Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Felicitari oamenilor care au facut poze! Foarte frumoase! Ce mai incoace si incolo- suntem o SUPER GASHKA! (aici incluzandu-i si pe cei absenti, motivati sau nemotivati!

Liliana-ma bucur ca ati venit, n-am schimbat noi prea multe vorbe, dar am admirat fata cu parul de foc, e o scumpa si imi place ca vorbeste dom'ne si spune ce are de spus, eu Mutulica al meu, mai mult prin deductii!

Dana-ene-multam' frumos de compliment, am supt si eu burta si am ridicat barbia sa ascund gusa, sa dau bine in poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

si eu pe-aici... desi sunt chiauna de somn! nici acum nu mi-am revenit.
da' voiam sa va spun ce-am visata seara: pe andrei si pe raducu' lu danat, sambata la intalnire... ca vorbeau!!! si barfeau amandoi... pe miruna!!! "uite bai colo, gagica bine". am ras toata dimineata, si am zis ca musai trebuie sa v-o spun si voua...

Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ahhh, am admirat si eu mamicile si copilasii si am constatat ca s-au schimbat foarte mult-cel putin pe aceia pe care i-am mai vazut in poze, sunt copii mari de-acum! Mi-a placut mult Andra Lilianei cu cele 3 mingi in mana-ce mai, o adevarata colectionara si am admirat ce eleganta domnisoara e Maria Roxanei. Apoi Roisin arata foarte bine pentru o mamica in devenire, iar Miruna la fel de frumusica precum o stiu din poze. Ankalaura si Eliza-tunsulici, Tango si Daria sunt la fel de frumoase precum stiam-atat mamicile cat si fetele!
Am lasat la urma baietii numai din respect pentru fete, nu de alta si vreau sa spun ca de cele pe care le cunosc mi-e tare dor-Luiza si Cristina, Horia si Andrei. Iar celelate mi-au placut la fel de mult si copilasii de asemenea, chiar daca va stiu doar din poze.
Ei da, despre Oana nu prea am cuvinte, chiar arata ca o adolescenta fugita de acasa si ma intrebam cine o fi don'soara care s-a "lipit" de sotul Ancai asa fara copilas??

Constat ca am uitat pe cineva...se poate?? Pe tiza Silviei-Petra, la fel de scumpa precum o stiu! Dar Sisi a lipsit? Sau n-a vrut la pozat? Si pe Elena pe care n-am vaut-o pana acum si pe mamica ei-Georgiana cate un pentru fiecare.

Acuma daca mai aveti chef de vizionat poze, am pus si eu cateva din aventurile noastre aici si aici .

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am gasit ceva interesant. Eu sunt un pic nemultumita ca Oana este micutza ca inaltime (78 cm), logic nici cu greutatea nu stam foarte bine (10 kg si ceva).
Am descoperit un tabelas (probabil ca sunt multe asemenea) din care am aflat ca cel putin teoretic, Oana sta bine, se incadreaza in medie.
O sa va dau si voua cateva astfel de date, fiindca sunt interesante.
Asadar...

1 an:
71-75 cm ; 73-77 cm
9,000-9,300 kg; 9,250-9,800 kg

1 an 6 luni:
78-81 cm; 80-82 cm
10-12 kg; 11-12 kg

2 ani:
83-85 cm; 85-87 cm
11-13 kg; 12-13 kg

2 ani 6 luni:
88-90 cm; 88-91 cm
12-14 kg; 13-14 kg

3 ani:
92-94 cm; 93-95 cm
14-15 kg; 14-15 kg

4 ani:
98-101 cm; 99-102 cm
14-16 kg; 15-17 kg

5 ani:
104-108 cm; 105-109 cm
16-18 kg; 18-19 kg

6 ani:
110-111 cm; 111-115 cm
18-20 kg; 19-21 kg

Desigur, asa cum v-ati dat seama, in rosu sunt valorile pentru fetite si in albastru cele pentru baietei.
----------------------
Oana_noemi, lasa, lasa... nu ma lua cu de-astea...
----------------------
Mihaela, pentru fetele tale superbe !
----------------------
Cristina . Si tu ai pus ochii pe Miruna ? Noroc ca mai vine si surioara ei, ca sa aiba baieteii cum sa aleaga niste fete superbe.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Salut!

Ne-a placut f.f.f.f mult la intalnire dar ca si Cristina, eu la Roata nu mai ajung decat cu masina personala, mi-a ajuns cat am mersc cu Maria pe jos. Idee este ca noi am cobarat la H si am mers cred 70% din parc(cca 35 minute) cu pitica in brate pana la Roata!
Dar a meritat, o spun din tot sufletul!!

Ca si voi regret ca nu am avut timp sa vorbim si noi ca fetele, dar asta este, ca sa facem daca micutii ne-au alergat ca pe hotii de cai. .
La plecare norocul nostru s-a numit Mih, care draguta cum este, s-a oferit sa ne duca aproape de casa si ne-a scutit de infernul drumului de intoarcere asa ca-i multumesc lui mih. si pe aceasta cale si multi de la noi.

Copii au fost asa cum mi-am imaginat: frumosi, plini de energie si haiosi.
lili - regret ca ai patimit singurica pe drumul de venire si intoarcere dar pot sa-ti spun ca Andra este foarte dulcica in ciuda oboselii ei acumulata pe drum.
dana-ene - esti foarte draguta dar nu cred ca eu intru la categoaria subtirele .
Multumim oricum de compliment si la urmatoarea intalnire va asteptam si pe voi.
mihaela - multumim pentru urarila la adresa Mariei. Am incercat sa o imbrac si pe ea ca pe o fetita ca destul o imbrac in blugi, salopete si alti pantaloni iar garderopa ei de fetita nu este folosita.
Ma bucur ca le-am cunoscut si pe Tango + Daria, Anka + Eliza, pe Anca + Sasa, Lili+Andra iar pe restul ma bucur ca v-am revazut.

oana-noemi - imi pare rau ca ai pierdut faza in care Maria l-a luat pe Eric de manuta si l-a plimbat cumintel in jurul buburuzei sub care se tot ascundeau. Am murit de oftica ca nu aveam aparatul sa le fac o poza!!!
Am vazut si noi pozele de la intalnire,sunt foarte frumoase. Multumim celor care ne-au fotografiat si pe noi si sper ca pana la urmatoare intalnire sa reusim sa ne luam si noi un aparat foto digital ( tati se chinuie sa cumpere unul de pe net din USA).
Gata pe ziua de astazi!

Pupici la copii si parinti!

Roxana si Maria (zambareata ns. pe 08.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

salutare

tocmai am vizionat pozele de la intilnire si la nasdravani si cele puse de mih.
foarte frumoase toate .

ma bucur ca vremea tinut cu voi si ca v-ati simtit bine!

Am admirat pe mateiutz si mamica lui, pe mirunica si pe andra ghiberdica care tinea in brate toate mingiile, pe eliza frumusetea cu sepcuta, pe andreiut, pe tigrisorul horia, pe domnisorul raduc si danateu, pe mariuca cea frumoasa si mamica ei, oana_noemi si ericutz, daria si tango.

Apropo ce mai face tango?

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

ERATA ( noroc cu Mih)
Maria este nascuta pe 08.09.2003

Vorba Mihaelei, m-a luat valul!!!!!!!!!

Roxana si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Buna fetelor,
Adevarata echipa, frumosi copilasi dar frumosi si parintii ( asta sa nu se supere taticii) ca voiam sa spun ca mamicile astea …ce faceti fetelor de aratati asa bine? Aveti retete , sunt secrete?
Am savurat pozele, tare dragalasi sunt odraslele, unul si unul.
M-am gandit mereu la intalnirea voastra, ce frumos sa va intalniti asa din cand in cand.
Dar promit ca intr-o buna zi am sa vin si eu sa aiba Eliza companie- nu stiu cum e la tine dar copilul meu spune 2 cuvinte in romaneste si 2 in engleza.
Liliana, m-am stricat de ras- e o dragalasenie Andra.Vorbareata mamii.Alex spune doar cateva cuvinte si mandruta ta spune si poezii, draga de ea.Destept copil are mama.
Mi-am adus aminte ca ieri la biserica Alex tragea la un moment dat de manuta -un baietel un pic mai mic decat el spre altar, la care Dan spune catre un grup de oameni- il ia la spovedit ce credeti !!!!- si toata lumea a izbucnit in ras.
Iuliana,adevarat graiesti..finuta Miruna noastra.
Roxi, tot ca o printesa e Mariuta.
Dana, Raducu tot "bolfosor" si cu privirea aia galesa de copil cuminte...
M-am tot uitat si dupa cretofolini si nici din astia nu au lipsit - Raduc, Matei si Darius

Cri, dar cum de Andrei care e mereu un zambet , in poza plange??

Mihaela, sunt copii mari dar tot cei mai frumosi au ramas , nu e asa?

Toti , toti sunt tare dulci !
Am analizat fiecare poza in parte si parca am fost alaturi acolo.Parca era o gradinita , manca-i-ar mama pe toti prichindei.

Dana_Ene, dar tare m-am mirat ca nu esti si tu pe acolo.Tot ne-am uitat, ne-am uitat dar nimic.

Va pupicesc pe toate, si pe toti puitii care sunt tare tare dragalasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gianina !
Din pacate noi nu am reusit sa ajungem la intalnire desi nici nu-ti dai seama cat de mult mi-as fi dorit. La un moment dat imi facusem si planurile...
Avem o gaura maricica in buget (din cauza amenajarii balconului), de-asta nu ne-am putut deplasa.
Dar ne revenim noi... si atunci cand vom avea posibilitatea dam un semnal si trebuie sa vina fetele sa ne vada si pe noi daca ajungem in Bucuresti.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47575" target="_blank">Copilasi de Aug-Sept 2003 (54)

Irina,veve & croko
poze,poze si iar poze

Mergi la inceput