Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Pai nasii mei au doua fetite. Bianca are 4,5 ani iar Laura are 6 luni. Sa vezi ce-i spune Bianca nasei:
1) mami eu ti-am spus ca vreau s-o vad sa iasa din burtica dar la loc nu o mai bagi?
2) pe ea o iubesti mai mult! Ii dai de 5-6 ori mancare pe zi chiar si noaptea.
Si multe altele!

Otilia si Ana Maria
http://photos.yahoo.com/otiliavermeulen

asta da!!!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

aime, eliza la multi ani fericiti si sanatosi pt. bebicii vostri!
aime acum am vazut si pozele tale! ce mandrete de flacau! stii ca si eu am vrut vladimir, dar nu ne-am inteles cu tati, asa a iesit tudor-andrei. eu credeam ca e vlad, acum imi place si mai mult
elilenus fetita ta ma uimeste de fiecare data cu ochisorii ei. ce pacat ca e petita deja...cam asa doarme si bianca, eu i-am luat pernutza ca mi-era teama sa nu se sufoce cu ea, asa ca isi trage paturica sau jucariile de plus
roserb baietelul tau e flacau in toata regula, deja sta in funduletz?

pozele noastre

Mergi la inceput

fetele am si eu o intrebare: am cumparat de la MILUPA orez si porumb cu lapte si voiam sa le dau diseara, dar habar nu am cum sa-l fac ca pe cutie zice ca se face mai gros pt. mancatul cu linguritza, dar se poate da si in biberon. a luat cineva asa ceva? ca habar nu am cum sa-l fac...sa-l fac "ochiometric" asa incat sa poata curge prin tetina pt hrana groasa?

HELP PLIIIZZZZ!!!!
Multumesc

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

fetele am si eu o intrebare: am cumparat de la MILUPA orez si porumb cu lapte si voiam sa le dau diseara, dar habar nu am cum sa-l fac ca pe cutie zice ca se face mai gros pt. mancatul cu linguritza, dar se poate da si in biberon. a luat cineva asa ceva? ca habar nu am cum sa-l fac...sa-l fac "ochiometric" asa incat sa poata curge prin tetina pt hrana groasa?

HELP PLIIIZZZZ!!!!
Multumesc

Adriana, faci asa:daca vrei sa le dai cu lingurita, folosesti cantitatile pe care le dau ei, daca nu ma insel cam 130 ml apa+6-7 linguri cereale(sau o cantitate mai mica, dar respectand proportia de apa). Asa iese ca un fel de ciulama mai groasa, care nu va curge prin biberon.
Daca vrei sa pui in biberon, atunci le prepari biberonul cu lapte (sa zicem de 180 ml), si pui in el 2-3 masuri de cereale, si va curge prin tetina.
Pofta buna!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

roserb iti multumesc mult pt. raspuns. ale mele cica sunt cu lapte asta inseamna ca fac exact cum mi-ai zis tu dar pun doar apa fiarta si racita nu?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47418" target="_blank">Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(40)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput