Mamici de septembrie - octombrie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
cge spune:
Ptr Zygmaflor, trebuie sa intrebam un stomatolog.
Eu stiu ca se da la copii, nu stiam ca putem sa luam si noi.
Partea aiurea este ca la copii trebuie sa il dai in fiecare zi, foarte strict. Sa nu ratezi nici o zi, parca.
Si eu o sa ajung la Baby Expo, dar cu baietii din dotare:Victor si sotul si nu stiu sigur daca o sa fie sambata sau duminica.
Un weekend super!
Cristina
jadi spune:
aaaa , trebuie sa facem informare?
Ce idiotenie, dar nu ma mai mira nimic , ne adincim in birocratie pina la git...
Hehe... o sa scriu miine informarea si o sa o inaintez sotului meu impreuna cu demisia, temporara, din orice implica responsabilitati de serviciu.
Cred ca va face spume si asa in curind ma va lega de birou numai sa nu mai chiulesc de la servici!
Fetelor, luati notite la expo ca am de gind sa va mai intreb una alta prin august-septembrie
Weekend placut si va pup!
Jadi
14+
ancadm spune:
'neatza 
Cel putin la mine e dimineatza
. Va multumesc pentru primire si urari! Aveti o viteza la scris ceva de speriat! Ieri am citit ce ati scris despre masline si ia ghiciti?! Cum a venit sotul acasa, cum ne-am suit in masina si ne-am dus la magazinul grecesc (e cam la 40 de min. cu masina) ca sa-mi iau masline. Si se duce al meu sot si ia un kg de masline, dupa care sta si se mai gindeste putin si mai ia un kg, ca si-a zis el ca jumate de kg. o sa-l maninc in drum spre casa. Am mincat eu citeva, dar nu chiar jumate de kg...
Felicitari mamicilor care deja stiu ce vor avea! Noi sper ca vom afla in 3 saptamani. Stau ca pe ace. Sotul meu a zis ca nu vrea sa se gindeasca la nici un nume pina nu stim ce e.
Cit despre contractii, e normal sa simtim unele contractii nedureroase. Se numesc contractii Braxton-Hicks si de obicei sunt neregulate. Dar cel mai probabil in perioada asta confundam contractiile in cauza cu miscarile bb-ului.
Anca
Tonnia spune:
Felicitari diafera pentru baietel!
Fetelor, stati cu ochii pe fetitele voastre, ca o sa le asaltam!!! Cred ca or sa faca licitatie dragutele voastre!
diafera spune:
Multumesc fetelor, sunt mandra cu baietelul meu
. Felicitari si voua pentru fetite si baietei. Si asteptam mai multe fete ca sa avem cu cine ne insura baietii.
Cat despre zymaflor, eu stiu cate ceva... chiar am avut o discutie cu cineva mai demult care spunea ca sotiei lui ii s-a recomandat in timpul sarcinii .. cred ca de prin luna a 5-a sau a 6-a pentru ca bb sa aibe o dantura sanatoasa. Si rezultatul a fost f bun .. dupa cate mi-a spus. Acum copilul are 7-8 ani si are o dantura perfect sanatoasa pe cand parintii au avut probleme de cand se stiu. Despre perioada cand trebuie luat .. nu mai retin exact... dar stiu sigur ca medicul nostru ginecolog stie despre ce e vorba .. si este in masura sa ne spuna.
Aura, 15+
monicafrosa spune:
Salutare, burtici,
Bun venit noilor viitoare mamici de septembrie-octombrie! Ma bucur ca am ajuns la aceasta cifra.
Felicitari fetelor care au aflat ce vor avea. De-acum puteti sa va ganditi la hainute, culoarea camerei etc.
Ancadm, ce coincidenta, nici al meu sot nu vrea sa se gandeasca la nume pana nu stie ce va fi bebele. Din fericire, saptamana viitoare am si eu prima ecografie si sper sa putem vedea sexul.
Va pup, Monica
Carmi spune:
Nici noi nu ne gandim la nume pana nu vom sti ce este.
La bebeul meu la 14 saptamani nu s-a vazut sexul.
Cat mai am de asteptat??
Ioana75 spune:
Carmi, eu am aflat sexul la 12 saptamini
; eu cred ca daca la viitoarea eco bb nu e pudic, o sa aflati cu siguranta. Sa nu uitati sa intrebati medicul, poate nu va zice din proprie initiativa
.
Fetelor, eu nu ma mir de diferentele de la HR intre diverse firme, ca am vazut atitea ... Ce ma enerveaza sint insa diferentele de la contabilitate intre diverse firme, alea chiar ca n-ar trebui sa existe
! Sper sa n-avem probleme cu calculul indemnizatiei, eu oricum am de gind sa-mi fac si singura calculul, sa-i verific.
N-am ajuns ieri la expo, iar acum mergem undeva pe valea Prahovei la un gratar (daca ploua mergem la restaurant si mincam
). Asa ca eu miine ajung la expo.
Ioana
Ioana75 spune:
Capitolul 23 ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47451" target="_blank">aici
.
Ioana