Bebelusi de iulie-august 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenutaa spune:
La multi ani puiutilor Matei, Biencuta, Raducu, Iza Maria, Stefan si Rares. sper ca n-am uitat nici un bebeu.
L-am culcat si eu pe Matei, am mai facut si eu cate ceva si sper sa am noroc sa nu se trezeasca pana termin de scris.
Noi asteptam dintisorul cu nr. 7 care nu mai apare si ne cam sacaie ( dar nu f tare ). in rest progresam, cred ca o sa o ia in curand si de-a busilea. deocamdata se sprijina pe genunchi si o ia inapoi sau se taraste pe fund. in patut se plimba , se aseaza, se ridica dc cade pe burta sau pe spate....e singurul loc unde se desfasoara in siguranta si nu are cum sa se loveasca (plasa amortizeaza toate busiturile ).
a ! am o prblema cu pampersul. a inceput sa se ude din ce in ce mai des, mai ales noaptea, cand nu-l chinui sa-l schimb. se trezeste o data sau de doua ori si bea ceai si pe la 5 pt laptic, dar nici nu deschide ochii si adoarme la loc. e drept ca bea si f mult ceai ( ziua vreo 500 ml si noaptea un biberon de 250 ml sau si mai mult ). i-am luat si chilotei up&go de la libero, dar cu aia mai dezastru.
voi ce folositi, ca eu nu stiu ce sa mai incerc.si il schimb la 2-3 ore,nu mi se pare ca il schimb rar, ce ziceti?
am sa mai pun si eu cateva poze cu strengarul dc nu se trezeste.
pupici !
roxanaz spune:
helloo hello.
Oana stai linistita, daca nu a vomat, daca maninca bine si e alert..e totul bine.
Monique tinem pumnii sa termini cat mai repede cu circul asta si sa te linistesti! ce mai face Elena? salutari de la noi!
Danule ce misto ca plecati in grecia, super!!!! mergeti cu masina sau cu avionul?
Marcelle cam rar pe la noi....pun absenta sa stii!!!
Marina, tu?
Papa, n-ai terminat inca cu mutatul???
Alice, Alina, Roxana??
mai vad ca trebuie sa strig catalogul....ca atlfel trecem la represalii, comisia de bataita!
leeloo2004 spune:
Buna ziua!
Vremea urita de afara ne-a cam tinut prin casa, asa ca plictisul e mare... Noroc ca m-a apucat curatenia de Paste, asa ca m-am ocupat cu spalatul perdelelor...
Simbata Stefan a fost invitat la o zi de nastere a fetitei unei prietene care a implinit 2 ani. Nu va spun ce harmalaie de copii a fost acolo. Stefan nu a fost mezinul - un bebelus de numai 6 luni a ocupat locul asta, insa chiar si asa a fost tare curtat mai ales de fetitele mai mari care tot veneau sa-l pupe! Prin urmare a avut un succes monstru printre fete - ma gindeam ce o sa fie cind o sa mai creasca!! Deocamdata el e cuminte si statea sa fie pupat si mai ales ii placea ca fetele ii tot aduceau baloane. Ce mai, crai, nu altceva!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga
carmenutaa spune:
am pus cateva poze, mai pun cand le mai scot din aparat.intr-o alta pauza
Carmen si Mateutu
http://community.webshots.com/user/carmenval
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47650" target="_blank">Bebelusi de iulie-august 2004 (60)
Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze