De la roscat la blond
Raspunsuri - Pagina 2

ana_maria222 spune:
Fetelor eu am fost bruneta. si acum sunt satena cu suvite blonde. nu pot sa zic ca a fost usor deoarece nu m-am vopsit din septembrie(suvitele le-am facut luna aceasta). dar cred ca asta e cea mai buna solutie..sa astepti sa se duca vopseaua..ca sa nu ai vreo surpriza(cum a avut ea). si mie mi-a iesit putin spre portocaliu la varfuri..unde mai raamsese o urma de brunet..in rest..mi-a iesit perfect.
p.s. tot aceatsa coafeza minunata mi-a spus ca pudra de la geroccosen(dc asa se scrie..dc nu..ma scuzati) este mult mai buna decat cea de la kallos(deoarece cea de al kallos decoloreaza spre galben..iar asta spre alb). plus ca solutia trebuie sa fie 12% mereu..nu 9%. De obicei, la saloane folosesc 9% pentru par...dar nu iese deloc...asa ca un 12% la 2 luni..merge..in combinatie cu o masca buna de par(eu va recomand l'oreal intense repair).
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

gabi_j spune:
Eu iti recomand sa iti gasest un salon/studio cu hair stylist. Probabil o sa te coste de cateva ori mai mult decat la un 'simplu' coafor, dar merita. Iti mai recomand sa folosesti produse Loreal. Sunt cele mai bune de pe paiata romaneasca. Pentru moment ar fi bine sa nu iti mai obosesti parul cu decolorari ci incearca sa te vopsesti cu un blond mai inchis (este la Loreal culoarea Blond - simplu) si peste vreo luna si jumatate sa mergi la un stylist profesional, sa te decoloreze si vopseasca.
Bafta!
Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

syd spune:
Fetelor ,dar din negrul meu de care m-am saturat(de-o luna vopsit) ce pot face? Vreau saten. Il decolorez si vopsea?

adirys21 spune:
O sa incerc sa ma acomodez cu look-ul asta.Arata tare haios cu atatea culori,roscat,blond si saten inchis.Inca nu am iesit din casa si nu m-a vazut nimeni.O sa-l las asa ,oricum nu arat chiar groaznic nu mai ca trebuie sa imi vopsesc si sprancenele.Acum ma duc sa-mi caut o masca buna ca mi-e cam froca sa nu raman fara par si mai tarziu ,mai apropae de pasti o sa mai incerc o data.Credeti ca mai am vreo sansa in momentul asta cu atatea culori in cap?
Merci mult ca sunteti alaturi de mine.
V-am pupat pe toate.
p.s
Vreau si eu sa-mi fac album de poze dar nu prea stiu cum.
adirys21

bijuarda spune:
Fetelor sa va raspund la intebarile voastre daca nu este prea tarziu;Ptr a va schimba colarea parului ex din roscat sa te faci blonda poti dar sunt niste etape de urmat (va spun ca lucrez in domeniu).Este o solutie speciala ptr stergerea vopselei care se pune treptat in functie de cate vopsituri ai si dupa aceea trebuie decolrat dar tot in etape,dupa care se vopseste in culoarea dorita , dar trebuie sa nimeresti la cineva care stie ce sa faca si garantat iti iese cum vrei.Nu prea se baga nimeni ca dureaza cam 4-5 ore si ceva bani .
Si ptr cealalta intrebare din negru te poti face roscata sau o nuanta de maro mai inchisa cu ceva suvite aramii.

syd spune:
Bijuarda,mersi.Atunci sa mai astepte coaforul ca barbatul nu finanteaza ceva ce nu-i place.Si saten nu-i place.Vreau sa creasca al meu,natural,care e un un saten auriu.
Spuneai de decolorat in mai multe etape ,in 4 -5 ore.Dar rezista pielea capului?

adirys21 spune:
Bijuarda ce zici daca te vizitez cand oi fi prin Suceava,poate imi faci si mie ceva k lumea.
pupici
adirys21

otis41 spune:
adirys21,
Si eu m avut o experienta similara cu a ta in 1996 am vrut sa trec de la o superba nuanta de roscat la una blonda, din pacate ma refuzau la toate saloanele unde am fost, eu aveam parul lung si ondulat dar rosuuuu, in cele din urma am gasit un salon unde m-au decolorat si vopsit blond numai ca am iesit culoarea morcovului.
La o luna iar m-am dus la salon, dar culoarea pe care am vrut-o nu am avut-o si m-am intors la roscat.
Imi iesise un blond galben urat.
Sanatate multa!
Pupici
Otilia

adirys21 spune:
otis41
Anul trecut am mai incercat o data si m-am decolorat din roscat si pe urma mi-am pus blond dar a iesit tot asa un morcoviu si m-am speriat si i-am zis sa-mi puna iar roscat.Si tot asa am ramas pana acum cand iar mi-au venit nebuniile si poate ma calmez de data asta
adirys21