bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
sibip spune:
Buna tuturor! Fetelor care ati nascut la Elias, va rog ajutati-ma cu o informatie: unde anume se declara bebelusii si cu ce acte? Care este programul? Bebelusul poate fi scos din maternitate fara certificatul de nastere?
Of-of-of, am inceput sa ma stresez ca nu am buletin de Bucuresti, si in plus exista un mic risc ca sotiorul sa fie intr-o deplasare... Si mai este atit de putin timp!
Multumesc mult fetelor.
Ioana
38+
PatriciaArdeleanu spune:
Sibip, eu am nascut la Filantropia, care este in sectorul 1, ca si Elias. Se declara la primaria sector 1, din cite imi aduc aminte, pina in ora 12. Se duce tatal cu buletinul lui si cu un fel de certificat eliberat de catre spital, unde il declara mama, tata sau impreuna. Daca sotul tau pleaca, sa iti lase neaparat buletinul si declari tu (in spital)cu buletinul tau si al lui, si sa ai si certificatul de casatorie. am inteles ca nu se da drumul acasa pina nu se elibereaza certificatul sau bonul de inregistrarie de la primarie!.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
BDana spune:
Buna, mamici.
Oana, felicitari ptr. primul mama. Spus constient su nu, asta o sa iti ramana in suflet. Ai un copil tare vioi, vesel si prezent. Sa iti traiasca.
Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/
BDana spune:
Fetelor eu am iarasi o nelamurire (le tot trec aici...). Nu stiu de loc cum sa imi imbrac copilul afara. Ii mai pun sau ba 2 caciuli? Dar 2 pantaloni (ii puneam unul mai subtire pe dedesupt si unul mai grosut pe deasupra). Si jachetica? Sau ce...
Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/
crinuta spune:
La multi ani bebeilor care mai adauga azi o luna de viata!
Dana, eu i-am pus lui Rayan ieri 2 caciulite afara si cand am ajuns era transpirat, asa ca data viitoare ii pun doar o caciulita subtire sau chiar nici una daca va continua sa se incalzeasca.
Crinuta si Rayan
adita spune:
eu pe Ionut il imbrac cu body, costumas de casa, subtire, o caciulita subtire si un costumas mai grosut, cu gluga, pe care nu i-o pun decat daca mi se pare prea frig
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Alina Maria spune:
Buna ,
Multumesc Eliy , si tu esi tinerica 21 , ce mai cu 3 ani mai mica decat mine , pozele nu le pot vedea ca nu se deschid .
Bellamia , crinuta multumim de urari .
Eu afara o imbrac cu bady , pantaloni , bluza caciulita , si un costm cu totul care e mare si ii tine destul de cald , atat .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crinuta spune:
Dragelor, si voua va cade parul mult? Eu nu am avut nici o problema in acest sens in timpul sarcinii, insa, cam la o luna dupa ce am nascut a inceput sa imi cada parul si continua si acum. Sa iau vitamine?
Offf vremea asta, asa m-am bucurat ca a fost frumos 2 zile si ca am putut iesi ieri la plimbare, ca sa vad azi la tv ca vremea va fi instabila iar si se va raci. Offfff
In alta ordine de idei, al meu pui mic si scump joaca fotbal cu caruselul, mai precis trage la suturi de nu se poate. Mi-e ca se loveste, ca animalutele alea sunt din plastic mai dur, insa vad ca el nu zice nimic, tace si rabda, in schimb am trecut la chiote. Eu stau langa el si il imit( asta cand nu il pup de il albesc).
pupici
Crinuta si Rayan
bellamia spune:
Crinuta, da si el din picioruse ca sa-si aminteasca ce facea in burtica
BDana, mi se pare potrivit cum face Adita. Si eu l-am scos cu doua caciuite si a transpirat sarmanul. Ne-am plimbat cu maxi-taxi ca bibi-ul e inca pe lista si am studiat pe toata lumea de am obosit. Acum face de 3 ore...
Nu stiu cum e in Buc, dar aici daca in 14 zile de la nastere nu e inregistrat copilul se da amenda. Nu se cere certificatul la iesire din spital. Cate bordee atatea obicee.
lory, cris & alex 23.XI.2004
adita spune:
Crinuta, mie pe la 2-3 luni de la nastere a inceput sa-mi cada rau parul, si asta s-a intamplat dupa fiecare nastere. n-as putea sa-ti spun cat a durat povestea asta, ca de fiecare data am ramas repede insarcinata, si pe durata sarcinii nu mi-a mai cazut deloc parul.
Bellamia, si in Bucuresti se da amenda daca nu inregistrezi copilul imediat dupa nastere, dar se poate iesi din spital si fara certificat, doar cu o dovada ca ai depus actele pt obtinerea lui, fiindca, cel putin la sectorul 2 in care am nascut eu, dureaza vreo 2 saptamani pana iti elibereaza certificatul
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)