Mamici din Arad...??? (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Clau si Ioana,da' ce mamici "rele" sunteti ca lasati voi copilasii sa planga si nu-i luati in brate. Sa stiti fetelor ca si eu il mai lasam pe Dragos sa planga si nu-i faceam toate poftele ca altfel as fi fost....

Noi mergem imediat la Cicir la prietenii nostri,ducem si bicicleta cu noi ca acolo are unde se plimba si nu trebuie sa fiu atenta tot timpul ca vin masini. Bineinteles ca vom face si gratar afara,doar a venit vara.
Dragos inca doarme,dar sper sa se trezeasca ca daca nu il trezesc eu. Doarme de la 3 si acum e 6!!!

Fetelor,nu cred ca voi putea pune poze ca eu nu am aparat digital si pana imi fac eu poza cu celalalt aparat...imi creste parul.
Poate organizam intalnire si ma vedeti atunci.
Ma duc sa-l trezesc pe Dragos.
Va pup!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush nu zici tu rau ce zici....deci cand punem de-o-ntalneala fetele?

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Salutare fetelor.
Ce faceti???????
Noi azi am cam lenevit,poate si din cauza vremii am dormit toata ziua .Ne-am trezit la 10,30 si cand l-am culcat pe Dragos la 14,30 ne-am culcat si noi si dupa masa am fost la biserica.In rest acasa.
Aseara am venit tarziu de la Cicir.Ne-am distrat bine pe-acolo,cu Dragos n-am avut treaba,mai ales ca am dus si bicicleta si a avut unde se plimba,au o curte de foarte mare cu gazon.
Am facut mici si carne la gratar. Ce pofta mi-e! La ora asta mor de foame si nu mai vreau sa mananc seara ca m-am cam ingrasat.

Va doresc o saptamana frumoasa si calduroasa!

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput

Fetelor am deschis subiect nou,partea 30.
Poftiti aici,va rog: http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48948

pozici
Dragos la 3 ani

Mergi la inceput