Stiti ceva despre asta?

Stiti ceva despre asta? | Autor: Delia21

Link direct la acest mesaj

Of,tare greu o sa-mi fie sa va spun despre ce este vorba,pentru ca nu stiu termenii medicali,dar voi incerca sa va explic in cuvintele mele.Mi-a zis doctoru ca uterul meu fiind septat trebuie mai intai sa faca o operatie ca sa taie peretele acela despartitor ca sa am si eu un uter mai normal unde un posibil bebe sa poata creste in voie.Si mi-e o frica de mor de ...operatia asta care e programata saptamana viitoare.Ati mai auzit/avut asa ceva?Spuneti-mi si mie va rog ce stiti despre asta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Delia, nu te speria, ca nu e nimic grav... In primul rind trebuia sa ceri informatii de la medic, ca sa nu te chinui pina iti raspunde una dintre noi.

Uterul normal, in sectiune, arata ca o caisa careia ii soti simburele. Al tau este de forma unei inimioare, adica are pe mijloc (sau pe lateral, depinde) o excresecenta care ii schimba conturul interior. Un bebelus nu poate creste pentru ca acest "perete" il incurca si de aceea trebuie extirpat.

Nu este o operatie grea si cred ca in citeva luni (mai multe, cel putin 6, cred) vei putea incerca din nou sa ai un bb. Deci linisteste-te, ca n-ai motive de ingrijorare. Considera-te fericita ca ai inlaturat un obstacol in conceperea unui bb.

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Eu am cunoscut pe cineva care dupa 2-3 luni de la operatie a ramas gravida.

Din cite stiu eu aceasta operatie se face prin histeroscopie. Daca e asa, citeste mai jos (click pe fiec. subiect):

Histeroscopie
Histeroscopie pentru hidrosalpinx?!
Anestezie totala-histeroscopie
rezultate histeroscopie bune
histeroscopie
Sarcina dupa ce am facut Histeroscopie
ajutor !!!! trebuie sa fac histeroscopie
SINGERARE...DUPA HISTEROSCOPIE????
HISTEROSCOPIE SI BROCRIPTIN
menstruatie dupa histeroscopie
Histeroscopie

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc mult de tot scumpelor.Maine am interventia asta...si sper sa fie bine.Fiv-ulo o sa-l incep la sf lui mai,oare sa fie prea devreme dupa interventia asta?

Mergi la inceput