Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Danateu, ai vazut ce limbaj de ex-profesoara am? Daca fetele nu se corecteaza, propun sanctionari mai drastice:). Poate nu exmatriculare, ca mai avem nevoie de ele, dar ceva care sa le motiveze sa nu mai chuleasca:). Eventual un al doilea cupil .

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Fetleor !!!
Va rog sa nu ma lasati corijenta, ca sa fac, nu am net decat la munca iar aici am foarte multa treaba!

Cristina - FELICITARI!!!!!!!!!! sa o o sarcina usoara si un bebel sanator!!! Vad ca ai fost perseverenta. Cred ca o sa faci fetita, nu de alta dar vad ca anul asta se poarta FETITE!
Am citit ca intrebai daca si alti copii vorbesc in somn, capitol la care si noi subsriem deoarece si maria vorbeste in somn: cere siuc, siuc, nani, pa. In prima seara am crezut ca vorbeste cu ursuletii din patut, dar cand m-am dus sa verific am vazut ca dormea dusa si m-am distrat copios.

iuliana, roisin, iuliana 76 - sarcina usoara in continuare, multa rabdare si abia astept sa va vad bebelusii.

danat- HEI, sper sa ne revizui nota de la purtare si sa iei nota totusi de prezenta noastra si promitem ca o sa aparem mai des.
Pupam pe Tunsulica si il admiram in continuare.

Maria vorbeste foarte mult dar nu intelegem decat 30% din ce spune dar stie cum o cheama pe mama: Oxi si pe tati: Alex.
La intrebarea cati ani ai, raspunde razand: tinti!, noi o corectam dar insista cu tinti. Sa mai spuneti voi ca nu am fata mare.

Hai ca mai vorbim si maine.
Va pupicesc si numai bine!

Roxana si Maria (zambareata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

roxana... vezi ca danat are un catalog si un pix mare rosu.... acum incheie niste medii

iuliana, pai cu pat cred ca o sa va fie mai bine. andrei o singura data a venit noaptea la noi in pat. ne-am trezit cu el intre noi. ah, ce m-am bucurat, dar l-a dus tati la locul lui...

danateu, m-am obisnuit ma, baietii nostri is mai cu mot ca ceilalti...nu-si racesc gura de pomana cu prostii gen apa, mama, tata... nu?!

Cristina 6+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si Eliza vorbeste in somn! Mai si canta uneori... Oricum, doarme cu noi (sper singura greseala de slabiciune ) - da' ce bine e ca ma apuca noaptea de par, se tine bine si ma pupa, si ma strange de gat! Of ce o mai iubesc si ce dor imi e de ea de dimineata pana seara cand o vad din nou!
Iuli... - este foarte de inteles ca nu mai poti, si mie imi vine uneori sa urlu, si eu am ajutor, nenica, de la sotul meu, care de multe ori face mai multe ca mine... Si mai tip la fata, si de-asta ea-l prefera pe el, da' nu-i nmic, stie ca o iubim amandoi si s-a prins ca trece... Deci, tu incearca sa te odihnesti, si ai sa vezi ca trec toate, si n-o sa ai un pui de psicuta, o sa ai o bebelica grasana!
Si Eliza insira totul prin casa.. mai ales cand se plictiseste, pentru ca la gradinita are atatea activitati minunate.. (am tot promis eu ca va spun din caietel cam ce face acolo) Si ta-su se mai enerveaza ca mami sta calare pe DC, asta cand nu calca sau spala sau alte de astea... Le las si eu asa uneori, alteori strang ea insira, eu strang ea insira... cat putem si noi! Si v-am povestit ca la mine toate cescutele stau cu gura in jos si cu tortita spre stanga, da?
Cris ... - parerea mea o stii. Cred ca el s-ar simti tare important sa mearga la gradinita. Apoi, cu doi nmici e greu, daca vei fi singurica acasa. poate unu' doarme si altul plange... Cred ca la 2 ani Andreiu va fi suficient de mare
FETELE si DANAT... - nu va mai temeti ca se imbolnaveste copilul! Normal ca va avea muci, dar siuncer va spun, in afara de muci, fi-mea n-a avut nimic! Si pe cuvant ca de cand i-am facut Hiberix-ul nici racita n-a mai fost. Nici varicela n-a luat (dar cu vaccin facut). E adevarat, conteaza si gradinita, aici la noi e cald si nu e curent, una e sa fie 20 de copii, si alta e doar 6, cum spuneam... Dar sa stiti ca si la 3 ani daca duceti copilul, tot va raci, este primul contact cu colectivitatea, poate acolo nu va sta nimeni sa vada daca e inchis copilul pana la ultimul nasture sau daca nu sta cu picioarele goale pe jos.
Roisin, pe gradinita noastra o cheama Acorns - are site cu ro in coada - nume complet Acorns British Style Nursery - de la prima vedere pe site vei vedea profesionalism. E ultra faina, da' asta e,... daca noi nu ne comparam financiar cu restu' gastii... Oricum, am abordat doua cai - una: i-am scris directoarei intrebarea despre pretul dela anul, ca sa imi raspunda oficial; - doi, maine ma duc la Mica Printesa si vineri dimineata la Ciobanas. Pun in balanta si trag linie.
Ca lu' tati nu-i creste salariu, e cert. Dar s-ar putea sa creasca al meu in septembrie... Asa se pare. Iar daca intre timp tati migreaza altundeva, foarte bine, numa' stati sa-mi iau si eu carnet sa ramana masina la mine.
La noi e mai complicat... cred ca l-au prins la stramtoare, ca ne-au ajutat de la el de la firma sa ne luam casa si masina, asta nu pot nega. Fara ei, probabil ca si azi am fi stat cu chirie. Si apoi, mai poate pleca fara sa dea socoteala, el ia fata, mai merge la banca sa plateasca una alta.. pe cand la mine e imposibil. Daca e de stat cu fata acasa o zi, cam el sta. Da' eu una prefer asa - el zicea ca sa-si mai ia ceva part time. Lasa-ma dom'le, prefer sa fim impreuna sambetele si duminicile, ca nu de-asta am saracit noi... Santosi sa fim, ca restul se rezolva.
Intotdeauna e ceva de sacrificat..
Iar dintre voi - care mai sunteti inca acasa cu bebe, bucurati-va la maxim, desi e greu; restul, care asteptati BB2, bucurati-va si mai tare, ca macar ati facut-o si p-asta.
Ca tati sunt ocupati, si asta e bine, numa' convingeti si voi sa fie mai lunga plimbarea decat bucatarie - sufragerie.. ca se pierd clipele astea, si asa de repede cresc bebelinii....Si repet, noi sa fim sanatosi, ca le rezolvam pe toate! Va pup, si tineti-mi pumnii in continuare, ca mai avem de gandit pana luam decizia finala! Ofofof

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Anka, si tati al nostru ma ajuta mult, dar, mama ei de treaba, si hormonii astia imi joaca feste, ma simt si eu greoaie si fac acelasi lucru toata ziua de dimineata pina seara. Acum si mofturoasa asta mica a noastra care ne face scandal in fiecare noapte. Uitati, de la 5.30 doarme continuu fara sa zica nici circ si e 9.45. Trebuie sa o trezesc ca trebuie sa ne ducem la copii. Eu ma bucur ca am avut posibilitatea sa stau acasa cu ea, ca multe si-ar dori si nu pot, insa citeodata am nevoie si eu de putin timp pentru mine. Sa imi fac si eu unghiile, macar la miini, ca la picioare nici nu mai pot si trebuie sa ma duc la pedicurista ca nu ma mai suport. Ieri am facut baie in viteza, nici cu crema nu m-am dat, chit ca Emma, cind m-a vazut ca ma imbrac, s-a dus si a scos crema din dulap si imi arata ce trebuie sa fac cu ea, dar eu m-am grabit sa o scot un pic la soare, ca apoi trebuia sa plecam.

Problema mare e la noi asta: ce o sa facem cu Emma cind o sa vada ca surioara o sa stea cu noi in camera. Sa incep sa o las sa urle noaptea pina nu mai poate? Parca simte ceva copilul asta de face scandal...nici nu stiu cum sa o iau. Stiti ce imi zice Alex ieri? "mie imi place sa dorm cu Pasarel, mai ales ca de la un timp incoace vine si se lipeste mai mult de mine. Si o sa imi placa sa dorm si cu amindoua in pat" Pai, eu asa ma duc si imi pun streangul de git, ca eu nu le vreau in pat cu mine, ca de aia m-am muncit sa le fac camere frumoase, nu? Si nici nu vreau sa ma trezesc cu oasele si muschii anchilozati in fiecare noapte.

Roxana77, eu te-am scos de pe lista cu cei propusi pentru scaderea notei la purtare pentru faptul ca azi ai facut act de prezenta:). Apropos de pix rosu...iaca ca ma americanesc si eu...propun ca in loc de rosu sa folosim mov (un pic de mov nu strica, stiti bancul, nu?) ca aici la o scoala din NY s-a facut scandal ca pixul rosu e stresant si, eu, ca un bun sfatuitor ce sint, propun tov. dirig. sa foloseasca mov, sa nu fiti mai stresate mai mult decit sinteti:)))).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Asa e bine? Nu-i el mov, mov, da bate

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Sa traiti! Pocnesc din calcaie regulamentar si trec in rand! Bine ca nu ma puneti sa stau cu fata la perete si cu genunchii pe coji de nuci!
Iuliana- eu zic sa mutati amandoua patuturile la voi in camera si asa o sa aveti liniste si pace! Eu cred ca Emma ar putea fi extrem de geloasa daca o vede pe surioara ca face nani cu voi si ea e "consemnata" la ea in camera! Ori ar mai fi o solutie, sa o pui pe surioara de la inceput la ea in camera si sa fie exemplu pt Emma, dar mai nasol de tine ca trebuie sa bati drumul noaptea.

Sa inteleg ca pe copii i-ati inscris deja la Ciobanasul?
Nu stiu ce o sa facem cand o sa trebuiasca sa ma intorc la servici, eu lui mama nici vorba sa il dau, mai ales de cand am inzestrat-o si cu matza, iar eu nu pot sta fara tzumpurel!

Acum intrebare: sunt eu mama nebuna sau chiar sunt mama nebuna! Eu nu am curaj sa il las cu nimeni si traiesc cu impresia ca daca plec eu, sufera tare copilul dupa mine, de nu imi vine sa plec nicaieri, il car peste tot cu mine, ma duc sa ma tund si il iau cu mine, la dentist il iau cu mine si tot asa, la wc ma vede si imi spune "pipi"!

Mergi la inceput

AM TUNS FATA!!!
Abia astept sa pun poze noi, da' stati sa duc filmul la developat, ca noi suntem din aia clasici...
Maine sau poimaine ma duc sa vad Mica Printesa - suna interesant. Au supraveghere cu webcam, daca ai chef sa vezi ce face copilul, bagi un ochi pe net. Costa 6 milioane jumate (poate ma ia cineva de urechi! - ca povestesc de-astea aici, sa nu fie reclama sau antireclama...). Ma duc si la Ciobanas vineri dimineata. Si trag linie. Si mai vedem...
Poate ca sunt si influentata. Azi imi povestea cineva ca la gradinita unde e fetita ei, grupa mica program scurt, nu fac decat sa coloreze intr-o carte. Fiecare in cartea lui. Si ca deja copilul s-a plictisit, de colorat si ca a zis ca vrea acasa. Am iunterbat - nu se joaca cu polastelina, nu se joaca afara. A zis ca afara asa si asa, iar in rest nu fac mai nimic. Se joaca cu ce e pe acolo!
Mai vad si peste drum la gradinitele astea doua... Habar n-am - mai vad eu pana vineri.

Eliza mea

Mergi la inceput

Oana_Noemi - esti tu mama nebuna~!

Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ntz, ntz, ntz (din varful buzelor) si cu ochelarii pe varful nasului: una mai neboona decat cealalta !!!!

A! Ca uitam iar (apropos de nebuneala fiecareia ) am mai pus niste poze noi care incep de la http://community.webshots.com/photo/299738668/317905409UwhkfW

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput