Mamici de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Eu am reusit sa si cumpar de la Baby Expo...un carucior Graco Quatro Tour+ scaun auto Graco + patut de voiaj Graco cu masutza de infasat inclusa si am dar vre-o 12 mil pe totul...am facut o economie cam de 5 milioane si am mai luat si o caditza cu suport detasabil ptr bebe si am dat 1 mil pe ea.....eu sunt destul de multumita de ce am luat, nu am stat nici noi prea bine la capitolul rabdare, dar mai ieseam afara, un pic de suc o felie mica de pizza....+ ca imi placea sa ma uit la bebelusii care adormeau in port -bebeuri si la burtici......si partea nostima e ca tot intrand si iesind am primit vre-o 3 biberoane de la nuk si suzete si tetine...asa ca sunt asigurata...desi ma indoiesc ca o sa le folosesc.. singura parere de rau e ca din nefericire la Graco singurele culori available erau pe bluemarin.......dar lasa rezista mai bine la jeg ;-) si o sa o imbrac eu cu multe culori....
Cine a mai avut contact cu Graco poate sa imi spuna si mie ce parere le-a lasat? Mie mi-au placut, dar sunt incepatoare si ma fura peisajul
AM vazut ca exista chec cu crema de lamaie...vreau si eu reteta...si fetelor sunteti niste delicioase, copiez toate retetele si jur ca de indata ce o sa am aragaz ma apuc de gatit si de preparat bunaciuni

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Luluku, vezi ca s-a inceput capitol noi de ieri la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47480" target="_blank"> Mamici de mai-iunie 2005 (47)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput