Haide Clujul!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradaria spune:

Laura ce as putea sa-ti spun de noul meu "job"...?Usor nu este.Dar nici greu. Greu a fost pana am reusit sa ma misc eu mai bine.Am iesit din spital a 2-a zi dupa ce am nascut.In momentul in care am intrat in casa,l-a vreo 5 min. ,s-a pus fata mea pe un plans ca nu mai stiam ce sa facem cu ea.Mentionez ca pe masina a dormit.Iti dai seama ca nu aveam nimic ce ar fi putut sa o linisteasca.Doar suzeta ,care de altfel nu-i prea placea.Laptele din san nu curgea(ca niciodata).Cumparasem o singura sticluta ,care am uitat-o la spital.L-am pus pe tati in priza si a mers la farmacie de unde ne-a cumparat sticluta,lapte praf,ceai si sirop pt.colici.Astea trebuie sa le ai in casa (parerea mea).Dupa ce s-a linistit(inainte sa ajunga tati) au urmat 2 zile super,dupa care inca 2 de chin.Vreau sa spun 2 zile si 2 nopti.De atunci nici nu stiu ca am copil mic.Doarme si mananca .Doarme chiar si cand o schimb sau cand ii facem baita.Noapte se trezeste pe la ora 5-6 papa si iar somn pana pe la vreo 9-10.Nu stiu cat o sa dureze programul asta.Oricum maine vreau sa merg la biserica sa-mi fac moligva(cred ca asa-i zice) dupa care putem iesi la plimbare.Abia astept...Sa nu-ti fie frica ca o sa fie bine.Probleme pe care le-am mai intampinat noi pana acum nu prea ar fi...A,ba da in prima noapte dormita acasa s-a trezit pe la vreo 3.I-am dat sa pape dupa care am simtit ca trebuie schimbata.Era primul pampers care urma sa i-l pun copilului meu.Ce sa-ti zic ,cand o "despachetez" ,...surpriza.Murdara ...pana pe hainute,pe burtica de kk.Pe moment nu mi-am dat seama ce fac si am luat-o pe o mana si m-am dus cu ea la baie la chiuveta.Dupa ce am terminat-o de spalat mi-am dat seama ca nu am procedat corect pt. ca nu-i picase buricu si nu trebuia sa ajunga apa la el.Dar nu s-a intamplat nimic.Prima noastra aventura la scutece.Intr-alta noapte a inceput sa sforaie,ca si cum iar fi fost nasucul infundat.Atunci toata noapte n-am dormit de frica sa nu se inece.Am incercat sa scot cu pompita din nasuc ,dar nu iesea nimic.Am luat legatura cu doctorita a 2-a zi, si mi-a spus sa-i pun ser fiziologic in nasuc ca trece.Asa a si fost.Deci trebuie sa ai si dintr-asta in casa.
O sa-ti mai spun mai multe la momentul potrivit,ca oricum uiti.
Din ce cartier esti?
Pa,pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Anca , ce aparat de electrostimulare ti-ai luat acasa?
Hinta am luat-o cand a implinit piciu 1 anisor , am luat-o cu vreo 2 mil. Dar am luat-o degeaba , foarte rar sta in ea , de fapt Andy se plictiseste rapid de orice , tot timpul vrea ceva nou

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Dana,merci! (as fi atasat si zambaretul dar nu pot) Nu a mai patit nimeni ca mine,adica sa poata vedea doar subiectele de pe prima pagina? (Si-acuma m-as fi dat cu capul de perete...dar nu pot,eventual numai de peretele din fata mea dar nu ma risc)

Chiar nu vine nimeni maine(adica azi) in parc?

Va pup,
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Neata fetelor

Aura , poate trecem azi prin parc ...pe la ce ora? Doar dupa-masa reusim

Pupici

Dana&bb Andy(peste 2 anisori)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata mamici si burtici,

Laura, eu sunt din Marasti, dar sigur ne vom plimba si prin alte locuri cand va fi bebe ceva mai mare. Merci pentru informatii, am retinut ser fiziologic, pompa pt nasuc si servetele umede pana ii cade buricul, asa e?

Fetelor am o veste proasta: azi e ultima mea zi de servici si acasa nu am net; daca domnii de la UPC au zis initial ca pana in iunie ne pun, acum au dat inapoi si au zis ca numai prin septembrie vor pune. Eu am pus la profilul personal nr meu de mobil si daca vreti mai putem vorbi la tel, voi pune si fixul si-mi voi nota nr. voastre daca sunt postate.

Va multumesc mult pentru toate informatiile si sper sa ne si vedem curand.

Pupici tuturor,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

'neata trupa!
iar am dormit rau si-mi simt capul cat casa....are si galusca mea partea ei. trezit la 1, mersu' leganatu' cu 10 kg in brate - degeaba, culcat in pat cu mami, mutat la 5 in patut, trezit la 7.....da' cred ca stiti si voi despre ce vb..

aura, subsemnata a nascut in deplasare ... am stat anul trecut din iunie si pana in feb anul asta in italia...asa ca...acolo. de vina e tati... ca sa fac, daca nu mi-a placut nici unul mai pe aproape. acu suntem familia-valiza, ca deocamdata el munceste aici, casa e acolo, aici tot prin chirii..of...offff...si ce greu e departe de casa, adica acolo...da' asta e! daca mi-a trebuit bicicleta, acu n-am decat sa pedalez!

dana draga, oare sa fie cam devreme sa o instalez pe alessia in asa ceva? are 9 luni...sta bine in fundic, numai ca nu prea sta in loc mai mult de 10 sec. si asta cand e obosita!... zici ca la tine n-a mers?
iar despre aparat...am un tesmed+...am fost taaare dezamagita sa vad ca si cu ala de munca domle' adica are mai multe programe. am ales unul pt. burta flescaita (asta in traducerea mea cat se poate de libera):)))....15 zile in fiecare seara si apoi intretinere de 3 ori pe saptamana. si iti trebuie 5 min sa lipesti electrozii fix ca in desen. pe cand i-am lipit am adormit! oricum, nu m-am tinut de treaba asa ca nu pot zice ca nu merge. oricum, e destul de greu de suportat. are intensitate de la 1 la 6 si cu greu rezistam la 2 ! ! ! si mai are si 200 de contraindicatii..nu stiu daca la saloane iti vb cineva de ele..si nu poti sa-l folosesti la ciclu...no. si f. important, zice ca are rezultate bune daca faci miscare si ai o dieta echilibrata ! ! ! am cam dat pe geam 1 suta si ceva de euro! nu stiu zau daca o sa amortizez investitia !

laura-s, sper sa te mai vedem totusi...internet cu astral, sau cum ii cheama acum, nu ai incercat?

azi e soare..merge cineva in parcul mare? dupa 4?
ziceti tare si in timp util

http://community.webshots.com/user/ancuzza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Fetelor dragelor ce ne-am mai inmultit....e de bine, se pare ca isi face efectul primavara-vara mult asteptata.
Stirile pe scurt:Medea creste bine doar ca a racit un pic iar acum ii curge nasul si tuseste nitel dar dl. dr a spus sa nu ne impacientam. A pus 1kg in prima luna si sint tare fericita.
Dragos creste vazind cu ochii si parca ne putem intelege mai bine cu el de o vreme. E f tandru cu sora lui, o mingiie, ii da pusi si vrea sa o tina de mina sau in brate tot atunci cind nu vreau sa se trezeasca. O sa pun poze pe net in we sa vedeti ce pozitii protective adopta.
Si despre Ana (nepoata) avem vesti mari, a facut primii pasi si am reusit sa o si filmam. Tare ne-am bucurat! Dar ce imi place mie cel mai mult e cum vorbeste pe limba ei .... cu o multime de silabe si intonatii. Si ea trage catre Medea sa o atinga dar de fiecare data se retrage parca nu ar vrea sa o raneasca, intinde un deget, il retrage si tot asa. Mai arata becul, zice un tata tete .... si o chinuie infiorator gingiile pe la canini credem noi.

E asta a fost, revin cu poze pe sapt. viitoare. Va salutam pe toate fetele noi la subiect, roxana felicitari de promovare si multumim de listuta , mariana si florina voi ce mai faceti?, salutari si pt raluca, carrie. Se impune o noua intilnire, ce ziceti?
Caarra si noi am facut la Dragos antihemofilus B si nu am avut probleme majore.
Care din fete avea boala cu cumparaturile? sa ma ia ucenica, ca tare am nevoie de profesor in domeniu ....

Va pe toate, plimbari lungi si placute si vacante minunate si inspirate pt cine are in plan.

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

am uitat sa va intreb,

cunoasteti vreo femeie curata si nu f in virsta care ar vrea un job de menajera? presupune minim 3 ore de curatenie saptaminal si in plus cind se iveste cite ceva nou (asta fiind cind pleaca tata la bucuresti si va fi din ce in ce mai des). daca stiti dati un pm.

mex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

ooooffffff fetelor, net-ul asta ma omoara si nu pot pune astral ca noi avem cablu la UPC si Astral nu este in zona noastra; din cate am inteles eu sunt impartiti pe zone, dar fac eu cumva sa iau legatura cu voi.

Va doresc tuturor cat mai multa rabdare si sanatate ca sa puteti creste copilasii care-i aveti.

Pupici tuturor,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Haideti sa va spun cum a fost la gradi... Ieri cand am mers dupa ea, tocmai mancau de pranz. Nu i-am auzit gura, probabil ca era si ea ocupata... Asistentele au laudat-o foarte tare - dar cred ca asa fac cu toata lumea - mi-au spus ca n-a plans deloc, c-a mancat bine, s-a jucat cu ceilalti copilasi si cu asistentele de-acolo. Sincer, cu plansul si cu mancatul cred ca n-a fost chiar asa. Pacat ca nu poate sa-mi spuna ea. Cand m-a vazut s-a bucurat foarte-foarte mult, a fugit la mine si a inceput sa-mi povesteasca pe limba ei, multe-multe. Dar n-a vrut sa plecam. Ma tragea catre usa de la sala si vroia sa intre. Si azi s-a despartit foarte usor de mine, fara sa planga, dimineata n-a mancat, dar la pranz se pare ca da. Oricum, dupa masa ii mai dau o masa de pranz, ca sa fiu sigura ca mananca cat trebuie. Pana acum, dupa masa ii dadeam fructe.

Aura, n-o voi lasa sa doarma acolo, la 12,30 ma duc dupa ea. Tie ti-a prezentat cineva cresa??? Mare noroc pe tine. Eu abia-abia am putut scoate cate ceva de la asistenta sefa. Atatea intrebari trebuia sa-i pun si-mi raspundea in doi peri. Ba, m-a si dus cu zaharelul, ca in primele zile pot sa stau cu ea, si cand i-am zis, a sarit in sus ca atunci fiecare copilas vrea o mamica. N-am vazut bine nici sala unde sunt copilasii, doar prin usa intredeschisa. Oricum, e o solutie de moment, pana la jumatatea lui iunie (atunci plecam in concediu), in iulie sper s-o pot da deja la Annabela, iar in august peste tot e vacanta. Dar daca vad ca Clarei nu-i place, n-o mai duc. Inca nu ma intorc la servici, dar vreau sa ma fac si eu utila si am nevoie de timp liber. Macar cateva ore.
Nici Clara n-ar sta in patut, doar legata. Nu-i obisnuita sa se joace in el, am tinut-o pe jos, sa aiba libertate de miscare.

Laura-s, pentru net poti incerca RDS-ul sau o retea de cartier. Noi suntem pe retea de cartier si suntem multumiti. Nu merge cu viteza gandului, dar nici al melcului.

Daca apucam, poate trecem si noi prin parc.

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 ClaraAlbum grup 1 Album grup 2

Mergi la inceput