ori cardul?). Noroc ca am observat,eram chiar la ultimii bani si uite ca nu am reusit nici sa imi platesc biletul la mare din cauza asta. Asa ca am facut azi ture intre BCR si KENVELO,ca fiecare da vina pe celalalt. Cum nu am reusit sa gasesc pe nimeni la K.care sa stie ce inseamna un extras de cont am sfarsit prin a face reclamatie catre banca sa-mi recupereze banii. Dar cica dureaza cateva sapt. M-am enervat cumplit azi ca m-au pus pe drumuri! Si sa imi fie invatatura de minte sa verific intodeauna extrasul pt.ca eu chiar fac plati frecvente cu cardul si nu mai urmaresc pe urma operatiunile.
Pupici,
Aura

Mergi la inceput

Tot eu! Ce sa fac daca imi amintesc tot pe rand! Plus ca ma mai ocup de vreo 2 treburi in paralel.
Stiti cumva cam cat se mai da la nunti? Ca mergem sambata la nunta unor amici si tb.sa vad putin cum stau.
Tatiana,cum mai e cu cresa?
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata buna

ce faceti girls?
roxana perfect de acord cu parerea ta despre Bucuresti, posibilitatile de recreere sunt mai multe dar oamenii...sper sa nu jignesc pe nimeni, nu vreau sa generalizez...noi am stat un an in Bucuresti, sotul meu lucra la Coca Cola dar cand ni s-a ivit o oportunitate am fugit acasa.

eu m-am dezumflat de dimineata uitandu-ma pe prognoza de pe yahoo wheather, care de obicei e f exactya si care anunta ploi pina sambata viitoare

ancuzza multumesc ca te-ai interesat pentru mine, eu sufar in continuare cred ca voi merge la o radiografie la Interservisan au aparatura buna in acest sens.

Aura m-ai socat cu Kenvelo, chiar trebuie verificat totul?si noi cumparam unde se poate numai cu card.insa eu mi-am facut cont de on line banking la HVB ca sa-mi platesc facturi si tot ce trebuie de acasa si urmaresc acolo si miscarile de pe card deci cred ca vad cand apare ceva suspect...sper:)

Theiuta are al 4-lea canin!doarme si papa beton, sper sa nu zic iara si la noapte sa am festival.ne pregatim de chefuiala, ii facem ziua la Casuta cu Povesti si am nu mai putin de 10 copii+parintii aferenti.plus 3 examene saptamana asta, plus n proiecte la job...

cam asta, totusi vine we asa ca sa ne veselim, eu in special ca imi vine sotul din Franta maine dupa paaaatru zile luuungi!

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(aproape 2 anisori)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

da, roxy, asa-i...multe chestii are ei acolo la bucuresti...(si nu le merita). nu vreau sa generalizez, dar am dat acolo peste niscaiva oameni....hmmm...probabil sunt si pe aici, doar ca nu-i cunosc eu! (ex: ies din aeroport, colegul cu masina care trebuia sa ma astepte - nu-i. dupa o vreme, ma adresez politicos unui domn bine imbracat, stie cumva cum...tralala? raspuns: am eu fata de birou de informatii??? )
oricum, vroiam doar sa-ti spun drum bun. sau ai plecat deja? ca nu mai stiu nici ce zi este...cu ce mergi?

cristiana, felicitari pentru coltisor ! ! ! noi inca tot nimic! oare ar trebui sa ma ingrijorez? un pediatru care mi-a vazut-o pe la 2 luni zicea ca ii va avea devreme .... imediat facem 10 si tot nimic!

v-am spus ca de vreo saptamana reuseste sa isi ridice singura poponeata mare? se prinde de canapea cu mainile si cu dintii , ma rog, e un fel de a spune....

aura, imi pare rau ca n-ai reusit sa ajungi la ofta...daca e urgent si tii neaparat sa mergi la el, are si in alte zile dar la celelalte opticrisuri....daca nu, alina e tot acolo....

a, si mai facem ceva...adica nu mai facem. a renuntat sa zica papa'...se uita adanc in ochii lui tati si plina de convingere zice mamma...subliniez, cu doi "m".cum il vede - "mamma".

si v-am zis eu ca vine frigul.... iar trecem la caciuli.....

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare!
dupa o gramada de vreme.
Nu stiu ce tot fac, dat timp nu am deloc de net si in plus seara sunt obosota rau. Mai nou am inceput si sa merg la serivici, sa ca timpul mi s-a scurtat si mai mult.
As avea o gramada de noutati, dar nu prea am logoree in seara asta.
Un lucru vreau sa va spun: sunt fffffff trista; ieri toooooatttta ziua am ; si acum imi vine sa plang, dat ma abtin. De ce? Pt o saptamana si jumatate nu am Stefanel . L-a lasat cu bunicii in MM ; sotul are licenta, trebuie sa invete, iar eu trebuie sa stau la servici de dimineata pana seara; am soacra in vizita, dar in ea nu ma incred ca poate sa aiba grija de Stefan o zi intrega (sper sa plece cat mai repede, ca nu o mai suport). Azi cand am vorbit cu maica-mea la tel ca sa imi spuna de Stefan, nu am suportat sa imi spuna prea multe ca m-am apucat de plans. Oare e normal sa reactionez asa, sau sunt eu un pic mai deplasata?

Va cu drag pe toate! Mi-e dor sa stau la povesti cu voi.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (23 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am deschis subiect nou, aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49377

Va astept acolo si rog un moderator sa inchida prezentul subiect.
Multumesc.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (23 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput