Mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Aruncati si voi un ochi la poza de aici, sa va veseliti:
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z09042005&idx=30
Revin mai tarziu!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Mariuca!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza!
ieir am umblat toata ziulica....si azi la fel. asa ca va salut in fuga!
nu am reusit sa vad pozele, Gen si Cristina...dar promit ca o fac cand am timp!
Cornelia hihihi zici ca ai castigat concursul? cite kg ai luat??? (sau nu-mi zici?)
va pupam pe toate si va dorim o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Mai, cum se cunoaste ca in sfarsit avem si noi o zi frumoasa!!!
Sigur sunteti la plimbarici cu puiutzii, de n-ati scris nimic azi.... (Roxa, pe tine te-am observat).
Am fost si eu cu Sebi afara, cat l-am dus pana la buni: mergea cand pe varfuri, cand saltaretz si chiuia de bucurie (probabil ca si pe el il bine-dispune soarele). Nu v-am zis ca m-a surprins iar cu niste "bezele" (pupaturi de la distanta--- l-a invatat buni, am aflat eu mai tarziu)!!!!
Hai ca ma intorc la munci! pupici!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by mav

Mariuca!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

si spor la lucru!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Parada modei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mariuca e tare dulce...si ce mandra!!!! Sa-ti traiasca si hai sa ne vedem in parc...sa avem ce visa frumos noaptea!!!!
Noi iesim azi in tabacariei pe la 18.00...daca sunt doritori...
am fugit ca al meu cavaler nu vrea deloc sa doarma!!!

gen sa il fi vazut pe marius ce a tinut minte poezia de miercuri!!!!!!!! mi-a spus-o azi din nou!!!! sa il pui sa ti-o recite!!! azi...hm...asa si asa...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna mamici. Cristina, e o frumusete Mariuca ta. Sa iti traiasca, sa se faca mare.

Mamica Dana si un bebe Cristi.
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Roxana, sunt in pragul unei depresii din cauza kilogramelor. Am reusit sa adun 20! La Maria am luat vreo 15 si tot eram f. grasa. Sper sa am ambitia sa le dau jos pe toate dupa nastere. Ca sa nu mai spun, ca nu plecasem de la greutatea la care ma simteam si eu bine in pielea mea.

Va pup,
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia lasa mama depresiile....ca cu 2 pitici o sa dai tu kilele alea de n-o sa stii cum si cand!
Cristina vai ce frumoase sunt pozele iar modelul....profesionist! ce mai...vorba Sanzianei vrem si noi unaaaaa!!!!! dai lectii? platim bine....
Simona, welcome back!!!! gata cablele?
iepurele meu e cam aiurit cu osmnul azi, a dormit dimineatza, la plimbare a urlat de ne-a stiut tot orasul, apoi la 12.30 a cazut mort...acusi iar ii e somn ca l-au trezit niste idioate sunand ca disperatele la usa. nu va vine sa le rupeti gatu' cand copilul doarme si ele se sprijina in sonerie?????
noi dimineatza devreme plecam la bucuresti asa ca daca nu mai apuc sa intru pupam pe toate si pe toti si ne auzim cu bine duminica!

PS: si strig eu catalogul la inceputul saptamanii....sa vedeti atunci absente!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, esti bine!!!!!!!!!! Io am luat aproape 30kg cu David de imi e rusine sa pun poze din perioada aia!!!!
Bine macar ca David, desi cu aproape 3 sapt nascut mai devreme avea 3.600kg ca altfel chiar ca era despresiv!!!!
Si desi inca mai am ceva in plus (da' arat bine) nu mi-am facut deloc pb din cauza asta...vreo 15kg am dat repede jos...restul aplica pt viza de rezidenta se pare!!!!!

ROxa, plecati la Bucale??? Aveti timp si de mall ceva? Ca vreau si io ceva de pe acolo...
Il luati pe Voinik cu voi??? Ca tot a venit vara!!!!

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput