Prietenii omului (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Annie scumpa, acum daca tot ai inceput sa zici, zii...poate te putem ajuta cu ceva, nu stiu.Dar daca nu vrei,sau nu te ajuta nimic sa te racoresti nu zii.

Te pup,si numai bine.
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Alina multam de compasiune. Cred ca mi se trage de la lucrat la proiect si de la faptul ca azi am dat-o in bara urat de tot la una din activitatile mele sportive. Loser ce sunt.
V-am pupat
Ana

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by annie_xtreme

Alina multam de compasiune. Cred ca mi se trage de la lucrat la proiect si de la faptul ca azi am dat-o in bara urat de tot la una din activitatile mele sportive. Loser ce sunt.
V-am pupat
Ana

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor

hai ca nu esti "loser", mie imi pari o femeie extrem de ineligenta, echilibrata, faina, pacat ca nu esti aici langa mine, as fii onorata sa am o prietena ca tine.
hai ca toti o mai dam gres sau trecem prin faze mai proaste,
pupe si nu fii suparata,
alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by slakje

Fetelor sunteti bine? Si voi si animalutele?
Ok, mai ziceti si voi ceva,
v-am pupat,
Alina.

Alino , di trii zile-ncoace, ma beep o migrena de nu-ti imaginezi, parca imi pare rau ca nu mi-a dat Dumnezeu mai multe maini cu care sa ma tin de cap (de parca ar ajuta la ceva...), am loat un numar imens de analgezice....no, nu le mai stiu numaru', cativa pmni acolo, da' tot digiaba, imi vine sa ma pipai pe cap sa vad daca n-o crapat intre timp si nu curge sange, pt ca efectiv simt o durere de parca m-ar lovi cineva cu barosu'. Colac peste pupaza sotul meu s-o simtit ieri tare rau, i-o loat biopsie din ficat si de la anestezie era sa chice pe jos, ca s-o dus la munca in loc sa stea tapan acasa. Tre' sa fac si mancare sa fug la spital unde mi-s socri internati, el in stare foarte grava...iar la alt spital sora cu iminenta de avort.
In schimb Negruta e foarteee bine, acusi ne mananca si urechile, io zau de stiu unde intra atata mancare in ea....bine, ca linistit o putem taia de Paste, dar nu pe post de miel ci de vitel....si are si carnea frageda....numai un anisor

Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

mey io am postat si internetu mi-a furat postarea ... imi vine sa-l starng de gat ... luar'ar dk sa-l ia ...
in rest sunt bine si voiosa foc!
cand ma gandesc ca avusei rabdare sa va iau pe toate la rand ... offf

deci ...

orchid ... n-am mai ras asa de f mult timp ... pt ca am o imaginatie bogata si parca te si vedeam "Rocco ... sa vedem ... ce am invatat azi ?" si Rocco "Cra cra cra ..."
imi aduc aminte de anii copilariei cand mama se chinuia sa ma invete cuvinte frumoase ... si eu venea de'afara de la prietenii mei mai colorati cu tot felul de "perle"... si saraca maica'mea scapa printre dinti "Mutu-ti cioara sa-ti mut ... fir'ar a dk-lui de cioara!" si io repede "Mami da ce-ai aia mutu-ti cioara ?"
deci si tie tot cioara iti strica cupilul ?

adusca - vezi coana daca ai cap !? totul in viata se plateste multa sanatate si sper ca sora ta sa fie bine, ca tare greu e sa pierzi un bebe;

slakje - cand mergeam cu Dolly in parc ... tot timpul veneam acasa "insemnata" de cate un caine ... aveam un dog german (client fidel - de aceea primea bonus 2 palme) ... si cum nu eram atenta se "pipilica" pe ai mei pantaloni ... o fi crezand ca eram copac; da sincer nu vaz sa am fata de "copac" ... asa si cu al tau catel, o fi zicand ca-i tufis

da sti ca m-a zapacit al tau caine ... vreau si eu unul ... cam cat mai creste Tom ?

cornelia - si eu as vrea sa stiu un secret cu parul asta ... poate daca o tunzi ... cine stie poate asta e solutia

ramo - io ma refeream ca n-am avut minte nici cat un purice atunci cand am decis sa-l iau pe Ariss ... v-am zis ca Ariss va fi tatic peste 1 saptamana ? cand o sa dau puiutul care imi revine ca drept de monta ... o sa stau la modul cel mai serios de vorba cu persoana respectiva ... nu e o simpla pisica ... trebuie sa-i sufli si'n c_r
o sa-l dau pe Ariss 1 saptamana la ei ca sa vada ca nu-i de gluma cu parul de persana ... e subtire si se ridica in aer ... eu cred ca sunt si alergica ... caci in momentul in care intru in casa incep sa am o permanenta senzatie ca am gura plina cu par si incep sa icnesc, mai si ... ehei asta-i alta poveste ... am crezut ca-i la fel ca si cu Dolly

Daisy - foarte frumos din partea ta

o zi buna si un we plin de soare

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:

Orchid eu nu pot sa vad nimic!

Alina, nici nu ai cum sa vezi ceva pentru ca link-urile puse de Orchid sunt de pe computerul ei, unde noi nu putem avea acces.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

quote:
Originally posted by Danna

quote:

Orchid eu nu pot sa vad nimic!

Alina, nici nu ai cum sa vezi ceva pentru ca link-urile puse de Orchid sunt de pe computerul ei, unde noi nu putem avea acces.

Se vad pozele acum??????????????

Uite ce frumos sunt.
Si aici

Mergi la inceput

Eu nu iti pot confirma pentru ca eu nu pot accesa community.webshots

cand incepi sa scrii adresa incepi cu ghilimele "http: si acolo unde se termina adresa pui " inainte de ] si va merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Orhid la al 2-lea link se vede, la primu eu nu reusesc sa il deschid..
E foarte simpatic papagalul!!!!!!

Noi ne tot batem capul daca mai e cazul ca Cora sa faca pui. Are 7 ani si nu a avut niciodata...nu i-au placut baietii pe care i-am prezentat si nu am fortat niciodata nota...
Oare sa mai incercam? Ca urmeaza sa intre in calduri...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Sanzi, cel mai bine este sa te sfatuiesti cu medicul veterinar, pentru ca de la 7 ani incep sa apara probleme si complicatii.
Din cate stiu eu varsta maxima la care o catea poate avea pui fara probleme este de 5 ani.

Mergi la inceput