35 ani..cancer..20.000 € pt. a salva o viata

35 ani..cancer..20.000 € pt. a salva o viata | Autor: monica

Link direct la acest mesaj

ASTAZI L-AM PRIMIT PE MAIL

Stimata Doamna,

Indraznesc sa va scriu acest mesaj intrucat avem nevoie, eu si colegii mei, de ajutorul dvs.

Va scriu in numele unei colege care stiu ca nu ar indrazni niciodata sa deranjeze si sa supere pe cineva cu problemele ei. Dar noi stim ca are mare nevoie de ajutorul nostru si al dumneavoastra, moral si financiar. Acesta este motivul pentru care eu si colegii mei de directie ne-am implicat in aceasta asa zisa campanie de strangere de fonduri.

Numele ei este Carmen Urziceanu are 35 de ani si din pacate sufera de o boala nemiloasa. Este vorba despre cancer de rect. A urmat pana acum tratamentul indicat ( fiind in evidentele Institutului Oncologic Bucuresti ) pentru o astfel de boala, adica chimioterapie si iradiere si pana la sfarsitul lunii aprilie, cel mai tarziu, trebuie sa faca operatie de extirpare a tumorii. In Romania este posibila o astfel de operatie, avem medici chirurgi deosebiti, dar nu avem echipamentele necesare. De aceea, am cautat in strainatate o clinica si am gasit in Austria, Viena, Clinica Universitara. Medicii de acolo folosesc o procedura noua care reduce cu peste 50% riscul anusului contra naturii ( ceea ce nu se poate spune si despre o operatie in Romania ). In cursul acestei saptamani urmeaza sa primim si confirmarea respectiv acceptul scris al prof. Dr. Raimund Jakesz, seful clinicii de chirurgie, cat si data programata pentru operatie.

Trebuie sa strangem 20.000 Euro.

De aceea am indraznit sa va cer ajutorul si sa va rog sa o ajutati pe Carmen sa fie din nou colega noastra.

Orice suma de bani este binevenita, in lei sau in valuta, pentru a putea ajuta o persoana deosebita dar care se gaseste intr-un moment de cumpana. Speram sa treaca peste ea, speram sa invinga boala si sparam sa ii putem oferi sansa de a veni din nou la serviciu, printre colegii ei care o asteapta. Sansele ei, de supravietuire dar si de recuperare, sunt foarte mari daca o putem ajuta sa ajunga in Austria.

Noi am deschis un cont umanitar la BRD unde se gasesc si copii ale rezultatelor si analizelor medicale pentru cei ce doresc sa le vada.

Va multumesc pentru faptul ca incercati sa ne ajutati in campania noastra de strangere de fonduri.

Orice alte informatii doriti, cu cea mai mare placere va stau la dispozitie eu sau colegii mei.

Cu mii de multumiri,

Georgeta Bundache

Primaria Municipiului Bucuresti

Tel : 305.55.36 sau 305.55.55/1121

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Monica, incearca sa afli situatia conturilor si sa o scri aici cat de des, stii cum se intampla, cand se vede ca s-a strans ceva, oamenii sunt mai entuziasti in a dona si ei.

Mergi la inceput