Bolnavi cu inima mai sunt?

Bolnavi cu inima mai sunt? | Autor: LindaG

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca se potriveste acest subiect aici dar as vrea sa stiu daca mai este cineva in forum cu Bicuspidie Aortica.As vrea sa pot schimba pareri si sa stiu ce pot sa fac citeodata sa ma simt mai bine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielaaaaa spune:

Buna seara LINDA g vad vaca nu ti-a raspuns nimeni la subiectul tau,chiar daca tu ai raspuns din cate observ ai 580 de mj ,inseamna ca si tu la randul tau ai dat foarte multe mj.
Eu una nu stiu prea multe in legatura cu Bicuspide Aortica.
Este chiar asa de grav?
Pe mine ma sperie tot ce aud in legatura cu inima ,spun asta pt ca si eu am intepaturi groaznice si am momente cand nu ma mai pot misca asa de rau am intepaturi.
Am fost la doctor dar mi s-a spus ca nu am nimic am fost si in romania si in japonia si acelasi rezultat.
Ma intreaba doctorii de fel daca beau cafea sau fumez....intradevar fumez dar de baut cafea deloc nu beau.
Deaceea nici nu ma mai duc la control ca imi este si frica ...daca pana la urma imi gaseste ceva ,mai bine nu mai stiu.
Ca sa te simti mai bine evita stresul spun asta pe propia experienta .
Sper din tot sufletul sa gasesti pe cineva nu neaparat bolnav ,dar macar daca se pricepe sa iti dea cateva sfaturi.
Te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Daniela,multumesc pt. raspuns.Deja mi-am pierdut speranta ca imi va raspunde cineva.
La mine nu ii foarte grav,adica,daca totul merge bine ca pina acum pot trai asa toata viata,dar daca se agraveaza treaba atunci va trebui sa ma opereze.Eu sunt oricum in evidenta,din 2 in 2 ani ma duc la control si trebuie sa i-au antibiotica daca ma duc de ex. la dentist sa nu cumva sa fac vreo infectie.
Nu am voie sa beau,sa fumez sau sa beau cafea(cofeina),desi beau destul de des cola,dar de fumat nu fumez si nici alcool nu beau.
Tatal meu a murit si si el a avut probleme cu inima dar nici un doctor nu i-a descoperit.S-a vazut doar la autopsie(din pacate).
Eu iti pot spune doar atit.Daca mai ai intepaturi,mai dute la doctor chiar daca deja ai fost ca numai asa se poate vedea din timp.Sper ca la tine sa nu fie nimica.
Am deschis subiectul ca am crezut ca mai sunt si altii pe forum care au probleme asemanatoare si pot sa imi deie sfaturi,sau macar sa discutam pe seama asta.
Oricum iti multumesc.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Linda acum am citit subiectul postat de tine.
Eu nu stiu ce am macar la inima .Am bataile inimii f rapide (cind stau nu fac nimic )o fi tahicardie?.si uneori neregulate.Citeodata simt ca nu pot sa respir.Am facut EKG cind eram mica si nu a iesit nimic deosebit.Daca voi simti ca se va agrava voi incerca un cardiolog si aici in Canada.
Sanatate multa si ai grija de tine.Pupici

Mergi la inceput