Buna 
Va inteleg cu nesomnul asta, desi la mine inca nu e asa inaintata sarcina, dar stiu ce ma asteapta!! Nu numai mersul la baie ci si durerile de spate care vor veni!!
Acuma dorm bine, ma culc pe la 10 seara, dar daca cineva ma trezeste pe la 12, adorm tare greu. Iar pe la 5-6 merg la baie.
Eu plec la servici pe la 9-9.30. Cand imi este somnul mai dulce (dimineata) trebuie sa ma trezesc!!!
Va 
Codruta 21 saptamani
Eu deja m-am obisniut cu program de somn scurt,bebe se invarte,ma ciocane,e super activ-scumplic
+ca trebuie sa ma duc la toaleta destul de des noaptea(3-6ori).Asa ca ...Dar nu as lua pastile,sub nici o forma.
si pestiuc iubit de 28s si 5 z
eu am avut probleme la inceput, cit am fost in medical si probabil eram odihnita. de cind am inceput sa ma duc la serviciu, dorm 8 ore lemn, ma trezesc doar sa ma duc la toaleta. in doua-trei saptamini intru in concediu si ma gindesc cu groaza, iar incepe insomnia? mai ales ca nu prea mai am energie sa fac mare lucru...
M24+
Da si eu am insomnii de vreo 2 nopti de cand m-a vizitat soacra-mea si m-a enervat dar o sa imi revin eu curand ..sper. Sunt in saptamana 23 acum si am mai avut insomnii prin primul trimestru .