Scorpiutzele-pe unde sunt? (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

carmen,tu nu pui o lingura de ulei in mamaliguta?caci se desprinde mult mai repede,niciodata nu am avut probleme.sa pare ca avem barbati mamaligari,al meu chiar dc nu-i place,e pus la treaba.ma pisoiesc un pic si scap de mamaliga...dar acum cu ideea cu cuptorul cu microunde..
monica,ce spui tu acolo ca nu e cine stie ce??e o masina noua si de familie.pana nu ai probl cu ea,nu ai de ce te plange.
ce ziceti,facem niste incantatii pt soare????vreau sa fie frumos!!!ma deprima vremea asta.

Ema

http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=f43c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Nu a mers netul de dimineata, dar acum recuperez!
Pacat ca nu am cuptor cu microunde, ca faceam mamaliguta la greu... ca imi place, mai ales cu lapte!
George ma innebuneste, nu vrea sa stea un pic, vrea sa ma joc cu el de toate, inventeaza, ma uimeste!
Ema, daca il fac popa am pile deja la facultate ca eu am fost o studenta "eminenta", ma tin minte aia ca pe un cal breaz, ca numai prostii debitam! Plus ca mai aveam si tinute gen rock (eram in perioada critica) si ii innebuneam, nu dadeam deloc cu peisajul! Dar George o sa dea... numai parohie sa ii caut, ca asta e problema!
Carmen, imi place sa fac puzzle, fac mereu la serviciu cu copiii mei, insa nu am unul de vreo 1000 de piese ca ala ma tenteaza!
Monica, abia astept sa fac tiramisu, uf, mai sunt 2 saptamani jumate (plus cateva zile ca nu o sa fac de Paste cred)!
Syd, eu azi merg iar la sala, abia astept! Am vazut ca tu te chinui cu apa, sa bei 2 l? Cum merge? Cred ca ma apuc si de ceaiuri de slabit, ca am vazut la o colega efecte, dar nu stiu care sunt mai bune! Doar ca sunt tare gretoase... insa scopul e important!
Hai sa va spun ceva, o prietena care tocmai a nascut si-a cumparat niste colanti care strang tare burta su coapsele si le-a purtat mereu si spune ca deja simte diferenta, de cand purta doar burtiera. Ma gandeam sa imi iau si eu, costa in jur de 500.000 parca!
Voi ati purtat?
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi scorpiutze !
Ema, o petrecere in pijama ar fi super !
Monica, felicitari pt. masina ! Sa va tina si sa nu va creeze probleme niciodata !
Apropos, numai tu poti face moficarile in lista noastra ! Poti sa le treci si pe Ema si Carmen, ca nu sunt trecute.
Elena, si Cristina indrageste "Cutiuta muzicala"(1,2) si alte CD-uri cu muzica din rev. "mami" si are chef de dansat si cantat, nicidecum de dormit. In weekend m-a innebunit cu..."Noi suntem piticii/Piticii voinicii/Piticii barbosii/Cu scufite rosii....". Numai cantecelul asta il vroia intr-una, de-mi suna in cap melodia asta si luni dimineata.
syd, cred ca am mai scris candva, ca am citit ca scorpionii sunt buni de detectivi, iubesc misterul si sunt atrasi de tot ce tine de paranormal(fantome, suflete reicarnate, sf). Nu este de mirare ca iti plac filmele si cartile de acest gen.
Cartile si filmele istorice imi plac si mie foarte mult. Chiar aseara era pe TCM, filmul "Robin Hood", acela vechi, cu Eroll Flynn si Olivia de Havilland. Doamne, ce mai devoram cartile
lui Al.Dumas, in copilarie !
Fetelor, excelenta ideea cu retetele ! Mi-am amintit acum, una, chiar buna de post. Salam de biscuti ! Intereseaza pe cineva ?
Se pare ca se insenineaza afara, la mine. Haide, soare, haide !
O zi cat mai frumoasa, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Salutare fetelor!!!!!
Monica felicitari pentru mashina.Sa o sanatoshi.
Anina chiar azi vb. cu o prietena de-a mea shi-i spuneam ca mi-e pofta de salam de biscuitzi.Acum ca te-am auzit shi pe tine e clar ca o sa fac.Nu mai pot de .
Eu nu tzin post, asha ca nu ar fi o problema pentru mine sa manac orice, dar chestia e ca nu ma prea omor cu mancatul.Chiar ash vrea sa ma cantaresc sa vad shi eu cate kg mai am, ca de cd. a plecat iubi am slabit tare mult.asta e shi motivul pentru care ma duc la sala.Vreau sa-mi tonific musculatura pentru ca nu ash vrea sa curga pielea pe mine.In ceea ce priveshte prajiturile imi plac mult mai mult cele facute in casa decat cele de cofetarie.In mod sigur trebuie sa fac weekend-ul asta ceva bun ca mi-atzi facut pofta.
Pupici la toate scorpiutzele .Suntem cele mai tari ... hi hi hi.Nu-i asha ca suntetzi de acceashi parere?

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Nina, Nina, te rog da-mi salamul cu biscuiti! Nu de alta dar luni e ziua sotului si ii voi pregati tort cu mere si pentru mine trebuie ceva de post musai si altceva decat ce am tot facut pana acum!
Va pup, daca tot vorbesc de prajituri... ma apuca poftele!
Roxy, ai dreptate, suntem tari de tot, si in top!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Roxy, gand la gand cu bucurie ! Nici eu nu ma prea omor cu mancatul, dar la prajituri de casa sunt prima.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Elena, stiam ca luni este ziua sotului tau din "Lista datelor de nastere a membrilor DC" si chiar vroiam sa te intreb cum te pregatesti ? Ce cadou ii faci ? Poate va fi mai sentimental, mai sensibil la dorintele tale si accepta sa vina bb. nr 2 !
Uite, reteta dupa care fac, eu(ardeleanca!), salamul biscuiti:
un pachet margarina
200 gr zahar
1 pahar apa(200ml)
2 linguri cacao
1 sticluta esenta de rom
Se pun pe foc pana se topeste zaharul, dupa care se toarna peste biscutitii(500gr) zdrobiti sau macinati in prealabil. Se adauga 2-3 linguri de gem si nuci(cine vrea!). Totul se aseaza in celofanul intins pe masa si se ruleaza cat mai strans. Se lasa la rece dupa care se poate consuma taiat felii.
Pofta buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Chiar ma gandeam ca nici acum nu apuc sa va scriu. Dar am noroc. David doarme de mai bine de o ora si Daria a adormit si ea aici langa mine in scaunel leganat, numai ce s-a trezit pe la 1 a dormit vreo 3 ore afara in carucior in curte. Pacat ca va trebui sa o trezesc azi avem program de vizita.
Monica felicitari pentru masina,sa o stapaniti sanatosi. Si ai mei vor sa-si ia una tot asa, taica-meu e inebunit dupa ea.
Ieri am fost sa-l inscriu pe David la cresa, defapt sa vedem cum se comporta. Binenteles a stat fara probleme fara mine, e obisnuit de la fitnes acolo il duc decand avea un an si vreo 3 luni. Problema e alta e destul de scump si inca ne mai gandim daca sa-l ducem sau nu, si oricum numai o zi pe saptamana. Se plateste in functie de cat impozit platesti, iar impozitul se plateste pentru fiecare localitate diferit. Adica marea majoritate a impozitului merge la primarie si o parte la canton. O alta prostie la fel de mare, mi se pare mie. Dar mi-ar prinde asa de bine o zi libera si lui ii plac la nebunie copii.
Aici au un sistem de invatamant tare prost, inca 2 ani mu poate sa mearga la gradi, abia la 5 ani!!! si sunt numai 2 ani. Daca ar fi implinit 4 ani pana in mai putea merge de la anul dar cum el e in august mai trebuie sa astepte un an. Dar si asa nu e mare scofala gradinita in fiecare zi incep la alta ora au pauza de pranz si apoi mai merg pentru o ora sau max vreo 3 ore.
Femeile nici nu prea au posibilitatea sa lucreze mai ales cu copii mici cu un astfel de orar, asa ca foarte multe stau acasa, dar nici nu-si bat capul prea mult sa lucreze, doar eu disper deja ca de aproape 4 ani nu am ajuns sa fac nimic.
Gata, v-am inebunit destul cu problemele mele, merg sa-mi trezesc copilul ca se face tarziu.

Mira mami de David (15.08.2002)si de Daria (20.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Aloha tuturor,

In sfarsit timp de scris.
Sa incepem sistematic...

Elena iti voi scrie cat de curand personal, pana una alta cu mare durere in suflet tre' sa te dezamagesc si sa iti zic ca exista riscul ca la ciocolaterii sa nu mai fie oua de ciocolata, din cauza ca au trecut de mult Pastile...si astia nu tin cioco' mai mult de doua saptamani. Poa' sa existe o mica sansa daca sunt ciocolaterii care isi amintes de Pastile ortodox...altfel ori iti alegi altceva, ori trimit ce ma taie capu' .
Monica felicitari pentru masina, sa va poarte sanatosi spre destinatii nebanuite si exceptionale

Salamul de biscuiti...io vesnic il fac cu unt...dar asta e pentru ca eu nu folosesc margarina nici ca sa ma uit la ea chestie de familie aici, avem o gena instabila cred . In plus...niste stafidute, iar daca inainte sa le aruncati in viitorul delicios salam de biscuiti le trageti in ciocolata eventual inmuiate in prealabil in rom (desi nu prea merge la copii...poate se poate inlocui cu solutie de apa cu esenta)...o sa aveti o opera de arta...a gustului . De asemenea puteti sa intindeti putin amestecatura de salam si la mijloc sa puneti o banana, dupa care sa o acoperiti cu amestecatura si evident o strangeti in punga ei, sau folie sau ce o fi... Extrem de bun e si cu bucati de capsuni la centru...vai, vai, acu' salivez si eu Nu-i bai merg acasa si imi fac clatite cu pere caramelizate si sos de fructe de padure...hihihihi (sper ca efectul e cel scontat)

Apropo de sistemul de "educatie" in tara asta, cred ca asta ar fi unul dintre motivele pentru care as ramane permanent aici...e exceptional. Cresa de la 3 luni la 2 ani, gradi pana la 5, intre 5 si 6 au un an de gradi la scoala cumva, nu stiu cum sa traduc. Inclusiv nivelul superior de educatie e super facut. Si aici scoala e OBLIGATORIE pana la 18 ani. Singura treaba e ca daca vrei sa prinzi loc la cresa, tre sa programezi copilul cam de cand esti gravida in luna a...doua...si deci habar nu ai daca o sa vina sau nu...Odata intrat in sistem, nu mai iese decat daca il scoti tu. In plus de platit se plateste in functie de venit, cei cu venit mare sunt obligati sa plateasca mult fata de cei cu venit mic.
Roxi si Nina ce norocoase sunteti ca nu va omorati dupa mancat. Sincer mie imi place la nebunie sa gatesc...dar imi place sa si mananc. Intr-adevar daca sunt singura acasa, cu Cristi plecat pe la stiu eu ce conferinte, atunci nu gatesc nimic si prin urmare mananc doar daca imi amintesc si in general ceva la vedere...si alea de regula sunt fructele

Peripetii de ieri si azi...
Ieri un sef m-a intrebat daca stiu pe cineva care s-ar voluntaria sa aranjeze o sala, acu' daca un sef intreaba asta...e cam clar ca tre' sa te "volunatriezi". Deci de dimineata a trebuit sa aranjez o sala pentru o conferinta care va avea loc vineri...sa retineti povestea asta!
Aseara am fost la bazin, evident fara ochelari, dar eu vad nasol fara, asa ca pana ma obisnuiesc am parte de diverse intamplari. Asa si ieri cand sa intru in bazin (nu e voie sa se sara cand e multa lume...si era) dau sa cobor scarile, dar necalculand bine distanta intre bara si mana mea, mi-am lovit mana stanga (incheietura dintre antebrat si palma)de mi-a luat 5 minute sa pot sa si prestez ceva in bazin.
Azi noapte, in pauza unui film voiam si eu la baie, si ca sa nu pierd mult alerg pana acolo, intre timp ii fac cunostinta labei mele de la piciorul drept cu un scaun ce era nelalocul lui pe traseul meu spre baie, de mi-a trecut instant orice gand de a mai merge undeva si tot instant m-a umflat plansul ca pe copchii ai mai mici.
De dimineata ma trezesc cu mana stanga de-abia miscand si un deget de la piciorul drept umflat de nu mai avea loc in pantof...da' io m-am voluntariat asa ca...m-am dus sa imi fac treaba fara sa schiopatez sau sa arat cumva ca ma doare ceva Acu' am incheietura la mana stanga de o culoare...greu de descris, iar degetul cu pricina e umflat albastru inchis si partea pozitiva...nu il mai simt deloc .
Da' acu' cum ma duc eu deseara la bazin aratand asa...hihihi...o sa zica aia ca mi-am luat-o pe cocoasa ...hihihi

Gata termin ca se va razbuna mana mea dreapta pe faptul ca tastez numai cu ea!

va doresc o zi tare frumoasa si linistita

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Vai Esme ,unde ti-e capul? Uite ca te-nvinetzesti peste tot.
Mie nu-mi place nici sa gatesc nici sa manancAs trai multumita cu sandwich-uri. Cred ca o sa contribui la lista pt lenesi.

Mira,fata mea n-a ajuns la gradinita iar anul asta intra la scoala .Are 4 ani.Nu e acelasi sistem? Este jardin'd'enfants,gradinita cu cate o jumatate de zi pana la trei cred pe saptamana. Nu-i asa ca nu exista gratuite,nici la stat?Ci in functie de venit se plateste ceva?Ca m-am contrazis cu soacra-mea.

Mamaliga ,iese foarte bine,cu malaiul de-aici.Acum..cu malaiul din Ro,care mi se pare mai diferit,nu stiu cum iese.Incercati si-mi spuneti.

Frisca nu prea gasesc,ci o crema lichida care se baga la mixer ca sa iasa.N-am facut niciodata.E mai usor mascarpone de depistat.

Monica,felicitari pt masinutza.Ce marca spuneai ca este? Ati auzit de concursul la Kissfm,un tanar care a sarutat masina 40 de ore,a castigat-o. Un Smart.Ala ramane cu maxilarele intzepenite

Hellene greu ca apa mai.ma fortzez,dar trebuie sa intre.Chiar am pofta de-o berica. Mi-am dat seama ca nu beau deloc,deloc.Si la orice regim,sport ,tratament al pielii ti se spune sa bei 2 l de apa pe zi.

Ieri am fost in oras .Ne-am asezat la o masa cu soacra,la o prajitura si un capucino.Delicios! Eu nu-s bautoare de cafea.Dar ala a fost bun,a ramas un gust bun in gura.M-am lasat si de tigari de vre-o doua saptamani.tare mi-a fost pofta.

Mergi la inceput