Mamici de iulie-august 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
KULTA spune:
Va multumesc mult burticute, pentru La multi ani. Va doresc si voua sanatate si sa auzim de bebelusi sanatosi, ca pina fac 1 an................., iti scot peri albi.
K21+
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
deny_82 spune:
Monicutz.....eu am citit intr-o carte cum ca bebe isi ia pozitia de nastere inca din a 7-a luna......pt. ca apoi se dezvolta si risca sa nu se mai poata roti cu capusorul in jos ,uterul fiind deja mic pt. el....
gabirus spune:
Kulta, La Multi Ani pentru Daniela!
Monicutz, bebeii se intorc majoritatea de prin luna 7, dar nu toti! Nu te panica, unii (ca de ex. lenesa de mine) se intorc abia la nastere.
Irina, si eu am facut antitetanos in prima sarcina, dar nu mai tin minte daca o singura data sau de 2 ori ... Si pe mine m-a mirat, dar cica previne Doamne-fereste cine stie ce accidente si ii face imunitate la bebe, caci el cat e mic de tot nu are voie sa primeasca acest vaccin.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
nadine2004 spune:
Kulta, la multi ani, sa-ti traiasca fetita!
Fetelor, poate vi se pare ciudat insa eu nu stiu sa diferentiez contractiile de miscarile lui bebe!!! De cateva zile am inceput sa am dureri de spate si acum il simt pe bebe(sau contractiile) din cam la 20 de sec, ca si cand ar da cu piciorusul! Mi-e teama sa nu fie contractii!
Nadia 21 sapt
Delia spune:
Kulta, sa-ti traiasca printesa!
Si eu as opta pentru Pizza Hut sa "La mama".
Mai intru asa pe fuga sa vad daca s-a hotarat ceva, ca sotul e in delegatie si nu mi-a reparat calculatorul...si voi fi in situatia asta pana cand vine el.
Va pupic dulce!
Delia si Codrin
MONAI spune:
Nadine, eu cand am contractii burta mi se intareste foarte tare si capata o forma ciudata, neregulata. In mod ciudat pare mai mare cand e contractata decat cand e relaxata, adica parca se tuguie, parca iasa in afara. Si daca persista aceste contractii simt foarte puternic miscarile bebelushei, ea neavand suficient loc se agita sa stea cat mai comod.
Nu stiu daca am fost clara, contractiile sunt un cosmar, sunt foarte dureroase, dar poate nu e cazul tau, poate bebelushul tau doar sughite si atunci simti ritmic anumite miscari si deci un anumit disconfort.
De cate ori nu m-am trezit eu noaptea si m-am panicat(nerealizand pentru moment), pentru ca eu am un copil tare sughitas. Duminica seara ne-am uitat la "Out of Africa" si cat timp a durat filmul a sughitat incontinuu, pana si sotul meu era exasperat.
Sa auzim numai de bine.
25+ si Sara.
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Monicutz
Salutare!
Si eu mananc tot mai degraba sarat...si dulce, dar maimult sarat si astept baietel.
Kulta, La multi ani pentru Daniela!!
Fetelor, copilul se intoarce cu capul in jos in luna a7?
Va pup,
Moni, 27s
Eu am 28 de saptamani(6 luni si 1 saptamina,deci inainte de 7 luni)si bebe deja e cu capul in jos!Doctorul nu mi-a dat de inteles ca ar fi vreo problema.
CristinaDumbo Jumbo28 s si Mihnea
Katink spune:
Buna dimineata!
Pe mine m-a distrat faptul ca si in alte tari sunt chestii dintr-astea babesti: daca e burta tuguiata e nu stiu ce, daca mananci predominant sarat e altceva ... si tot asa. Credeam ca numai in Romania se fac dintr-astea, dar am citit si pe forumul asta nemtesc si am zis sa ne amuzam si noi putin, ca doar nu ia nimeni ca litera de lege, toate sunt cam 50% adevarate, ceea ce mi se pare normal. Tot ieri am citit ca o tipa la primii trei copii s-a potrivit calendarul chinezesc, la al 4-lea nu s-a mai potrivit... si tot asa...
Cu intorsul cu capul in jos scriu si eu ce stiu si ce am vazut Sora mea a nascut in ziua in care a implinit 38 sapt., s-a rupt apa, timp de 11 ore nu s-a dilatata decat 2cm, copilul era sus, cam pe diagonala si nici chip sa se intoarca si dupa aproape 12 ore de contractii si dureri au hotarat sa ii faca cezariana.
O amica de aici care are termen sa nasca 19 mai, s-a intors deja bebelusa ei cu capul in jos la 30 de sapt si asa a ramas pana acuma (35 sapt.) si banuiesc ca nu mai are loc sa se mai intoarca in alta pozitie.
Dupa parerea mea, cred ca difera de la pers. la pers. ...
Pupici si o zi buna,
Katink cu dulcineea mea 24sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos
andre_ea spune:
IRINAAAAAAAAAA nu ma bagi in seama . Iti spuneam ca eu sunt dispusa sa ne vedem joi. Numai ca de la ora 18.00. Ce zici? Si poate mai vor si alte fete.
Oricum eu vin si joi si in week-end, daca alte fete pot in week-end.
In ceea ce priveste locul intalnirii, stiu ca Anis se plangea de bancutele tari de la "La mama". Ramane "Pizza Hut"?
Si totusi unde e Anis?
Contractiile sunt asa cum spune Monai. Ti se strange burta si se tuguie si simti senzatia de strangere. Se intampla si sa se aseze bb ciudat, incat ti se pare ca e contractie, dar atunci lipseste senzatia de strangere din abdomen. Astea sunt cele nedureroase. Nadine eu zic ca la tine e bb.
Si cum se simte cand sughite?????
Kulta, LA MULTI ANI! pentru Daniela Sa creasca mare, frumoasa si cuminte!
Pupici!
Andy si 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
Katink spune:
Si am uitat sa ma plang la voi ca toata noaptea bebelusa mea m-a ciocanit cand pe o parte, cand pe alta, de nu mai stiam in ce pozitie sa stau.
Nu stiu voi cum simtiti, dar eu cand stau asa pe o parte si ating mai mult lateral salteaua patului, cand incepe sa loveasca cu picioarele sau cu mainile sau ea stie cu ce, parca loveste pana in saltea, sper ca intelegeti ce spun si normal ca tendinta era sa ma misc sa ii fac loc...
Si azi am implinit 24 sapt., probabil a avut petrecere fata aseara
Plus ca m-am trezit si de trei ori la baie, sunt ametita rau si la 10.00 mai am si programare la stomatolog
Pupici si o zi buna la burtici,
Katink cu dulcineea mea 24sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos