Copilasi de Aug-Sept 2003 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
oana_noemi spune:
Vreau si eu poze!
Oricum astea 3 au iesit tare simpatic! Dupa cum v-am spus fiecare in legea lui!
iuliana spune:
Bai , misto ca v-ati intilnit, dar ziceti-ne si noua care ce si cum, ca eu nu cunosc toate personalitatile .
Da, vorbeste slabanoaga de Oana_noemi, care, probabil, ca acu' esti piele si os dupa alergatura de azi.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4
cristinamh spune:
iuliana, hai sa-ti dau o mana de ajutor...
de la stanga la dreapta, rand 1, apoi rand 2:
1. danat, oana noemi, deliak, sasha.p, mih (acum vad ca e pe jos, nu stiu de ce nu se vede... o sa caut o poza mai bunicica!), tango, roxana 77
liliac1, ankalaura, cristinamh, irinuca, roisin
2. tigrisorul (este ca are coada de nota 10???) si miruna
3. tatal lui erik , tigresa, cristinamh, sasha.p, ankalaura, tatal lu' eliza, oana noemi
tatal lu' petra, roisin, liliac1, elena-teodora
tovarasa diriginta, io propun sa scadeti nota la purtare pentru absenta nemotivata lu' Anny, freia si felicia, ca au chiulit! da' lu' freia mai putin, ca macar a scapat de mersul pe jos.
si un 10++ pentru liliana, care a venit numai de dragul nostru singurica cu trenul de la galati!
io is terminata. mie sa-mi fie iertat, da a doua oara la roata nu mai calc. decat poate daca mos craciun imi face cadou o masina. data aviatore oameni buni, sa stabiliti in asa fel incat sa fie langa mijloace de transport, sau sa ne culegeti de pe drum si pe noi astia fara roti.
io am ajuns la concluzia ca cea mai misto intalnire a noastra a fost prima!!! erau copiii mici, am stat pe scaun cuminti, n-am alergat dupa nimeni, nu plangeau decat de foame... glumeam!
ca de obicei ieri ne-am vazut la fata, ne-am admirat piticii, ici colo am schimbat doua vorbe ca in rest alergam dupa ei! ca de obicei, noi tot aici o sa vorbim...
zic merci la ca noi in IOR nu e un ditai topoganul ala, ca precis aveam mormant sub el. si bine ca am venit cu tatic in dotare, ca eu nu faceam fata.
o sa incerc sa-mi fac un cont pe webshot, sa pun toate pozele. numai ca acolo vor fi micute... dupa ce cumparam spatiul pt site o sa le pun intregi intr-o arhiva, cine le vrea la rezolutie mare sa le scoata pe hartie sa le poata lua.
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
roisin spune:
Baaaai, ce vremuri, cand aveam copil stationar, il tineam in brate, plangea de foame sau de kk, schimbam la el, bagam bibe si gata!
Acu' nu mai e de stat, frate, eu ma gandesc ca peste un an o sa am super-conditie fizica cu una care fuge libera incotro vede cu ochii si alta care vrea sa mearga tinuta de maini, ca altfel e sfarsitul lumii! Am sa ma inscriu de pe acum in clubul dromaderilor bipezi persecutati de copiii nerecunoscatori.
Despre intalnire nu pot sa spun mai mult decat graiesc pozele: copii frumosi tare, zbanghii peste masura, mamici frumoase rau, gangureala, zvapaiala si chiuiala pe cinspe tonuri deodata... am remarcat niste schimbari temperamentale pe care nu le banuiam la generatia tanara: baietii sunt mai timizi, uneori chiar mai cuminti, prefera sa plimbe carucioare de papusi sau sa-si faca de lucru "pe langa casa", in schimb pustoaicele tind sa preia comanda si sa-si puna mamele pe alergat. Fericite fetele cu tatici in dotare, macar au avut pe cin'sa bombane... Io uitai sa-mi iau apa si salivam pe langa cana fetii, da' n-am avut coraj s-o tarasc dupa mine pan'la prima taraba... si-asa mi-am depasit limitele rabdarii cand a trebuit sa-i explic (de sapte ori!) ca "tricicleta nu-i a noastra", "pe tobogan vin copiii cu viteza in jos si te lovesc daca stai aici", "esti prea mica sa te cocoti precum baiatul acela, hai mai bine cu galetusa".
Mor de ciuda ca n-am avut aparatu' cu mine, da' drept sa spun nu cred ca as fi reusit mare branza, mai mult de 3 poze sigur n-apucam sa fac, si mai aveam si grija lui pe cap. Ata ete, astept sa mai puneti voi pe net ce-ati mai produs, si inghit in sec cu nesat de pe acum. Tare faini copii avem, ce pacat ca toti is capre!
PS Anunt: gasit broasca testoasa de plastic, model "pentru nisip", culoare bleu, luat in custodie impreuna cu gasca noastra de testoase, stelute si lopatele. Daca o revendica cineva, o returnam in stare impecabila. Nu va faceti griji, se simte bine si primeste ingrijiri corespunzatoare.
PPS Azi am vrut sa mergem la baby expo, dar pen'ca ne-a fost lene sa stam la ditai codoiul de la bilete, si asta numa' pentru o baie de aburi inauntru (ca era ceva puhoi), am facut stanga-mprejur si am carmit-o catre parc. Tare fain e-n Tineretului, si atata spaaaatiuuuu!!!!!
I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughter and I believe
ankalaura spune:
Yellow, gasca!
Hop si eu, vad ca inca lumea nu s-a trezit din zapaceala..
Ne cerem scuze pentru comportamentul razboinic al fica-mii, pe cuvant ca ea e mai cuminte de obicei, da' imi bause dimineata juma' de ceasca de cafea - pe furis, fireste!
De fapt, noroc cu ziua de azi, macar pe cativa i-a convins ca e cuminte, dovada o veti lua de la Cristina sau Liliac
Faza zilei de azi a facut-o Andrei a lu' Hornoiu, care obosit fiind baiatu' de atata alergatura in parc, s-a culcat. Dar CUM s-a culcat a fost toata isprava. Noi rontaiam linistiti la floricele, tranca tranca una alta, mai o poza, mai caseta cu aventura de ieri. Era mult trecut de ora de somn a copiilor - si ce daca!!!
Ei, la o privire aruncata pe jos, il vedem pe domnul Andrei sforaind de zor pe covor. N-avea nici o treaba! Ghiberdica dadea la tzambal de zor, tranca tranca in jur.. Si ce daca!!! Domnu tragea la aghioase!
Cat despre ieri, noua ne-a placut Mai ales ca pietricelele alea se puteau linge bine. Copiii frumoooooosi! Frumosi tare! Si mamicile la fel! De tatici nu zic nimic, mai ales ca al meu a aparut cu doua mamici si doua bebici, cica daca zice lumea ca el e musulman! Da' nu cred ca zicea careva, pentru ca in cazul in care ar fi fost, trebuia sa mearga nevestele in spate, deci cre' ca lumea si-a dat seama ca una era numa' in vizita
Ne-am mai bucurat ca am avut in vizita Ghiberdica, cea mai vorbareata fata din lume - io nu m-am prea mirat, ca Liliacul avea si ea superstitiile ei, mai nene, da' sa iti spuna nu'sh cate poezii si cu TICA TICA si cantecele si Melc melc Codobelc si gama DO!!?!??!?! Clar lucru, n-am vazut si n-am mai auzit in viata mea! Deci la vorbareata, ca tare mandra tre's a mai fie mamica ei.
Si scuuumpa cu parul ala morcoveata valvoi, scumpa foc!
Iar azi au plecat fetele la gara, fi-mea dormea, Ghiberdica la fel, deci a fost luata pe brate, si cand fi-mea s-a trezit primul lucru a intrebat unde e bebe. Cred ca vrea si ea sa mai avem un bebe.
In consecinta, am avut un weekend de pomina! Abia asteptam pozicile - cele trei sunt mortale, ati vazut si voi!
Eu una sunt franta! Cred ca m duc sa ii termin fetei sacul pentru maine la gradinita, o arunc repede in cada si la somn, ca maine cica mergem la serviciu! Ce serviciu dom'le! Asta e preocupare?!? Auzi, serviciu!
Va pupesc.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
oana_noemi spune:
ankalaura-cer scuze ca din cauza mea a devenit taticul vostru musulman, dar cand se pusera oamenii pe poza, ma nimerii din greseala pe langa voi, si cum nu vroiam sa ratez poza, a ajuns tati al vostru bigam! sa stii ca tati al vostru e tare de apreciat, eu nu am mai vazut pana acum vreun copil care sa-l prefere pe tati, iar el e de un calm si o rabdare si foarte afectuos cu Eliza cea razboinica! Mie mi-a placut de Eliza ca are sange iute si isi cere cu vehementa drepturile, nu se lasa cu una cu doua!
ha, ha, rosin, dromaderule! imi pare bine ca ai remarcat, ca o viitoare soacra mica, ce instincte paterne puternice are fiu-miu, ce sot bun o sa fie el, a plimbat carutul ala tot herastraul!
nu inteleg de ce nu ai spus ca ai nevoie de niste apa, ca fugeam rapid si iti luam, chiar imi pare rau ca nu te-am intrebat daca nu ai nevoie de ceva.
danat spune:
Si poze?!?!? Nu mai pune nimeni? ca m ise pareau mai multi cei care faceau...si eu am uitat mai mult sau mai putin voit aparatul, caci m-am gandit ca nu apuc sa prestez poze si sa alerg dupa Raduc in acelasi timp.
Azi am fost la plimbareala prin Tineretului, spre seara, Raduc s-a impiedicat in fuga si si-a tras un nou look, cu cucui in frunte , a vrut sa vada cat de tari sunt dalele din care sunt facute aleile...Sperietura a fost mai mare, caci a plins pret de 10 secunde si liniste apoi.
In rest, suntem intorsi pe dos, caci am aflat azi ca varul sotului meu, care are 37 de ani, a avut un accident vascular si este in coma de 2 zile...tocmai muncea sa termine de deschis o expozitie la Romexpo si a cazut efectiv din picioare. Acum e conectat la aparate si medici sunt rezervati asupra sanselor. Nu fuma, nu bea, era doar f f ocupat cu firma (cea care organizeaza si expozitiile de pasti, craciun, martisor, la sala Dalles). Are doi baieti mici si el era baza familiei. Este ingrozitor ce se intampla! Ma rog la Dumnezeu sa-l ajute si sa-i mai dea o sansa, sa-i mai dea zile, sa-si poata creste copiii. Nu pot sa cred ca doar asta a fost treaba lui pe pamint... Ne-a pus tare de tot pe ganduri si sper sa ne revizuim atitudinea (si grija, implicit) fata de noi insine.
Sanatate multa tuturor si sa auzim numai de bine!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
cristinamh spune:
ma, gata, eu am pus pozele mele.
am facut un cont... nazdravani pe webshot
http://community.webshots.com/user/nazdravani
pe comanda trimit si eu ce am, da' cereti cu numar!!!
cine vrea sa mai adauge albume cu poze de la intalnire, sa strige sa-i dau contul si parola!!! apoi cerem ce poze vrem de la fiecare...
Cristina 7+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
iuliana spune:
Ca de mult tineam sa ii spun Lilieic...dom'le, daca ai vedea cum te chinui sa intelegi ce spune semi-necuvintatorul(oarea) de linga tine, ai zice bine-merci ca mindrulita ta vorbeste:). Asa ca sati linistita si bucura-te ca ai trecut de un pas important:).
Ehehe, se pare ca Oana_noemi vrea sa il lipeasca pe Osamel de Miruna...ce ii mai etaleaza calitatile lu' fi-su.
poze 1,poze 2,poze 3,poze 4
deliak spune:
Buna dimineata,natiune (cum spune un contemporan de-al nostru)
Pe mine ma doare capul de mor...azinoapte am avut show in program,nu stiu ce l-o fi apucat pe copilul asta al meu.
Imi pare tare rau ca nu am apucat sa stam mai mult de vorba,dar ati vazut si voi ce copil cuminte am eu...bai frate,parca bea cate 2 Redbull pe zi, asa-i de agitat.
Am vazut pozele,am scos si noi vreo 4, dar total nesemnificative,nu stiu ce-o fi pazit tati al nostru (probabil era emotionat).
Ma duc sa-l adorm si eu pe copilul meu, ca s-a trezit la 6 si e chior de somn. Mai intru mai tarziu, cand mi-o trece durerea de cap.
Pupici la copii frumosi si cuminti (aici nu se include si fiimeu)