ii putem ajuta cumva?
Cazul este luat din formula as..ce ziceti fetelor le-am putea trimite niste pachetele? Adresa lor este scrisa jos, daca aveti posibilitati si timp liber, trimiteti-le cate ceva. Mercic.
„De multe ori cersesc paine prin vecini
sa le dau de mancare copiilor”
Mult stimata si iubita doamna Sanziana Pop,
Ma numesc Cusma I. Eleonora, sunt din orasul Baia de Arama, satul Brebina, judetul Mehedinti, mama a trei copii mici, si ma adresez din nou dvs., pentru a patra oara, cu rugamintea de a asculta strigatul meu de ajutor. Locuim 5 suflete intr-o singura camera de 3/4 m, cu pamant pe jos, ce apartine parintilor mei, dar nu este terminata, nu are sobe, nu este driscuita. Va spun ca nu am nici o sursa de trai in afara de alocatia de stat a copiilor si 560.000 de lei ajutor pe care ni-l da Primaria Baia de Arama din cand in cand, pentru faptul, spun dansii, ca nu au bani. Este groaznic. Banii pe care-i avem nu ajung nici sa procuram painea zilnica. Serviciu nu am. La noi nu sunt intreprinderi sa gasim loc de munca. Copilul cel mare e la scoala, in clasa a II-a. Fata mijlocie e la gradinita, de multe ori dimineata nu am cu ce sa fac pachetele cu mancare. E foarte tragic sa vezi cum cer copiii mancare si eu nu am ce sa le pun pe masa. Numai cine nu are aceste necazuri nu realizeaza durerea mamei. De multe ori, cersesc paine la vecini, sa le dau sa manance copiilor, dar si vecinii sunt la limita saraciei, nu au conditii de existenta. Fata de cele aratate despre viata copiilor mei, va rog din suflet sa ma ajutati, doamna Sanziana Pop, sa-mi publicati scrisoarea in revista. Eu si copiii mei va dorim multa sanatate.
ELEONORA CUSMA - Baia de Arama, sat Brebina, cod 225102, jud. Mehedinti
(Scrisoarea e insotita de o adeverinta eliberata de Primaria din Baia de Arama)