de ce vrem bebe?

de ce vrem bebe? | Autor: unnamara

Link direct la acest mesaj

nici eu nu mai stiu ce vreau...fetelor ajutati-ma sa ma hotarasc!am devenit atat de sensibila la subiectul bebe...of!se pare ca toata lumea in jurul meu are bebe in burtica sau in carucior..numai eu nu!
vreau pentru ca toata lumea are?vreau pentru ca toata lumea ma intreaba de ce nu am?
cand stii ca vrei numai pentru tine..sau de ce vrem bebe?
si nu in ultimul rand..barbatii vostri au vrut de la inceput?cum i-ati convins?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Probabil ca bebeii din carut sau din burtica accentueaza instinctul matern. Ce sa mai zic eu, care am fost ieri la zoo la Baneasa... Zeci de mamici cu carutul sau gravidutze, erau bebelusi care nu cred ca aveau nici doua luni si ii scosesera mamicile lor la soare...
Cat despre sot, intai l-a speriat ideea, deh, responsabilitate mai mare... Cand m-a vazut cat de mult imi doresc bebe, s-a lasat impresionat, dupa ce am pierdut prima sarcina, a fost cu totul langa mine, dupa a doua sarcina pierduta, isi doreste din tot sufletul sa avem bebe-ul nostru, si are grija din ce in ce mai mult de mine... Sigur, depinde cat de mult conteaza familia pentru sotul tau.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Vreau un bebe ca sa ma simt implinita...sunt cu sotul de 10 si cred ca singurul lucru care ne lipseste este un sufletel linga noi...el a vrut din clipa in care mi-am dorit eu...iar acum in fiecare luna ma intreaba de tot...a inceput sa stie si cum este cu foliculul si cu monitorizarile..cu tot...vreau un bebe pentru familia mea...pentru parintii mei/socrii care abia asteapta sa se joace cu bebelul ...sa dea Domnul sa vina la toate aspirantele cit mai repede!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unnamara spune:

da.poate ca e instinctul matern...ceasul biologic..oricum e ceva ce nu pot sa controlez ,e clar..
ca varsta poate ca nu e tarziu(26)..si poate ca mai am timp sa copilaresc..cum sunt sfatuita aici,dar dupa cum spuneam nu pot controla ce simt..si vreau sa traiesc experienta asta acum.
ce bine ca voi ma intelegeti!sunt casatorita de aproape 6 ani si vreau un bebe care sa intinda manutele spre mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by unnamara

da.poate ca e instinctul matern...ceasul biologic..oricum e ceva ce nu pot sa controlez ,e clar..
ca varsta poate ca nu e tarziu(26)..si poate ca mai am timp sa copilaresc..cum sunt sfatuita aici,dar dupa cum spuneam nu pot controla ce simt..si vreau sa traiesc experienta asta acum.
ce bine ca voi ma intelegeti!sunt casatorita de aproape 6 ani si vreau un bebe care sa intinda manutele spre mine.

mirona mara

Unamara,eu te inteleg foarte bine.Eu am 30 de ani si un baietel de 8 ani.L-am avut la 22 de ani si nu mi-a parut niciodata rau ca n-am avut timp sa mai copilaresc.Acum simt din nou aceeasi nevoie ca si tine,asa incat ma chinui sa fac o fetita.Sper sa si reusesc,din pacate nu mai e asa usor ca la 22.

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Eu nu stiu de ce vreau bebe. Nu mi-am ridicat niciodata aceasta intrebare. Vreau si atat.
Am stiut intotdeauna ca va veni o vreme cand voi avea copii mei. Voi avea pentru cine munci.
Atat si nimic mai mult. Probabil de asta nici nu ma inspaimanta ideea adoptiei. Daca nu voi putea avea copii mei cu siguranta voi adopta. Exact cum spunea Cata. E o conditie a implinirii de sine. E un pas in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

vreau un bb ca sa cresc cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

E clar ca nu vreau un copil pentru ca toata lumea in jurul meu are... De obicei sunt exact pe invers decat toata lumea... Cand toti prietenii mei intemeiau o familie eu ma uitam la ei ca la niste extraterestrii.

E atat de greu de explicat... A trebuit sa pierd o sarcina ca sa se trezeasca instinctul matern la mine, pana atunci a fost latent.

Acum imi doresc mai mult decat orice pe lumea asta sa am un copil. Sa dau viata. E ceva firesc. Doar un copil m-ar face sa ma simt implinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Eu vreau un bebe mai mult decat orice pe lume! L-as avea si cu pretul vietii mele si nu e o metafora,din pacate asa se pune problema! Dar nimeni si nimic nu ma va impiedica. Da,instinctul matern si "ceasul biologic" nu sunt chiar povesti! Eu le resimt puternic de ani de zile! Asa ca (fara a fi acuzata ca sunt egoista) vreau un bebe ca sa ma simt implinita,fericita,intreaga,sa-l tin in brate si sa il vad crescand,sa ma bucur de zambetul lui si stiu ca as fi cea mai mandra mamica! Si cred ca sotul meu are aceleasi motive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Eu vreau doi, dar ma multumesc si cu unul...pentru inceput... vreau un bebe ca sa ramana viata din mine dupa ce nu voi mai fi...si vreau 2 bebei ca sa se aiba unul pe celalalt; cat despre sotul meu, e de acord pentru ca vrea sa ma vada fericita si implinita si pentru asta ar fi de acord cu orice, mai putin cu adoptia, din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Un copil sau doi...sa vezi lumea prin ochii lui inocenti, sa zambesti la toate mutrisoarele lui, sa-l strangi in brate si sa-i daruiesti neconditionat toata iubirea si caldura de care are nevoie, sa te bucuri de toate succesele lui si sa plangi la necazurile pe care le are, sa-l incurajezi atunci cand are esecuri...ce poate fi mai frumos, mai inaltator? Ce iti poate bucura mai mult sufletul?
Noi,amandoi, abia asteptam sa se infaptuiasca minunea, sa o simtim cum creste in mine ,sa o tinem in brate si sa ii daruim tot ce e mai bun in viata. Iar daca minunea aceasta va intarzia sa apara ca rod al iubirii noastre, atunci sunt atatea alte mici minuni care asteapta sa fie descoperite. Pentru noi, viata fara un copil este de neconceput. Si, pentru ca il dorim atat, el va veni.

Teodora

Mergi la inceput