bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cornelia, ce ma fac? Renunt la suc? Eu inca mai astept sa vad, poate e doar o coincidenta. A mai avut o singura data asa ceva, cand o zi nu a facut. Daca totusi e de la morcov inseamna ca organismul reactioneaza dupa cateva zile?
Eu nu sunt obisnuita cu constipatie la el, de aceea sunt mirata.
Daca morcovul constipa, marul la fel, ce fel de suc sa ii dau? Din cate stiu cel de portocale da eritem.
Of, ce sa fac, sa renunt la suc? Oricum nu incep cu supa mai devreme de 2 saptamani.

Adana, atata vreme cat nu e apos, adica diaree eu zic ca e ok, indiferent de cate ori face. Iti poti si tu da seama de starea lui generala, daca e ok sau nu.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Fetelor, acum am venit acasa, azi am plecat pe fuga si nu am mai avut timp sa va impart bucuria care am avut-o azi. L-am lasat pe Seb pe pat sa ii iau hainute sa il imbrac de iesit la plimbare si cand m-am intors dinspre pat ce credeti ca mi-a strigat puiul meu mic si scump?
MA-MA! George vorbea cu varul lui in casti si nu l-a auzit, dar am tipat o data cand am auzit, si i-am zis. Mi-au dat lacrimile, imaginati-va, mai ales ca tacea (rar la el:))) si dintr-o data a tipat, nu a zis. Si acum, dupa o zi cu gandul numai la asta, imi tremura mainile si am lacrimi in ochi cand va scriu. Nu stiu cand o va mai face, cert este ca nu o sa uit niciodata. A fost si un moment aparte, m-am intors cu spatele la el sa ma indrept spre dulapiorul lui cu haine, si atunci a tipat. Parca am visat, asa a fost. Am simtit-o in suflet ca si cum m-ar fi strigat ca m-am intors. Cred ca ramane cel mai emotionant moment din viata mea. L-am albit cat l-am pupat dupa, iar el se "tavalea" de ras, ca de obicei, ca si acum cand, dupa 4 ore jumate incerc sa ii dau biberonul, i-l bag in gura si rade sa nu manance. Ma bucur ca va
am pe voi, sa va impartasesc astfel de moment. Va pup scumpele mele!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Crinuta, eu am citit tot pe forum ca morcovul fier constipa si cel crud are efect contrar. Alex a scapat de constipatie cu morcov. Nu mai inteleg nimic. Eu zic sa nu renunti inca la suc.
Corneliaa...mai stii?
Oana, stiam ca-i doresti binele si sentimentul e reciproc.
adana, si eu ma confrunt cu aceeasi problema. De o saptamana am senzatia ca-i cresc dintii. Macar de-ar scapa de colici

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Oana ma bucur enorm de mult pentru tine. Sa-ti repete cat mai des si sa te faca fericita!!!!!!!!!!!!!!!

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Oana, felicitari pentru primul MAMA!!Imi imaginez ce simti!

Si pe mine m-a incintat azi Rebecca cu multe sunete placute, dar cel mai mult mi-a placut cind m-am jucat cu ea cu o jucarie zornaitoare si a ris asa frumos haa-haaa de m-am topit!!!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Seb BRAVO !!!! Ai topit-o pe Oana din cate se vede !

Crinuta, noi am luat carucior cu caramiziu si bleumarin ca am fost cu tati la cumparaturi si lui nu ii plac culorile inchise (caruciorul cu landou e portocaliu, patutul rosu). Asa ca putem sa mai facem o fetita ca avem de toate culorile !

Vine cineva maine (duminica) in Cismigiu ?

Lali si bebe Dragos (27 decembrie 2004)

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Lali, noi am fost azi in Cismigiu, cu noul carucior. Merci mult pentru sfat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana, ce fericita esti.

Bellamia, si mama mi-a spus exact ca si tine, ca morcovul se da in caz de constipatie. Nici eu nu mai inteleg, dar eu nu stiu, asa ca de aceea intreb.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliy spune:

multumesc mult OANA esti tare draguta.si SEBI al tau e o bombonica dulce,dulce.la nasuc s-a lovit ,am lasat-o singura acasa cu taica-sau iar el....ne....barbat nu a fost atent si s-a lovit mandruta mea dar i-a trecut nu mai are nimic.cand o saaaaaaa mai am ocazia o sa mai pun poze noi.
va pup pe toate ,o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Felicitari Oana.
Crinuta, eu stiam ca morcovul crud e chiar recomandat la constipatie, doar cel fiert constipa. despre mar stiu ca regleaza tranzitul intestinal, e recomandat si pt diaree si pt constipatie

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput