bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 15
gabi.i spune:
Fetelor am avut ceva de citit pentru ca nu mi-a mai mers calculatorul de vineri dar ma bucur ca au fost in cea mai mare parte vesti bune si frumoase.
Cornelia am vorbit cu un pediatru de la Medicover si i-am zis de tahicardie mi-a zis "poftim ? ce-i aia? caca maca" la care eu am ramas muta si a repetat"da ce te uiti caca maca asemenea diagnostic nu poate fi pus decat de un cardiolog dupa un control amanuntit" si mi-a zis un cardiolog pediatru de la ei unde mi-a zis sa ma duc daca vreau pt linistea mea.
Oana multumim de aprecieri si felicitari pentru primul mama spus de puiutul tau .Eu nu am reusit sa-ti vad noile poze dar cred ca netul meu afost de vina pentru ca nici la celelalte fete nu mi le-a deschis.Mai incerc si maine.A si era sa uit multumiri pt lista arata mult mai bine acum.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
bbdeian-feb2005 spune:
Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47523" target="_blank">Bebelusi de ianuarie - februarie (11)
corneliaa spune:
Crintuta, am dat reply la PM.
Gabi....ma bucur ca si ti-e ti s-a spus acelasi lucru.Mie mi-a mai spus un pediatru ieri (iti dai seama ca intreb pe toata lumea care-mi pica in mana)ca bataile inimii si respiratia nu se regleaza la bebei decat dupa cateva luni. Abia la un an se poate spune daca s-a reglat sau nu ceva, daca e ceva normal sau anormal. Da...diagnostice grave de inima se pot pune din primele clipe dupa nastere...ceea ce nu e cazul Doamne fereste.In fine mi-au mai spus si altii altele tot de bine dar...pana la urma la vara voi ajunge la Bucuresti si voi incerca sa merg la un cardiolog tot pentru linistea mea.
Pupicei la bebei!!!!
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
amo2004 spune:
quote:
Originally posted by adita
eu pe Ionut il imbrac cu body, costumas de casa, subtire, o caciulita subtire si un costumas mai grosut, cu gluga, pe care nu i-o pun decat daca mi se pare prea frig
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Dana, si eu il imbrac pe Mihai exact ca Adita. Doua caciuli i-am pus doar iarna, pe frigul mare. Acum daca e soare si cald il las in capul gol si ii pun caciulita doar cand sufla vantul sau se racoreste. Si caciulita e subtire, insa vine peste urechi.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze
Clara03 spune:
Fetelor, voi ce faceti cu contraceptia?
Se plimba vreo mamica in Cismigiu? Daca da, haideti sa facem gasca mai mare!!!!
Clara03 spune:
shobo, suntem exact in aceiasi situatie. Cand il pun pe Seb la san ma zgarie, se impinge in burat mea cu picioarele, se agita si se screme atat de rau incat nu putem deloc sa mancam. Si eu il bat pe spate cand face asa urat, pentru ca am citit in Capraru ca il poate deranja aerul inghiti. N-am gasit nimic care sa-l linisteasca. Mi se pare ca atunci cand se potoleste si suge linistit o face fara vreun ajutor de-al meu. Mai nou, am oservat ca daca ma mulg si-i dau cu biberonul suge foarte bine, fara sa mai avem parte de crize.
Inchipuie-ti ca cel mai trist alaptat din viata mea a fost cand a venit "mama" soacra sambata pe la noi, veninoasa ca s-a certat cu socru-meu , s-a postat chiar langa mine - care alaptam, sau macar incercam, si a inceput sa suiere printre dinti despre ce nemernic este barbatu-sau. Era a mia oara cand auzeam povestile astea si era o asemenea tensiune in camera incat saracu Seb, care urla in gura mare la sanul meu, m-a muscat isteric de mamelon. Iar cretina aia vorbea intr-una - de fapt urla si nu-i pasa ca eram amandoi disperati din cauza colicilor.
Fetelor, as strange-o de gat cu mana mea, si nu va in chipuiti ce om tolerant sunt de felul meu.
SUNT TRISTA, TRISTA pentru ca de la 01 iunie ar trebuie sa-mi misc si eu fundul la birou, iar cu comoara mea va ramane isterica asta, care stie sa le faca cel mai bine pe toate. Nu va inchipuiti om mai egocentirc, mai increzut ca nimic de pe lumea asta nu-i scapa, mai fandosit si cu o voce mai pitigaiata de Mita Baston. Nu pot sa cred ca mi se intampla mie caricatura asta de situatie: sa suport omul pe care-l detest cel mai mult pe lumea asta si sa-mi mai las si lumina ochilor mei in preajma lui.
Este extrem de posesiva si ar fi in stare sa mi-l ia din brate pentru ca i se pare ca numai ea stie sa ingrijeasca copii. Ma simt intotdeauna supravegheata si stiti si voi cum iti ies toate pe dos cand te masoara cineva rautacios. Daca cumva zambeste bebe cand este calare pe el (si-i miroase si gura aia spurcata) i se pare ca numai ei ii zambeste, pentru ca, vezi Doamne, ar exista o relatie extraordionara intre ei. Fetelor, credeti-ma, o sa inebunesc.
Mai simte cineva ca si-ar casapi soacra?
crinuta spune:
Clara, eu ma mai plimb prin Cismigiu, insa zilele astea cu vremea asta instabila nu cred ca voi merge. Nu vreau sa ma apuce ploaia acolo.
Nu stiu cum merge la voi forumul, dar la mine merge fff prost, si nu e de la conexiune, deoarece celelalte site-uri merg foarte bine si rapid. Am vrut sa citesc si alte topicuri, insa renunt, ca la viteza asta stau o ora.
pupici
Crinuta si Rayan
Clara03 spune:
Crinutaeu stau chiar langa parc. Hai sa gasim o varianta sa ne si vedem. Poate facem schimb de telefoane, poate strangem maimulte mamici... Poate ne scriem pe YM, ce zici?