Spitalul Filantropia
e cumva cineva la spitalul Filantropia?
Eu sunt la d-nul doctor Marian Iliescu si sunt curioasa sa aflu pareri despre conditiile de acolo si poate chiar mai e supravegheata vreo graviduta de el. Eu pana acum sunt multumita de el, e un doctor de treaba.
Raspunsuri
Iael spune:
Draga mea ,
Nu vreau sa te dezamagesc dar eu am o parere proasta despre Filantropia.
Am incercat de cateva luni sa iau legatura cu cineva de la spital si niciodata nu raspunde nimeni .
Poti sa incerci .Acest lucru spune foarte mult.
mitub spune:
Eu voi naste la Filantropia in iulie-august.
Si pe Miruna am nascut-o tot acolo, este foarte curat in sala de nasteri si in rezervele cu plata (care au si toaleta inauntru sau in apropiere), in rest stau cate 6 mamici in camera cu o toaleta pe etaj execrabila.
Bebelusii stau in general la neo-nato, sunt bine ingrijiti, dar sunt si vreo 2 rezerve unde poti sta cu ei in camera (eu personal nu recomand, dar depinde de mamica si poate si de dr.). Problema cu rezervele cu plata este sa gasesti pat si in plus sunt toate pe etajul 1, dc beb sta la parter sau 2 trebe sa urci si cobori etaje pentru alaptat, ceea ce e mai incomod.
Dr. Iliescu mi-a placut si mie (o colega de salon facuse cezariana cu el), e foarte cald si glumet cu pacientele. Eu insa sunt in supravegherea altei dr.
In rest, la personal se cotizeza ca in toate spitalele, fiecare dupa posibilitati, o parte din ele sunt dragute, altele mai putin. Eu am fost dezamagita de atitudinea asistentelor de la bebei(cu ei se purtau bine, dar cu mamicile nu prea) si de faptul ca la lauze era o singura asistenta, batrana, care te invata sa-ti desfunzi canalele.
Nastere usoara si multi pupici,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 24 saptamani + (DPN 1 august)
ad_risnov spune:
Buna!
Eu am nascut acum un an si 2 luni la Filantropia si exact atunci spitalul era in renovare. Imi imaginez ca s-au imbunatatit simtitor conditiile.
Eu am stat la rezerva cu plata, cea de 500.000 pe noapte si a fost SUPER. Era f. curat, aveam wc propiu, televizor, mobilier nou, frigider. Stiu ca asistenta sefa se ocupa de rezervari, dar poti vb. si cu medicul tau.
Sala de nasteri a fost ok, la fel si dotarile lor. Stiu ca au aparatura de ultima ora.
Rares a stat la sala de bebei si la et. 2 si la et. 1. Asistentele de la et. 1 au fost de o bunatate si de o finete rar intalnite. Erau toate f. tinere si atat de dragute sa ma invete cum sa-l alaptez. Copilul a stat f. bine acolo.
Pe ansamblu eu am fost f. multumita. Doar aspectul spitalului lasa mult de dorit la ata aceea, dar acum cred ca s-a remediat si lucrul asta.
Despre dr. nu-ti pot spune nimic pt. ca eu am nascut cu Dr. Paris Florentina.
Multa sanatate si nastere usoara!!!
Adriana
si
Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
IrinucaR spune:
Si eu voi naste la Filantropia in noiembrie. Doctorita mea se numeste Liliana Popescu. Pana acum nu am avut timp sa imi formez o impresie, mi se pare totusi ca gravidutele sunt tratate ca pe banda rulanta, dar probabil ca asa este normal ca sa avem toate loc. Prietena mea a nascut tot cu d-na doctor (ea mi-a recomandat-o) in ianuarie si a fost multumita in general.
Vom mai vedea, sper sa fie totul OK.
IrinucaR
9+
www.irinucasisoru.3x.ro
adevam spune:
multumesc pentru informatii.
Eu sunt in 22 saptamani si am fost pana acum de 3 ori la dr. Iliescu Marian de la Filantropia si la fel mi s-a parut super dragut. El este si chirurg. A operat-o pe mama si de aceea am incredere in el.
Eu ma duc la cabinetul lui privat de vis- a - vis de spital. Daca e cineva interesat pot sa ii dau nr. de telefon de la cabinet sa isi faca programare. Tarifele nu sunt exagerate ( cam 400.000 lei ecografia ) pe care ti-o face la fiecare vizita si nici nu exagereaza cu vizitele. Pana acum m-a chemat la o luna jumatate iar acum mi- a spus sa vin la o luna.
natydea spune:
Buna adevam!
Eu sunt pacienta dr. Iliescu de 2 ani si sunt foarte multumita de el. De abia acum sunt graviduta in 14 saptamani, asa ca personal nu pot sa-ti spun cum e la nastere cu el, in schimb sora mea a nascut cu el de 2 ori prin cezariana (a avut probleme 1 bebeu, era infasurat de 2 ori cu cordonul ombilical) si a fost super bine. Dr. e sufletist, glumet se ingrijeste de tine si nu asteapta banii. Sora mea i-a dat dupa nastere a 2 a zi si a fost ok. A venit imediat la spital cand l-a sunat.
Maternitatea e la fel ca celelalte, nici mai buna, nici mai rea, dar sunt vreo 3 rezerve ok. Daca vorbesti din timp sau chiar in ziua respectiva, cu asistentele se rezolva.
Din august dau drumul si la aripa noua a maternitatii.
Pup, Dea
PatriciaArdeleanu spune:
Eu am nascut in februarie la Filantropia.
aveam o parere foarte proasta, dar aveam incredere in dr meu (nu dr. Iliescu).
Pina la urma a decurs totul f. bine, chiar nu ma asteptam. Am nimerit la dr de garda care s-a comportat f. bine pina a venit dr meu, moasele au fost ok, chiar dragutze, am avut noroc sa gasesc loc intr-o rezerva, care era destul de curata, 3 paturi, frigider. Chiar si asistentele de la bb mi s-au parut ok (toate turele) si cele de la etajul nostru....cu atentiile cuvenite, of course.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
adevam spune:
multumesc tuturor pt incurajari mai ales natydeei care m-a facut sa fiu mai optimista.
Bafta tuturor!!