Tratament Endometrioza - Diphereline/Cetrorelix
Raspunsuri - Pagina 7

cornelia1172 spune:
Buna,
Alinaxeni si Martha78 o sa raspund cum s-a intamplat la mine
aveam dureri foarte mari la ciclu,se pare ca asta este un semn dar nu neaparat, poti sa ai endometrioza si sa nu ai nimic, nici nu se vede la eco.
eu am facut o laparo pt.aca dr. credea ca am trompele infundate si oricum vroia sa vada ce mai este pe acolo,asa a gasit endometrioza dar dupa operatie m-a anuntat foarte trista ca am avut asa ceva, dar nu mi-a explicat nimic.
cand am mers la serv la medicina muncii dr. de acolo avusese si ea si m-a intrebat ce tratament mi-a dat si cand i-am spus ca nimic m-a trimis la altcineva, dr.Poiana care nu prea m-a convins si acum am programare la Tutunaru, cred ca trebuie sa repet laparo sa vada daca a reaparut.

martha78 spune:
Cornelia, intr-adevar la eco nu se vede nimic, si eu am facut si totul pare in ordine acolo si cand colo durerile astea trebuie sa vina de undeva, sa insemne ceva...apropa de dr Tutunaru, cam in cate zile ti-a facut programarea?
If hope were not, heart would break.

pusichet spune:
Salut
Eu aveam dureri groaznice la ciclu, ciclul foarte abundent si cu cheaguri, si pe linga faptul ca era asa de dureros imi venea si la 2 saptamini, nici nu trecea unul ca venea tura a 2 a.
Am si eu o intrebare.
Am terminat tratamentul cu diphereline, ultima fiola am facut-o pe 6 iulie.
Cele care au facut aceasta fiola, dupa cit timp a venit ciclul?
Ca il astept ca niciodata, imi da ceva semne , dureri de spate, burta, dar el intirzie sa apara.
va pup

cornelia1172 spune:
buna dimineata fetele
va doresc o saptamana placuta si linistita
Martha78 eu ma-m programat lunea trecuta pentru astazi dar nu stiu ce sa fac pt ca mi-a venit ciclul aseara

martha78 spune:
Cornelia, tocmai acum vad mesajul tau, ce ai facut, ai mai fost la doctor sau ai anulat programarea?
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Monica-Elena spune:
Am vazut ca un medic spunea unei fete de aici ca sansele sa ai bebe cu endometrioza nu prea sunt. Pot sa spun ca eu am obtinut o sarcina prin FIV pe care s-a finalizat si acum imi tin minunea in brate. La cezariana s-a descoperit o mandrete de endometrioza. Am fost curatata si acum astept sa termin de alaptat sa ma apuc sa tratez si endometrioza. Asa ca se poate.......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

SilvanaPopovici spune:
Gata, m-am intors de la Sovata!
Am facut tratament 10 zile si acum astept sa ma simt bine
Monica-Elena, pe mine personal m-ai uns pe suflet cand am citit ce ai scris! Fetele de aici chiar au nevoie de incurajari! Daca nu sunt indiscreta, ti-au zis si cum se prezenta endometrioza si unde era plasata?
Pup fetele!
Silvana

Monica-Elena spune:
Silvia endometrioza mea era in afara uterului si impreuna cu o gramada de aderente de la alta operatie strangulau uterul, trompele si ovarele deci toate organele genitale. Dr mea a zis ca asta s-ar putea sa fi fost si motivul ptr care nu ramaneam insarcinata. Era ca o panza de paianjen aproape in tot abdomenul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

SilvanaPopovici spune:
Mersi de raspuns Monica-Elena. Stii, ma gandeam sa ne spui cum a fost la tine ca sa facem fiecare o comparatie cu problemele noastre.
In ce ma priveste dupa laparo am mai putine probleme ca tine si ma incurajez in consecinta ca se poate!
Da, si eu cred ca dr ta are dreptate ca de-asta nu ramaneai insarcinata. E o minune ca s-a intamplat si probabil pe masura sufletului tau.Sa-ti traiasca copilasul si sa va bucurati unul de altul toata viata!
Fetelor, despre peripetiile la Sovata si cu ce anume m-am ales puteti citi la subiectul "despre Sovata" deschis de Mari-lu.
Silvana

SilvanaPopovici spune:
Am uitat: AVEM NOUTATI DESPRE TRATAMENTUL DR T CU CETRORELIX? Mai stie cineva ceva? Eu de cand am facut laparo si m-am inscris in program, nu mai stiu nimic. Nu era vorba ca o sa inceapa in septembrie?
Silvana