Mamici de Constanta (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

mygirl, din cite stiu eu (cel putin asa se intimpla in urma cu doi ani si ceva) in spitalul din constanta nu se face epidurala in mod curent - ti se spune ca nu e disponibil nici un anestezist, care sa stea linga tine ore intregi, cit dureaza travaliu. Altminteri, trusa de epidurala nu e foarte scumpa, era doar vreo juma' de milion cind m-am interesat eu. La ce doctor mergi? Ai vorbit cu el despre epidurala? Poate ca acum au mai evoluat lucrurile...

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Bine ai venit Jone!

Crixia, eu sunt interesata d epediatra ta. Stiu ca ziceai ca e tanara si esti f. multumita de ea. Zi-ne cate ceva despre ea: nume, unde are cabinetul, program, in caz de urgenta poate fi deranjata la tel. sau poate veni acasa (ma gansesc acum si la bb mic ).

Mamicile cu experienta , raspundeti-i Oanei (Mygirl), va rog, ca sunt si eu interesata referitor la epidurala. Si o intrebare mai practica: cat ati dat anestezistului? Cred c ase da cam aceeasi suma si la cezariana. A, Oana, daca nu ai listoiul meu pt. bagajul de spital (il scrisesem la mamici de mai-iunie), il mai scriu odata, dar este f. mare... pt. ca asa cum zicea si BDana, am plecat cu vreo trei genti!

Va pup!
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Lizuca, zi-mi si mie, te rog, unde exact in Inel II e cresa la care merge Alisia?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Mygirl (oana)
avand experienta spitalulul in cta si cu toate ca am avut medic bun totusi m-am dus sa nasc la braila, unde am fost super multumita si de oameni de acolo si de conditiile din spital.
si ca bani m-a ajuns mult mai putin ca la cta.
lista e buna de pe net
eu nu am cumparat decat pampersi ca lucrusoare aveam de la nasha mea si mai aveam si de pe vremea surorilor mele care nici ele nici fetel nasei mele nu au apucat sa le imbrace.
dar sa stii ca totusi eu am cumparat pampersii si nu au fost buni de nimik ptr ca fetita mea chiar daca arata la echo de 3,700 hai 4 kg cel mult am avut o surpriza cu totii sa fie de aproape 4,800kg si iti dai seama ce ar fi fost sa ii cumpar si imbracamnite???
cred ca de aia se zice ca nu e bine sa cumperi nimik inainte nu ca ar fi vorba de vreo supersitite ci doar ca e posibil sa nu-i vina bebelusului lucrurile.

acum o sa fiu mai des pe aici ca am si eu net acum.

va pupik
jone

tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello frumoaselor.
Jone, bine ai venit printre noi. daca ai marsupiu cu sprijin pentru cap o poti pune de acum pe Alex in el. si Patrick era ff fericit inauntru i adormea cnad obosea de atita privit culorile si oamenii.
Oana (mygirl) vorbeste cu medicul tau despre epidurala. NU exista nici un risc pentru copil. trebuie sa ai anestezist la dispozitie in orice caz. eu am vorbit cu doctorita mea de la inceput (chit ca mi-am adus eu anestezistul dar puteam face si cu cea din sectie).
Cornelia ce faci puiule??? ce dor imi e de voi! eu i-am dat 50$ lui Asan (de fapt mugur i-a dat). ce mai face Mariutza??? imi aduc aminte anul trecut pe vremea asta cum facea ea gimnastica pe aici pe parchet.....sa o pupi din partea noastra, da?
Gabi ce bine ca ai revenit!!! acusi semnezi condica mai des, da?
Cristina am vizionat noile poze....e un frumos Stefan! si un smecher. mama parca ii vad pe amindoi peste vreo 15 ani iesind la cafea cu gagicile....aoleu ce o sa fie pe capul nostru!!!!
Sanzi cum vrei tu, stii ca daca ai nevoie spui si....se rezolva!
pupi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Cornelia, cresa cu pricina (nr.18) este plasata undeva intre blocuri, nu stiu daca spunindu-ti niste nume de strazi ai sa te descurci. O fac, oricum. De pe strada Eliberarii (cea pe unde merge 51), se face la un moment dat o straduta, cam a treia de la piata BRICK, in sens invers Casei de Cultura. Pe straduta asta e o biserica, Sf.Spiridon, cresa fiind chiar vizavi de biserica. Daca vrei, te iau cu mine intr-o dimineata, nu trebuie decit sa-mi dai de stire. Pot sa te introduc sefei, cu care ma inteleg foarte bine. Stiu ca e mare aglomeratie, in fiecare zi vad parinti care vin de prin tot orasul sa se intereseze.

gabi & alisia (2,7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

gagici uitati aici niste poze proaspete cu distractia din parc:
http://community.webshots.com/user/rocksy25

Mergi la inceput

Roxana, multumesc de informatie. Am auzit numai lucruri bune despre Asan. Am avut si eu de aface cu el, anul trecut, dar in imprejurari mai putin placute. Nu stiam ca a fost anestezistul tau.

Daca am timp, o sa pun vreo doua poze recente cu Maria pe webshots, ca s ao mai vedeti .

Lizuca, multumesc mult. Eu am stat in Inel II (pe Solidaritatii) si presupun ca vorbesti chiar de biserica din spatele fostului meu bloc (se construia cand am plecat)! Nu stiu str. Sf. Spiridon, o fi Cutezatorilor? As fi interesata sa discut cu directoarea. Cam la ce ore o gasesc? Tu cand o duci/iei pe Alesia, de obicei? Abia acum imi dau seama, ca s-ar putea sa am probleme sa o inscriu pe Maria, chiar daca "gasesc" locuri, pt. ca noi avem domiciliul in Agigea!

Pupici!
Cornelia (36 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gen, azi la gradi Marius m-a surprins, el vrea sa se faca "de serviciu"!!! Nu am reusit sa inteleg ce fel "de servciu" dar era foarte hotarat...apoi a spus ca vrea sa fie "sef"...

Gabi sa ne spui si noua cand mai mergeti la Omv ca e vizavi de noi si eu il duc pe DAvid destul de des acolo. Imi place...SA ne vedem la un suc si copii la un tobogan...
Si cresa de care spui cred ca este pe langa gradinita la care predau eu...(gen corecteaza-ma daca ma insel) nr 10!!!!

Cornelia am auzit pe cineva in parc si o sa ma interesez si eu de o gradinita in Tomis Nord, particulara care are copii de la 1,8 ani pe langa Posta mare. Este un apartament, sunt 7 copii la grupa mica (intre 2-3 ani) si fac dans, karate si engleza. Costa 120 dolari pe luna de la 8-12...
La libaneza este 100 de dolari fara masa, de la 9-14, dar se vorbeste numai in engleza si am inteles ca nu prea fac nimic...
Mai este o gradinita particulara pe langa libaneza, Gamex si Big Ben unde am sa ajung eu azi sau maine si sa intreb cat costa, daca iau copii mai mici si iti spun...daca te intereseaza. Poate ii dam pe DAvid si Maria la aceiasi grupa si gradi...

Roxa multam!!!!
Cand mai veniti prin parc? Ca uite ce frumos e afara si stii ca lu' Voinikel ii place in leagan...il privezi de uta uta!!!! DAca nu are pb cu somnu in vizita, poate ne vedem dimineata, dormiti la noi si dupa amiaza din nou parc...jucarii avem la greu nu cred ca se va plictisii pe acilea!!!
am fugit sa infulec ceva ca m-a izbit foamea

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mey Roxana ce frumosi sunteti !!! ptiu-ptiu! sa nu va fie de deochi!!!

Crixia, si eu ma bucur ca sunt iarasi printre voi!

Cornelia ... mai e un pic ... mey ce trece vremea asta, parca mai ieri abia aflasei ca esti insarcinata. Multa sanatate si sa treaca usor ultima parte a sarcinii si sa vina bebe sanatos!!!

Pupici la toate

ooooo....aceste cuvinte ne doare!
http://community.webshots.com/user/s_b2702

Mergi la inceput