inginere chimiste, chimiste?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

He, he...acum am vazut si eu subiecul. Am terminat si eu Chimie in 2000 la Poli in Bucuresti la sectia TLMAC - Tehnici de Laborator si Monitorizare Asistate de Calculator. Iar ca multi dintre voi, nici eu nu am profesat cu toate ca mi-ar fi placut sa lucrez intr-un laborator.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Va spusesem si SARBATORI FERICITE, insa s-a sters...

Noi am fost plecati de acasa, n-am avut internet si abia acum am vazut ce s-a intamplat!

Bine ati venit noilor chimiste!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Salutari chimistelor! Ce mai faceti? Noi am petrecut sarbatorile aici in UK si nu au avut nimic din magia sarbatoarei de Paste din Romania. Iar cozonacii mi-au dat inapoi in cuptor si au iesit niste turte, ouale au iesit maro ca nu am avut cu ce sa le vopsesc si am incercat cu frunze de ceapa rosie, dar cred ca am pus cam multe, si m-am hotarit ca la anu sa iau avionul si sa merg acasa la mama!
Mishulina, urat din partea doamnei Pop sa zica ca are treburi cu doctoranzi, ca nu are conducere de doctorat!!! Si sa te duca apoi la doamna Parnau.... Bine ca ai scapat de ele! Acum predai? Si pe mine ma bate gandul sa ma intorc sa predau chimia in tara, ca mi-ar place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dragi chimiste, Cristos a inviat!
Tzuchi,imi pare rau ca nu v-ati bucurat de Paste anul acesta,dar daca v-ati gandit la cei de acasa cred ca a fost un pic sarbatoare si in sufletul vostru(chiar daca ouale au fost cam maro si cozonacii lasati)!(Apropo,ce curaj sa faci cozonaci,eu una te admir ca eu nu ma incumet!)
Cad despre madamele de la scoala...mda,n-a fost prea frumos din partea lor sa ma paseze de la una la alta pe motiv de ocupeala,dar asta e...pana la urma tot pe mine m-a "costat"...Singura cu care mi-ar fi placut sa lucrez dintre ele ar fi fost doamna Parnau(nu Pricop,scuze,asta era asistentul lui Kriza...)dar avea o perioada grea ...si eu ghinion! Chiar ca bine ca am scapat de ele!(mai ales primele 2)
Eu lucrez in invatamant dar ocup o pozitie ingrata (am mai scris undeva mai sus,daca nu s-o fi pierdut!)Adica sunt profesor-asistent la un liceu particular din Bucuresti si predau partea experimentala a lectiilor de chimie si fac cu ei aplicatii(exercitii)! E greu,bietii copii nu inteleg nimic de la profesor care e turc si preda in limba engleza iar eu intru la clasa si fac aplicatii la....nimic! Trebuie se reiau tot ce nu pricep de la prof! Poate ca tie iti place la catedra(eu nu mi-am dorit in invatamant,ci intr-un laborator) dar
sa sti ca pe copii nu-i mai intereseaza materia asta(nu are prea mare aplicabilitate practica,nu se poate trai de pe urma ei si au dreptate numai uitandu-se la mine!)si salariile sunt mici in invatamantul de stat! Iar in cel particular,cum sunt eu, e o mare bataie de joc:eu nu am nici 100 de euro iar profu de la catedra care nu-i invata nimic are de 10-12 ori mai mult+ prime...
Mai vorbim, pupice!

Ina

Mergi la inceput

Ce mai facetzi chimistelor???
Cum mai merge treaba? va bucurati de primavara?

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

mai primiti?! eu am terminat universitatea buc. in 1996, 1997 cu master cu tot, organica. bineinteles ca n-am lucrat niciodata in domeniu... si zau daca imi pare rau, in conditiile din tara asta. le admir pe profesoare, jos palaria in fata lor dar eu una n-as putea... mi-am adus si eu aminte cu nostalgie de anii de odinioara cand am vazut nume ca andruh, nosu negoiu, dobrescu... de potmischil n-a auzit nimeni?! ca asa o figura mai rar...

madalina

Mergi la inceput

madalina bine ai venit!!! Cum sa nu mai primim, cu mare drag!

Hai poftitzi, poftitzi!

Mihaela
Diana si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Eu il stiu pe dl. Potmischil, figura, nimic de zis...dar cand am avut nevoie mi-a tradus din germana o groaza de pagini din care nu pricepeam nimic, si zau n-aveau nici o legatura cu chimia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Bine v-am gasit chimistelor/chimistilor din toata lumea!!!

Si eu sunt absolventa de Chimie industriala in 1995, sectia de organica, din Iasi. Ma bucur mult ca v-am gasit, mai ales ca am aflat, cu placuta surprindere, ca si o mai veche "cunostinta" de pe forum Mate e chimista si lucram si in acelasi domeniu...al lacurilor si vopselelor. Cum spuneam am teminat in 95 si in 96 m-am angajat la micuta, pe atunci, fabrica de vopsele Kober din Piatra Neamt, unde din 94 lucra sotul meu, tot absolvent de chimie. Eram o impatimita a stiintelor exacte (matematica, chimie, fizica) dar si o inraita devoratoare de beletristica. Visasem sa lucrez la Antibiotice (Iasi) si de aceea am si facut sectia de organica (mai tineti minte cursurile de TPF, Biotehnologie, Antidaunatori???), dar revolutia a cam schimabt cursul multor vise, asa ca iata-ma invatand macro...Am lucrat pana in 99 in sistemul bastilian de la Kober, si in 99 ne-am mutat la Iasi(eu sunt ieseanca, sotul era pietrean) si lucram la Sayegh Conex, producatori de lacuri si vopsele.
In prezent, ma pot lauda cu nemaipomenita cariera de mamica a unei bijuterii de baietel Vladimir Andrei de 6 luni, pe care nu-l vom incuraja nicicum sa devina chimist .
So, I'm in club?

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

aime, bine ai venit!

Si ca sa fim "in rand cu lumea" am facut listutza chimistelor/chimistilor pe prima pagina...suntem 20!

Daca mai trebuie completat cate ceva va rog sa spuneti si se rezolva.

Mihaela
Diana si Silvia

Mergi la inceput