Mamici de iulie-august 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Anca, ai grija de tine si de bebe.

Luminita
23 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mitub....si mie imi pare asa de rau...
Din pacate daca mie nu mi-a mers computadore zilele trecute...n-am aflat la timp de intalnire..ma bazam ca o sa o facem in weekend...si asa ca ieri am avut programat altceva.Am tot sperat ca ajung la timp...oricum ieri mi-am stresat sotul rau de tot..hai mai repede...hai sa mergem si tot am ajuns la 8..unde sa mai vin??
Asta e ..ce sa fac??

AniS si bebelina mea dulce 23+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis,
ti-am trimis 2 PM-uri .

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 24+

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

deci statutul de Moby Dik (scuzati nu scriu alftel ca e rusghinika) e luat...nu va mai agitatzi...sanatoase sa fim si bebelici la fel

Asteptam poze...al meu bebelik e cam puturos azi, cred ca de la vreme...tensiunea e 13/6.5...dar e OK, ma simt mai bine...incerc sa stau calma

Albinutzza 26+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Slaba prezenta azi pe forum....

Anis,
ti-am trimis PM cu lista si ce modificari au mai aparut ca sa continui tu ca si pana acuma deschiderea capitolelor.
Din pacate la mine apare ca nu le-ai citit... sper sa fi ajuns la tine.

Eu am fost la un magazin si acuma plec la altul, mai departe..., asa ca va pup pe toate si ne auzim mai pe dupa-amiaza, pana atunci sper sa va treziti mai multe si sa ne aratati si noua fotografiile muult asteptate!

Numai bine,

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Hello fetele!

Chiar pare ca v-ati distrat excelent ieri!

Pacat ca nu ne aratati pozele.

Bebestrumfitza, suntem toate alaturi de tine si ne gandim la tine . Iti doresc multa pace interioara si rabdare, si sa il convingi pe bebe sa stea acolo cat mai mult, sa se faca mare. Sper sa aflam curand numai vesti bune de la tine.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.ana spune:

....ce sa zic?Dupa cum observ v-ati intalnit deja...Eu in ultima vreme am intrat mai rar, caci n-am mai putut, dar luni inca nu stabiliserati cand urma sa va intalniti si nu mi-am imaginat ca stabiliti cu doar doua zile inainte.Imi imaginam ca se va sti cu vreo saptamana mai devreme...Imi pare rau, deoarece chiar mi-am dorit sa vin,si regret cu atat mai mult dat fiind faptul ca firma la care lucrez se afla chiar la Universitate si la ora 18 mi se termina programul....Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ceau fetele,

vad ca v-ati intalnit sa puneti poze nu fi-ti zgarcite , impartasiti si cu noi.

Bun venit la noile fete.

Bebestrumfitza iti doresc tot binele din lume, sa ai grija de tine si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana la sfarsit.

Noi am fost ieri la doctor.Suntem bine, mari, avem dimensiunile de burtica corecte pt 28+sapt.Inima bate puternic la bebe, iar noi nu prezentam nici un fel de pericol pana acum.
Am facut testul de glucoza Moni, parca tu voiai sa sti cum ii.
A trebuit sa beau un fel de limonada, avea gust de fanta superdulce, bun la gust cu gust de portocale dar foarte gretos ca era foarte dulce(si eu nu prea is cu dulciurile).Dupa exact o ora a trebuit sa mi se ia sange pt test.In tot acest timp nu am avut voie sa mananc, de aceea va sfatuiesc sa va programati devreme de dimineata.Mie mi s-a facut o greata(fara vomitat) ca am baut chestia aia super dulce pe stomacul gol.Imediat ce am terminat am mers direct la masa.Daca as fi trebuit sa stau o zi intreaga fara sa mananc si dupa sucul acela as fi lesinat pe acolo de foame si greata.
Rezultatele le aflu data viitoare.Numai in caz de rezultat negativ voi sti mai repede.

Adriana si Aidan 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

M-am intors si eu de la cumparaturi si tot liniste si pace e aici

Nicoleta,
multumesc pentru fotogarfii, sunt foarte frumoase, toate aratati foarte bine

Adriana,
bine ca la control a iesit totul in regula cu tine si bebe, felicitari!
Si eu eram curioasa cum e cu testul de glucoza. Eu il fac data viitoare, pe 3 mai cand am urmatoarea programare, dar daca spui ca trebuie sa astept asa de mult, eu am programare la ora 10.00, oare sa merg mai devreme cu jumatate de ora... ca sa beau limonada aia?!! ...

Numai bine,

Fotografii cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

POZE! POZE! POZE!

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput