Scorpiutzele-pe unde sunt? (7)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
miraklucker spune:
Monicastiu ca nici acum nu merg, sper ca nu v-ati suparat prea tare pe mine ca numai prostii am facut azi. Pana la urma o sa-i dau de capat dar daca vreti sa le vedeti pe adresa care a scris-o azi Anina merge.
noi am fost toata dupa-masa afara la joaca, am ajuns dupa 7 acasa. A mica a dormit mai tot timpul si am crezut ca acum nu o sa mai vrea. Da, de unde, a adormit imediat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
noi suntem bine si copilasii la fel, sa nu-l deochi pe sotzul meu dar ne intelegem f bine si ne iubim...cand ne uitam la copilasii nostri ni se umplu ochii de lacrimi de fericire la amandoi.
eu mai am 10 kg de dat jos...m-am cantarit iar ca mi se parea mie ca stau pantalonii altfel pe mine si asa era...am mai slabit...uraaa!!!!dar tot mai am muuult de tot pana sa ajung supla hi hi
culoarea mashinii este rosu toreador...asa cum ii sta bine unei scorpiutze hi hi si eu zic sa o botez "scropiutza rosie" desi fie vorba intre noi e cam visinie ...dar asa-i spune culorii in acte.ce zici elena...e bine?...daca nu astept sfaturi
chiar...pe unde umbla alina? stie cineva? stiu ca nu avea net decat dial up dar nu a mai intrat de muuult de tot.
roxy, ce frumoasa este perioada asta de pregatiri...dar si obositoaresi spor la treaba.
miraklucker...ce fetitza cumintzica ai...nu ne suparam ca nu merg pozele...mai incercam
piticasigogosica, bravo ma bucur ca l-ai facut pe sotz sa vada ca esti nevestica lui frumoasa...sunt sigura ca toti sotzii nostri sunt mandri de noi dar nu ne-o arata si cand vad ca alti barbati se uita la noi se oftica
elena, incearca sa fii tu mai intelegatoare si mai rabdatoare...poate se schimba si el dupa tine. ce mai face georgica?
syd...tu si printesa ta pe unde sunteti?
anina, ema, carmen...un pupic si pentru voi
ce pacat ca e vremea asta de kko afara....dar eu tot sunt bine dispusa asa ca nimic nu o sa-mi strice buna dispozitie...
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
'Neatza fetelor!
Cum se face ca dupa ce scriu eu un mesaj nu mai functzioneaza netul?
Nu mai stiu ce am scris aseara, ca eram obosita dar acum pic din picioare ca s-a trezit gaza pe la 8 si a reusit sa murdareasca tot ce se putea,inclusiv patul,ca mi s-a facut mila si am luat-o linga mine.
Eu cand ma trezesc asa brusc nu-s in stare de nimic dupa aceea,plus ca e vremea urata si nu ma simt in apele mele din cauza problemelor feminine.Si cu toate astea trebuie sa continui curatenia,mi-am trimis copilul sa doarma prin vecini si acum imi fac curaj sa incep treaba.
Roxy parca m-as mai marita o data cand vad frumusetile alea si ce talentata esti!Mai bine ti-ai face un business din asta.
Iri ,nu stiu ce sa zic de sotz ca sunt din ce in ce mai speriata ca se apropie momentul revederii.Probabil ca va trebui sa ma reobisnuiesc cu el si ma intreb cum va reactiona bbica,sau el sau..nu mai stiu.
Cred ca m-am emotionat.
Am vazut albumul Emei si deja m-a cuprins emotzia de la pozele alea de la aeroport ,parca.Mai rau va fi ca noi n-o sa ne vedem chiar cand ajunge in tzara ,ci abia cand ajunge acasa.
Va pupacim si va dorim o zi excelenta la toate!
HelleneC spune:
Buna fetelor, am o dimineata plina: am facut curat in baie, luna, dezinfectat si spalat si totul!
Acum ma relxez, daca ma lasa George!
Roxy, mi-au placut cosuletele tale, dar tortul...!
Monica, ma bucur ca va intelegeti ok, probabil e intelegator si te iubeste, in cazurile contrare nu prea ai la ce sa te astepti: cand nu e respect pentru "cea" de langa tine, restul este 0! Mai mult ma abtin sa mai spun ca iar ma apuca nervii si bocitul! Uneori iei in viatza o mare tzapa cu maritatul si eu am luat-oooo din plin!
Irina, asa imi place! Ia uite cum s-a trezit la realitate dumnealui!
hai ca fug, George strica tot!
O zi faina, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
syd spune:
Buna fetele.
Ieri am colindat prin oras.Am fost la orl,n-am nimic cu nasul ci o sinuzuta maxilara,ma iau altii in primire pe la reconstructie facila.Sper sa nu ma taie ceva,sa iau decat medicamente.
Luni ma duc si la somaj.Am avut noroc si s-a eliberat un consilier repede.Poate atat de repede imi da ceva de facut.
Am vrut s-o duc pe fi-mea sa-l salute pe taica-su la pranz si ne-a invitat la masa.Foarte dragut dar mai bine stateam in banca mea,ca ne certam pe sub mustati,ca na ..doar eram in public.Ca lui ii ajunge de cate figuri fac,ca nu-s niciodata multumita,bla,bla.Si m-a criticat ca nu stiu sa ma imbrac,parca iese cu maica-sa.Imi venea sa plang ne ciuda.Doar eram corect imbracata,un pantalon maron inchis cu un pulovar bleu si un palton crem,cu esarfa.Destul de elegant.Dar nu de-ajuns.Ca omul era la costum.iesit din revista si ii era rusine cu mine.Ca nu asa se iese in oras,ca ttrebuie lucruri de varsta mea.A insistat sa-mi dea bani sa-mi iau ceva.Ce sa iau nu prea scump,am luant un jeans si o camasa alba plus o bluzita,sunt sigura ca nu o sa-i placa nici culoarea nici cateva paiete.
Apoi ma scoala pe la patru dimineata cand ajunge acasa,cine stie de unde,ca are chef de lugu-lugu.La inceput n-aveam nici un chef,m-am lasat pana la urma.Acum primesc mesaj daca prefer femeile.Ce idei mai are-n cap,nu stiu. Poate pt ca in ultimul timp in pat sunt mai deschisa ,o fi zicand ca pot foarte bine sa fiu singura ca n-am nevoie de el.Imi imaginez.Daca nu,poate vrea o partida in trei
Azi trebuie neaparat sa calc,ca s-au adunat multe.Sa fac si sport,ca am Pilates,sa fac mai multe.Timp sa fie si sa nu stau la calculator ca nu-mi vine sa ma mai ridic de-aici.
Pupici
piticasigogosica spune:
Neata si eu
...desi cam tarziu !
Ce urat e afra ,ploua!
Syd tot ebine,ma gandesc,ca iti da bani pentru haine.Tu ia-i si profita si poate mai pui si un ban deoparte(daca poti).Cum adica vine la 4 dimineata?Dar cu ce se ocupa?
Si totusi e bine ca "te cauta" si la orele alea ,dar daca ai fi tras tu de el,sau asta vrea?
Carmen si al tau sot,cat a lipsit de langa tine?
Monica o pentru voi si sa va iubiti mult ,cine stie poate vine si bebe 3!!!
Elena,te si nu mai fi suparata,te rog !
Va pup pe toate si ma pregatesc sa plec la un client.
IRI SI IRIS...
syd spune:
Iri,tu crezi ca a mai ramas un banut?Nu pot sa pun deoparte.Nu stiu ce face noaptea,pana la ora ceaa.Inchide cam devreme pe-aici un club normal.Oricum nu-mi place,chiar daca n-a fost cu nimeni,a admirat domsoarele toata noaptea si vine la mine sa-l satisfac.
Ieri mi-a spus ca poate iesim si noi zilele astea,in timpul saptamanii.Am refuzat,pretextand ca sunt prea grasa.Este un motiv dar nu numai.Propunerea vine cam tarziu,nici nu sunt sigura ca-i serios,ca mereu zice si nu face.Apoi ce sa-i mai dau sperante,sau sa creada ca profit de el,cand eu vreau doar sa plec de-aici.In plus nu mai suntem bine impreuna,suntem jenati,nu vorbim,nu ne atingem,in public vreau sa spun.Nu ne pupam cand ne vedem sau de plecare.N-avem despre ce dicuta,la orice subiect am ceva de spus ce nu-i convineVreau sa-si gaseasca pe cineva,sa am motiv sa-i scot ochii.Sa ne certam de-a binelea.Asta nu-i relatie mai,nu mai vreau..Si nu incercati sa-mi spuneti ca o sa treaca si ca e normal.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Roxy, ai talent ! Sunt foarte frumoase lucrurile acelea facute de tine !
Sa ne scri cum a iesit salamul de biscuiti ! Eu am sa fac cremesul acela simplu de la Elena, in weekend.
Mira, ti-am trimis un e-mail cum sa scri link-ul cu poze sub cuvantul "poze". Ce incantat este David de surioara lui !
Ema, asa suntem noi femeile croite, ne latim in solduri si fund, dupa nasteri.
Carmen, nu stiu cum este sa-ti fie iubitul plecat mai multe luni, dar vad ca marea intalnire iti da emotii ca la prima intalnire.
syd, eu nu iti scriu ca e normal asa ceva intr-o relatie, pt. ca nu sunt de acord cu asta.
Intr-un cuplu, cand iubesti nu poti sa treci pe langa celalalt fara sa-l mangai, fara sa-i lasi un pupic pe obraz, macar, fara sa-i zambesti. Sunt niste gesturi care vine de la sine. Iar un om, un barbat, nu se schimba. Doar cu voia lui, ceea ce este o mare exceptie. Asta e si pt. tine, Irina.
Elena, si eu care credeam ca de ziua lui, va veti apropia mai mult.
Monica, rosu visiniu, imi place, la fel si numele ce i l-ai dat !
Va las, fetelor, s-a ivit ceva treaba ! Un weekend cat mai placut, va oresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
syd spune:
Ai dreptate Anina.
Si eu vreau salam de biscuiti.Nu se poate sa-l fac light,ca trebuie sa si slabesc un pic.Poate nu mai are acelasi gust.Dar deseturi pt regim stiti? In afara de fructe