Scorpiutzele-pe unde sunt? (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna din nou!
Azi am vrut sa iesim afara si a trebuit sa ne intoarcem tocmai cand se incalzise ca Anda o comisese si trebuia schimbata.Si totusi de mincat , nu maninca .
Ema casa e intoarsa pe dos ,eu la fel,deci cu pregatirile....
Nu de perioada aia frumoasa ma tem eu ci de ce urmeaza dupa ea!
sotzul meu e plecat cam de 8 luni,Iri.
Syd,scuza-ma ,stiu ca nu e treaba mea dar tare ciudata e relatia voastra ,eu n-am intzeles nimic .Dar tot e bine ca -tzi mai da atentie . eu n-am inteles niciodata de ce se amesteca masculii astia in treburile noastre si-si dau cu parerea in materie de moda.al meu e conservator si daca ma vede cu oja albastra sau maro isi da cu parerea ca nu-i place,sau sa nu cumva sa-mi schimb culoarea parului.la haine nu comenteaza,dar chiar nu l-as baga in seama ,dimpotriva,l-as enerva mai tare.
trebuia sa -si dea seama inainte de a se insura ce nu-i place ,nu dupa.
monica ,cat consuma masinutza ?si mie imi plac dar am auzit tot felul de pareri si cica ar consuma mult.e adevarat?
va pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi azi asteptam musafiri,asa ca suntem in pregatiri...sotzul face curat si eu ma ocup de mancarica.
carmen...din cate stiu eu masina consuma cam 10l la suta de km prin oras...noi avem un getz acum care consuma super bine 7l in oras si 6 in afara...dar e mic si asta ma enerva cel mai tare.loganul o sa-l folosesc doar eu cand ies in parc...deocamdata.
va pup si am fugit la treaba.
azi mandrutza mea face 4 luni si o serbam si pe ea.

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Vad ca e noapte si toate v-ati dus la nanica!
Eu sunt tot la cutite cu sotul, am motivele mele si nu le mai spun ca pe jumate sunt eu de vina, recunosc!
Am trebaluit toata ziua, curat, mancare, la tzara, acasa... sunt franta, nu alta! sa vedeti ce tort are huzbandul... , pacat ca nu mananc ca e post. Pentru mine am facut strudel cu mere si nuca, e delicios... carnatz nu am mai apucat, fac saptamana viitoare!
Ema, nu ma supar, stai linistitta, stiu despre ce vorbesti ca de aia nu mi-am luat de sotz vreun coleg, nu ca nu ar fi vreunul vrednic de pe acolo, dar tocmai aia buni erau datzi... la altele! Asa ca... iata-ma nevasta de IT-ist! Iar pe George o sa vad cum o sa il educ... ca sa nu piarda ferele bune prin bratele altora!
Carmen, cred ca iti va fi greu dupa ce revine sotul, ma gandesc ca deja esti obisnuita ca toata atentia ta sa o indrepti spre cea mica, si cum el va astepta sa fie totul spre el... te cred ca iti cam faci probleme! Dar esti desteapta si iesi tu bine din situatie!
Irina, mersi de pupici, ii dau lui George si cei pentru tat'su, oricum! Supararea nu stiu cand va trece... intr-o zi probabil! (sper)
Monica, mi-as dori si eu un Logan, dar... ma bucur ca totusi am o masina asa cum am: adica pe Carolina!
Hai ca ma duc la somn, imi simt ochii pe jos!
Pupici, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Buna fetelor!Eu chiar ca n-am mai intrat de o gramada de vreme!Vad ca sunteti foarte harnicute (asta bineinteles ca sunteti scorpiute!) si ma bucur! Eu sunt foarte ocupata in perioada asta pentru ca vreau pe 10 mai sa vin acasa!Poate reusim sa ne vedem!Pana atunci va pup pe toatesi...spor la treaba! Lory_klui Alin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scoripitzelor,
ce mai faceti?
noi suntem bine, mica petrecere a iesit bine, prietenii nostri au venit si ei cu fetitza lor de 1 an si 4 luni si a fost aici o adevarata gradinitza...fiecare vorbea pe limba lui...dar bine ca s-au inteles
ieri am cam facut ravagii cu mancarea chiar daca am mancat de post...am mancat mult si am baut si suc cu acid si bere...asa ca ma astept sa am mai multe kg decat ieri...stiu ca e o nebunie de-a mea dar ma cantaresc in fiecare zi...si stiu ca nu e bine...
hai ca v-am zapacit de cap cu nebunelile mele...va pup si sa aveti o duminica placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna ziua scorpiutelor,
la mine e inca liniste si pace, Daria doarme cu tata-su si David se joaca, asa ca eu am dat fuguta putin sa vad ce mai faceti. aici s-a facut urat si frig tocmai azi candne facusem planul sa iesim undeva. Ieri era inca frumos asa ca am reusit sa facem ceva prin curte. Na ca mi s-a terminat deja linistea s-a trezit familia.
Mai, deja ati pus ochii pe copilasul meu!!! Nu-l dau asa usor!!! Are deja o gramada de pretendente!!¨Dar sa va spun drept prefer o romancuta decat o elvetianca.
Syd,pozele sunt recente bubulina mea face peste cateva zile 5 luni. Cat despre moda la mine e cam invers eu imi tot cumpar haine si sotul meu nici nu observa, sau observa si nu spune nimic???!! Din cand in cand ma mai mustra constiinta si atunci ii mai cumpar si lui cate ceva, dar atunci imi spune ca lui nu-i trebuia ca are destule. Asa ca ma supar si cateva luni cumpar iar numai pentru mine!!!
O singura dorinta are sa ma tund. Nu stiu ce nu-i place la freza mea, atunci cand m-a cunoscut aveam parul mult mai lung decat acum si era foarte frumos asa. Acum nu mai e bine!!. Ce mai iti e si cu barbatii asti!
Va las ca m-a decoperit fiu-miu si vrea si el
Va pup si o duminica placuta la toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna fetelor, bine v-am regasit!!!
Vad ca sunteti foarte vorbarete, eu abia reusesc sa mai citesc din cand in cand. Suntem bine, numai ca nu prea mai am timp, la serviciu sunt tare ocupata, iar seara Albert nu ma lasa.Cum vn de la serviciu ies cu el afara pana pe la ora 8, apoi ceva treburi si uite-asa se face 12 noaptea.
AZi vroiam sa iesim pe la padure, dar ma supara norul asta, imi creeaza asa o indispozitie. Eu vreau sa fie soare!!!! Nu mai vine vara odata!!
Va doresc o duminica placuta!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetele, tocmai ce mi-au plecat musafirii si Jorje doarme! La noi e frumos, asa ca iesim iar in parc dupa amiaza! Ma tot bate la cap sa ii iau bicicleta, ieri a plans dupa una... numai ca el nu stie ca mami ia o data pe luna banii si aia se duc pana a doua zi! Mai are un pic de asteptat si ii iau!
Voi ce mai faceti?
Duminica faina mai departe! Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Mai sa scoatem saniutza A nins azi noapte,acum a dat-o pe ploaie dar a ramas pe acoperisuri.E frig.

Si eu ma gandeam la haine subtiri.Anul asta m-am hotarat sa fiu mai slabutza si sa ma dau la culori si floricele,bijuterii fanteziste,sandalute cu toc.Exact opusul meu dar e la moda si daca nu profit tanara cand sa mai pun toate astea pe mine?!O sa am timp sa ma imbrac serios.Mai vezi babe,ridate dar in jeans si paiete,nu le sta bine deloc

Shomam.Tele,calculator ,jocuri,fiecare ce poate ,in liniste,ca na..e duminica si domnul e obosit nu suporta galagia. Fi-su facea crize aseara,nimic nu-i convenea,plangea degeaba,raspundea urat,la masa n-a stat ,acum face spalaturi de memorie cu jocurile pe tele. O sa-i spun lui taica-su cat de mult ii dauneaza,chiar daca n-o sa tina cont. Are jocuri violente,care nu sunt pt varsta lui de sase ani.Pai cand o avea 16 ani ce mai joaca?Plus ca s-ar putea sa creada ca e adevarat si normal si le aplica in realitate.Il lasa pt ca e cuminte si nu scoate un sunet dar mai rau e cand se opreste parca nu i-a ajuns drogul.

V-am spus ca ne-am reapucat de fumat si eu si socrela.Ea a rezistat sapte luni ,acum s-a enervat tare si si-a bagat picioarele.Am facut loc pt fumatori langa usa de la balcon,intredeschisa.Ca si mie-mi statea in gat sa reicep.Mi se pare o placere,de ce sa mi-o refuz?Plus ca ma calmeaza si cu ele mai beau o bere,un apero,care ma mai imbuneazaSingurul impotriva e domnul care nu suporta .Si mai era un film de care va povesteam,actrita principala stinge tigara dupa tigara...cum sa mai rezist?Ce nu-mi mai place la film,fetele astea mananca non stopStau la taclale si mananca.In general salate dar imi fac pofta,mai ales cand le urmaresc toata noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna fetelor!
am vrut sa dorm si eu un pic cu gaza la amiaza si a sunat sotzul ,si s-a mai si ofensat ca i-am zis ca mi se descarca telefonul.nu mai bine il inchideam si dormeam linistite in continuare?
am iesit si noi de dimineatza ca e asa de cald,am mers in miineca scurta si pe tocuri!Sunt franta ,dupa aproape un an de zile mi s-a parut un chin ,si nu erau inalte ,ba chiar comode.
da Elena, cred ca o sa-mi cam strice programul ,dar cand il mai si aud la telefon ca e plictisiiit,imi vine nu stiu ce sa fac.Astept si eu sa vad cum reactioneaza.Prietena mea care are sotul marinar a zis ca a fost dezamagita prima saptamina ca sotul nici nu s-a uitat la copil cand a ajuns dupa 3 luni ca era noaptea si el era obosit,eu fac criza daca face asa si al meu!
Ema,am uitat sa-ti spun ca vorba aceea a sotului tau ,nu e numai a lui.Si mie mi-a zis la fel si eu stateam si ma gandeam cum sa-i fie lui dor de copil ca doar nu l-a vazut inca.
Syd,si eu am renuntzat la fumat de cateva ori am reinceput ,dar acum am 7 ani de cand n-am mai fumat,si nici nu mai pot relua din cauza copilului,ma tot gandesc la el.Sotzul meu a rezistat cateva luni ,dar acum m-a anuntzat ca fumeaza iar ,de plictiseala.Sper sa nu fumeze in casa.Acum ma simt mai bine fara tigari ,chiar daca m-am mai ingrasat ,sper sa reusesc sa dau jos kg fara ele.Eu te inteleg perfect.Mama mea fumeaza de aproape 30 de ani si a zis ca nu renuntza la ele pt nimic in lume.Parca nici cafeaua nu mai merge la fel.Ba chiar uneori omit sa mai beau.
Mira,eu zic sa facem schimb ca al meu sotz nu vrea sa ma tund.Daca vreau sa schimb ceva la look-ul meu ,imediat ma intreaba daca simt nevoia de o schimbare.
Elena,sa-i ia tati bicicleta ce numai mami ia salar?vad ca barbatzii astia isi doresc copii,dar sa-i gaseasca gata crescutzi.
Monica ,incearca sa nu te mai gandesti asa de mult la kilograme ,evita si mincarurile interzise ,dar macar o data pe saptamina sa te cantaresti,ai sa fii mai fericita cand vezi ca s-au dus 2 kg in loc de unul.ca asta unul oricum variaza.Eu reusisem sa dau 2 kg si a venit mama ,si .......nu va mai zic ,mi-e teama sa nu depun intr-o zi ce am dat jos intr-o saptamina.
Pupam toate scorpiutzele si o dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput