FIV 33

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor, scuze ca scriu aici la FIV, dar sunt speriata. La inciziile de la laparoscopie, din dreptul ovarelor a aparut o secretie galbuie. M-a apucat plansul. Ce sa fac? Azi e a 6-a zi de la laparoscopie.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai Crinuta, kkcioasa mica ce esti! doctorul ala care te-a operat nu are si el un tel sa te linisteasca? Ce este secretie sau lichid care iese prin gaurele? Daca-i un fel de lichid e normal, asa am patit si eu; la mine era un lichid galbui si putin sangvinolent. Pentru ca in timpul laparo se introduce si un ser in cavitatea abdominala, nu doar gaz, iar acest ser se elimina apoi. Stai linistita, nu mai plange; daca e doar o secretie si ai si temperatura peste 37, pune mana si ia antibiotic, in cazul in care nu ti-a dat doctorul, sa nu fi facut o infectie. Stai linistita, curata-te usor cu apa oxigenata, pune un pansament curat si nu mai te agita si NU MAI PLANGE!

Mergi la inceput

Multumesc Lachione ca mi-ai raspuns asa de repede. Este totusi o secretie, nu lichid. Am temperatura peste 37 (am avut si ovulatie imediat dupa laparo). Pe medic nu-l gasesc acum la clinica si mobilul nu il am. Si cred ca nici nu-i prea place sa-l deranjez in plus. Dar asa m-am gandit sa fac si eu cum mi-ai scris. Multumesc inca o data mult de tot.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Crinuta daca suni la farmacia 2NA si comanzi medicamentele vi la fix in Bucuresti doar sa le iei. Farmacia 2NA depozitul central este in spatele magazinului Unirea mai precis in spatele pietei de la unirea. Eu am facut stimulare cu menogon la FIV si am reactionat bine uite rezultatul in burtica . Inca ceva Crinuta eu zic sa iei mobilul dr si daca este unmedic adevarat si mai faci si FIV cu el nu se va simti deloc ofensat daca este deranjat de paciennte indiferent de ora. Psihicul unei femei care face FIV este f sensibil si numaimedicul o poate linisti si intelege. asta daca este un medic adevarat. Iti spun asta din proprie experienta pana am ajuns pe mana dr DENISA PROTOPOPESCU care este un medic si un OM deosebit la orice ora din zi si din noapte in timpul saptamanii si in week-end.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issamanu spune:

Buna fetelor,
Tia multumesc pentru urari chiar ca am intrat pe linie dreapta.
Crinuta in Iordania FIV sau IVF cum se numeshte aici are o rata de succes foarte mare si se face de mult timp.
Cumnata mea a facut acum 4 ani FIV cu embrioni din congelator Cand a facut ET cu embrioni "proaspeti" a mai pus vreo trei in congelator. Cei proaspeti au cazut si i s-a facut implantarea a doua oara cu embrioni congelati si a reushit are o fata superba.In Romania se pot congela embrionii? Te poate scutii de tot procesul cu injectii de menogon si pot trai pana la vreo 10 ani dupa cat am intzeles.
Aici se foloseshte cu succes tot menogonul cate trei injectii o data.
Mie mi-a dat doctorul 30 de fiole si la extragerea ovulelor am avut vreo 10 parca data trecuta deci am raspuns destul de bine la tratamentul cu menogon. Inainte de menstruatie mai este o injectie Decapeptyl cred ca in Romania se numeshte Depherine sau ceva de genul asta foarte scumpa cam 120 de Euro o singura fiola dar cu o actiune de 28 de zile. Deci o iei o data pentru toata perioada.In rest nu mai sunt alte injectii cel putin asha e aici. Cu operatie cu tot un FIV te costa aici cam 2000 dolari nu mai mult cat costa in Romania?

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Lachione, Moni iata un de la mine;

Fetelor sa stiti ca asa cum a zis si Teli nici o veste noua.

Issamanu BAFTA de data asta. Data trecuta nu ai avut embrioni congelati? Ar trebui probabil sa faci o stimulare mai puternica.

Eu daca mai incerc probabil o sa fac ET luna urmatoare punctiei. S-ar putea sa fie ceva cu uterul de nu s-a prins. Mai ales ca alte probleme cica n-as avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vio .
Manuela, Decapeptyl, triptoreline sau diphereline este acelasi lucru de fapt subst este triptoreline si asta conteaza. Si aici protocolul ptr FIV sau IVF(si aici la fel se numeste) este acelasi la unele clinici cu o singura doza de 3,75 mg de diphereline si 12-14 zile in functie de cum reactioneaza fiecare pacienta de stimulare cu menogon, puregon sau gonal. Giulestiul de ex face dephereline de 0,1 zilnic si Timisoara. Si aici la clinica particulara un FIV simplu fara ICSI este 1900 euro si congelarea embrionlor se face si aici cu succes de mult timp chiar.
bafta ca inteleg ca ai intrat in linie drepta

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns issamanu spune:

Buna fetelor,

Vio cand vrei sa incepi iar? Eu cred ca un copil vine pe lume atunci cand ii e sortit de Dumnezeu si am renuntzat sa mai caut cauze si sa ma gandesc de ce si cum. Anul trecut la primul IVF imi faceam tot feluri de ganduri ori ca am facut eu ceva greshit ori ca nu am avut grija de mine cum trebuie ca m-am ridicat prea repede din pat si altele de genul asta dar credeti-ma atunci cand Dumnezeu ti-a sortit un copil va veni orice ar fii nu? De data asta nu vreau sa ma gandesc la nimic si vreau sa ma las in grija lui Dumnezeu si atat oricum nu putem sa facem nimic nu avem nici o putere.
Nu eu nu am avut embrioni congelati doctorul mi-a transferat 3 embrioni gradul I si era atat de sigur ca imi va reushi incat mi-a zis sa nu congelez nici unul oricum erau de gradul II dar de data asta o sa pun vreo cativa la congelator daca imi raman. Cea care a facut IVF cu embrioni congelati este cumnata mea.
Monica multumesc pentru incurajare, da sunt in linie dreapta azi incep injectiile. La IVF-ul anterior am luat Lucrin Depot dar de data asta doctorul a schimbat pe Decapeptyl.
Nu stiu de ce de data asta sunt mult mai optimista ca prima data poate pentru ca stiu ce ma ashteapta.
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna fetele.Am citit capitolele celelalte dar nu scrie nimic despre FIV cu ovocite de la donator.Se pare ca numai eu sunt pe aici cu problema asta.Deocamdata sunt in aer.
A,ieri am citit si despre chisturi si ,Monica mie imi pare rau pt un lucru pe care l-am facut in viata asta.M-am operat de chisturi.Te pup.
Din fetele noi care au intrat,daca stiti ceva despre FIV-ul cu ovocite de la donator va rog mult zice-ti-mi si mie.

podariumihaela

Mergi la inceput

Monica Elena: multumesc pentru explicatia unde se afla farmacia 2NA. Medicul meu din pacate nu cred ca m-ar prea intelege prin ce trec.

La Cluj, FIV costa 600 de euro, iar ICSI costa 750 euro. Medicamentele costa separat, trebuie sa le cumpere fiecare de unde stie. Nu mai stiu cat costa congelarea embrionilor, dar era pretul pe luna de congelare. Punctia foliculara cred ca are pret separat, dar nu mai stiu cat. Embriotransferul are pret separat. Ecografiile se platesc separat. Despre protocolul de administrare a medicamentelor nu stiu care este. In total se ajunge tot cam la 2000 de euro.

Mergi la inceput