Dragelor,
de citeva luni deja ne tot chinuim sa decidem unde sa ne facem vacanta de vara: la hotel all-inclusive in Turcia sau la o vila in Grecia? Vrem sa mergem la sfirsitul lui iunie, ptr ca am auzit ca nu e fr. cald, cu un grup de prieteni, cu copii intre 1 si 3 ani.
Am primit recomandari si de mers in Turcia, la all-inclusive, ca e nemaipomenit ca si sercivii, iesi mai ieftin, zbori cu avionul si drumul trece repede, dar pe de alta parte avem prieteni care nu vor cu nici un chip sa mearga la turci (ca-s murdari, puturosi, ca te plictisesti intr-un complex hotelier, ca ce faci cu copilul seara cind trebuie sa doarma si nu-l poti lasa singur in camera etc.). Tot asa, am primit recomandari sa mergem in Grecia, sa inchiriem o vila aproape de plaja, seara sa putem culca copii inauntru iar noi sa stam in curte la povesti, putem merge zilnic pe alta plaja, ai ce vizita, e leaganul civilizatiei, dar... nu se compara serviciile la aceeasi bani, se cred superiori si se poarta ca atare cu turistii, trebuie sa te preocupi de mincare, si nu e tocmai ieftin etc. Acum nu ne uitam la 100-200 de euro in plus, ca oricum costa sa pleci, dar nici nu vreau sa dau dublu in cazul Greciei.
Fiind in dilema si pe de alta parte dorind ca in maxim 2 saptamini sa facem rezervari, m-am gindit sa va intreb si pe voi, ca stiu ca multa lume a fost deja in concediu cu copilul in strainatate si poate ma ajutati sa rup pisica Astept orice sugestii si reclamatii, chiar si nivel de cheltuieli la care sa ma astept, agentii prietenoase, orice credeti ca ar trebui sa stiu.
mersic anticipat,
Andra