Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(39)
Raspunsuri - Pagina 13
mamaluidavid spune:
Aime si Eliza sa va traiasca flacaii,sa fie sanatosi si sa se faca mari si voinici!
Vladut si Alex!
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
ioana_du spune:
Fetelor, am pus poze noi cu Bianca. Albumul se cheama "aprilie 2005".
pup
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
http://photos.yahoo.com/ioana_du
aime spune:
Multumim, multumim...gata, acu' ne ducem repede sa pregatim tortuletu'...
mami si vladut(15 nov.2004)
elilenus spune:
Fetele, sorry ca nu am prea mai postat dar, ce sa zic, totul merge bine si nu vreau sa va plictisesc cu amanunte neinteresante...Oricum, vroiam sa va spun ca duminica avem botez si am foarte mari emotii. Cine e in zona, botezul o sa fie la Curtea Veche, Biserica Sf Anton, langa Hanul Manuc la 12, daca sunteti prin preajma o puteti vedea pe Ana cum e botezata. Abia astept....
Azi sunt cam suparata. I-am dat ieri Anei suc cu mar si para si portocala si nu stiam ce rau poate face para la copiii asa mici. A facut diaree. Acum incerc sa-i dau Smecta in sucul de azi ca in apa nu vrea. Nu am mai pus para, nici o grija. Dar ma oftic cand ma gandesc ce usor ii poti face rau copilului tau. Am filmat-o cand ii dadeam sa manance. Ma gandeam sa-i arat si taticului ei si cand ma uitam la filmulet stiam ca ii fac rau dandu-i para si ea manca cu atata pofta... Uf, lasa ca trece.
A, am mai pus cateva poze la albumul 5 luni.
Pupici, mamici si pitici
elena si ANA (2.11.2004)
http://photos.yahoo.com/elenapangica
mamaluidavid spune:
Ioana,cuscra mai dar ce nora frumoasa am! Vreti sa ne faceti gelosi? Dar la asa o fetita frumoasa e normal sa avem competitie.Nu-i nimic,ne luptam pentru Bianca si ii trimitem de aici de departe un
Apropos de burtica si eu mai am destula,dar toate la timpul or,nu?
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
diana2004 spune:
Roserb ,poti sa-i dai pe tot corpul ,eu ii dau pe la cutite si pe fata pt ca se mai irita de la saliva .
Fetelor ,pls ,imi trimiteti si mie parola ,dar va rog sa-mi spuneti cum pot sa o vad ,eu am incercat de citeva ori sa trimit un PM si nu m-a lasat .
aime spune:
Diana, crema e buna si ptr iritatiile de la saliva??? Vrem si noi...Si de vreo 3-4 zile Vladut s-a iritat si de la pampers, ziua nu se vad bubitele, dar seara, mai ales dupa baie....cum se cheama crema?
mami si vladut(15 nov.2004)
Sabina spune:
Buna fetele, am vorbit cu gandacelu si e bine, doar ca n-au de o sapt internet si a venit si ile de la bunici, deci are ce face:)
va pupa si pe bebeii vostri asemenea.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
roserb spune:
Aime, Eliza, sa va traiasca flacaii si sa fie sanatosi!
Elena, ai o papusica de fetita cu niste ochisori minunati!
Diana, multumesc de lamuriri!
Noi am incercat sa iesim afara , dar ne-a prins ploaia, asa ca ne-am intors dupa vreo jumatate de ora. Mai mare daraua cu imbracatul si dezbracatul...
Am mai pus si noi POZE
Distractie placuta la Baby Expo, noi din pacate nu cred ca ajungem anul asta, al meu sot se intoarce abia peste o saptamana, si nu am unde repartiza ambii copii.Iar sa ma car cu Mihnea in inghesuiala aia nu-mi prea vine, abia am scapat de raceli...
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Ele spune:
Buna fetele!
Noi suntem bine doar ca suntem grabite si agitate , ne pregatim de plecat la parinti la Roman.
Bits cand pleci?? Cum ne gasim? un nr de tel ceva?? Iti trimit pe PM mobilul meu in caz de nu ne mai gasim. Eu revin duminica seara dar nu stiu cand pleci tu.
Aime am primit parola.
Fetelor la multi ani la bebei pt azi, sa creasca mari si sanatosi.
Elilenus vazut pozele printesei. Pup ochisorii ei dulci.Si eu nu stiam treaba cu paraChiar ieri i-am facut un compot cu mar si para fara zahar doar cu putina scortisoara. NU a patit nimik deocamdata dar acuma deja m-ai speriat
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos