Ajutor! Sa ma marit sau nu sambata?
Raspunsuri - Pagina 6
slakje spune:
quote:
Originally posted by hosen
fetelor ce mai face-ti?nu nu am fost nicaeri plecata doar am fost perduta,adica am cazut putin in milancolie si atit,cu stima si respectdinpa dragele mele
hosen
ceau hosenuuuuuuuuuuuuuuuu ce mai faci iubita ce melancolie fatoooooooooo revinoti
otis41 spune:
Sa nu fi suparata pe mine, dar parerea mea este ca nu va merge aceasta relatie. Daca acum ca sunteti doar voi doi, lipseste cate o noapte de acasa. Pai cand vine bebele sa vezi ca totul se invarte in jurul lui, noptile nu mai sunt cum erau ca plange, trebuie ora de baita, trebuie plimbat, tu ce sa mai spun nu o sa mai ai asa de mult timp sa -l alinti pe el , asta pe apucate nici de tine nu mai ai timp sa-ti faci tabieturile.
Asa ca nu are rost sa-ti faci nervi in plus. Ce crezi ca e mai usor sa treci si printr-un divort? Sper sa nu fie asa? Dar dupa cum spui.
Un bebe implica multe responsabilitati si liniste in familie pentru a putea sa te ocupi de el.
Sanatate multa!
Otilia
danyelana spune:
As fi vrut sa stiu ce s-a intamplat cu tine, te-ai casatorit sau nu? Si daca da, esti pregatita sa faci fata unei vieti chinuite?
Ma gandesc la tine si sper sa-ti fie bine.
Curaj.
Dumnezeu sa ne ajute la toti
slakje spune:
hallo vad ca ai mai deschis un subiect pe aceeasi tema, daca sa te mariti sau nu.Pai eu iti spun cu toata SINCERITATEA si PRIETENIA , chiar daca iti va parea cam dur : Baga-ti mintile in cap si decide asta TU singura, nu hotara duipa procentul care ti-l da calculatorul si mesajele noastre, pt ca noi suntem NIMENI, voci din neant, nu te cunoastem, nu cunoastem situatia reala, TU trebuie sa hotarasti dupa cum iti dicteaza inima si mintea, nu sa astepti sfat de la altii, care nici macar nu te cunosc!
Aduna-te caci eu cred ca esti disperata! Amana totul daca esti in cumpana, da-i timp 1 an, poate pana atunci poti lua o decizie singura fara sa ceri sfat de la altii!
DRAGA MEA BAGA-TI MINTILE IN CAP! DECIZIA CASATORIEI O IEI SINGURA! NU IMPREUNA CU MII DE ALTI NECUNOSCUTI PE INTERNET!
Alina.
Nane spune:
quote:
Originally posted by hosen
salut sincer eu iti zic la fel ca si de pe forum,sa amini aceasta casatorie,de fapt si de drept ascultati inima,daca intradevar vrea pentru propriul copil sa se scinbe,o va face,si-ti va dovedi,si nu numai pentru copil s-o faca si cel mai mult pentru tine,daca te iubeste cu adevarat,si-si iubeste si copilul se va scinba dupa care fa-o,inprimul si-n primul rind,daca zice ca intradevar copilul il va sta pini,trebue sa se mindreasca ca a intilnit o persoana,care-l iubeste cu adevarat si a reusit sa-l faca fericit,nu toate cuplurile din ziua de azi sunt fericiti,cear una din prietenele mele,a fost cu iubitul ei de ani de zile,au avut si un copil inpreuna ea dat numele,la inceput ea nu a vrut sa se marite cu el,pentru ca-n adincul sufletului,nul cunostea bine,dupa 5 ani de zile se marita,si de cind sa maritat zice ca veata ea devenit cu cadavru,ca mai bine se intelegea cu el cind traia in concubinaj
hosen
AUALEU, maica! Mai pune si tu punct, ca vaz ca o ai cu virgula... Si mai baga nasu' in cate o chestie dinaia de te-nvata cum sa scri corect romaneste... Sau scri la "sto" ca sa zic asa?