Rugaminte!
Buna ziua si bine v-am gasit!
Deschid acest subiect in speranta ca-l veti citi si - cum va stiu sufletele mari - ma puteti ajuta. Nu este vorba de mine ,ci de o buna prietena care se afla intr-o situatie disperata.
Are un baietel de 5 ani si acum il asteapta pe al doilea,insa sotul a parasit-o de curand,fugind de responsabilitati...intr-un fel este mai bine deoarece o batea,ii vorbea foarte urat dar acum se descurca singura. Trebuie sa aiba grija si de mama ei bolnava - a fost operata de curand,de cancer - .Pe 1 mai trebuie sa elibereze garsoniera unde a stat cu chirie,din lipsa de bani. Se gandeste sa apeleze la o fundatie,care ar putea s-o cazeze o perioada.
Este insarcinata in 5 luni si abia,abia mai face fata problemelor. Va veti intreba,poate,de ce a pastrat copilul,asta numai Dumnezeu stie.
Este o tanara care a avut o viata foarte grea,a facut fata singura problemelor si are nevoie de o mana de ajutor ,cat de mic.
Eu sunt dispusa sa vin in orice colt al Bucurestiului pentru o caciulita ce va prisoseste,o hainuta,o scrisoare de incurajare,orice.
Stiu ca sunt altii cu probleme mult mai grave dar mi se rupe inima cand imi vad prietena c-a uitat sa mai zambeasca,ca abia are ce manca si se gandeste cu groaza ce se va intampla cand va naste.
Va multumesc ca ati citit mesajul meu si imi cer scuze daca am fost prea indrazneata.
Cu respect,
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Pozici
Raspunsuri
Cricor spune:
Buna,
Eu am hainute de copil mic. Daca reusesc sa gasesc pe cineva care pleaca in Romania iti trimit hainutele.
Trimite-mi pe pm numarul tau de telefon.
Corina
adelyna spune:
cu niste hainute de bebe pot ajuta si eu.cand este vorba de copii,orice problema este grava.spune-mi cum sa luam legatura sa le fac si niste pachetele.
Sorina-Alexa spune:
V-am trimis pm,fetelor,sper ca l-ati primit.
Va sigur ca se va bucura de absolut orice.Acum,ea traieste din ce primeste mama ei de la serviciu(o parte din salariu,ca fiind bolnava nu munceste)3 mil. si un pic si alocatia baiatului. Deci,va dati seama cat de bine ii vor prinde cateva hainute ce au ramas mici copiilor vostri.
Multumesc si Doamne Ajuta!
Sorina.
Pozici
craluca spune:
Sorina, eu te pot ajuta cu:
- pat de bebelus, dintr-acela pliant (de fas)- desi daca nu are unde sa stea s-ar putea sa nu-i foloseasca acum, poate mai tarziu ...
- biberoane
- haine de bebe mic
- un port-bebe
- haine pentru bebe de 5 ani
- haine pentru mami, daca stii cumva cam ce masura poarta e si mai bine
Problema mea este ca nu am masina si nu prea ma pot deplasa cu toate. Astept un PM de la tine.
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Freia spune:
Sorina,
dupa ce strangi de la fete ce au pus deoparte pt prietena ta, te rog sa imi spui ce iti lipseste sa scotocesc prin hainele stranse pt bebelusi stranse de la mamicile de pe forum.
Freia si Alexa
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by craluca
Problema mea este ca nu am masina si nu prea ma pot deplasa cu toate. Astept un PM de la tine.
Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100
Raluca, putem folosi masina mea. Daca aveti nevoie, dati-mi de veste va rog.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Freia spune:
un carucior vrei pt prietena ta? se pare ca e unul disponibil pe lista mea de lucrusoare pt bebe.
Freia si Alexa
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Freia
Sorina,
dupa ce strangi de la fete ce au pus deoparte pt prietena ta, te rog sa imi spui ce iti lipseste sa scotocesc prin hainele stranse pt bebelusi stranse de la mamicile de pe forum.
Freia si Alexa
Da,asa am sa fac,multumesc!
Maine ma voi intalni cu Adelyna.
Va multumesc din inima!
Doamne Ajuta!
Sorina.
Pozici
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Freia
un carucior vrei pt prietena ta? se pare ca e unul disponibil pe lista mea de lucrusoare pt bebe.
Freia si Alexa
Daca este posibil multumesc din suflet,nu are carucior si in momentul asta doar viseaza la unul.
Acum am vorbit cu ea si i-am citit mesajele de la voi,a inceput sa planga,nici nu-i vina sa creada inca. Maine ,dupa ce ma intalnesc cu Adelyna,trec pe la ea si va vedea ca nu-i gluma.
Sa auzim de bine!
Sorina.
Pozici
cornilia spune:
Sorina,
Ma alatur si eu fetelor. Da-mi adresa unde pot trimite un pachet si nu te jena sa ne spui ce mai trebuie.
Cornelia si Maya (06.07.2004)