Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

n-am mai avut timp deloc sa scriu, dar am citit. Am fost tare ocupata. Acum sunt intr-un training de 3 zile la firma si-l car pe Alex cu mine acolo. Azi a fost prima zi. Noroc ca am o colega draguta care s-a oferit sa stea cu el, altfel nu ma duceam ca nu aveam cum sa ma descurc cu Alex.

Raceala am luat-o si eu de la tati, dar intr-o forma mult mai usoara decat a avut-o el si pana acu mnu i-am pasat-o lui Alex. Te pomenesti c-o fi adevarat ce se spune ca bebeii alaptati nu se imbolnavesc (e vorba de raceli, gripe).
Inca mai tuseste de cate 5-6 ori/zi, tuse seaca, zici ca s-a innecat cu degetele pe care inca si le baga cat poate pe gat. Azi noapte insa a tusit de 2 ori (roserb), odata la 2 si a doua oara la 5.

Am reusit se pare sa depasim si pragul de constipatie de la cerealele introduse. Cand i-am bagat cerealele 2-3 zile a facut kk normal, dar apoi 2 zile nu mi-a facut kk (probabil cand am marit eu prea mutl cant. de cereale) si l-am ajutat cu termometrul. Apoi alte 2 zile n-a facut si l-am ajutat iar cu term. si astazi uite ca a facut singurel.

Vreau si eu o reteta de tort Tiramisu, cine are o reteta buna-buna si verificata?

Bits, eu sctiu de ce pampersi vorbesti. Fetelor sunt pampersi normali, numai ca lateralul nu se desface, nu se prinde cu arici, ci e prins din fabrica exact ca lateralul unui chilot.
Uite-asa arata: http://ca.pampers.com/en_CA/products.do?selectedProduct=easyupsfs_diapers&stage=105&selectedCategory=&prodId=undefined
sau asa:
http://ca.pampers.com/en_CA/products.do?selectedProduct=easyups_diapers&stage=106&selectedCategory=&prodId=p0005
Mai exista si pampersei care sunt speciali pt. piscina sau pt. intrat in apa (ca daca face kk sau pipi sa nu se dilueze in apa in care sta bebe. Sunt un fel de slip-pampersi care nu permite transferu lde lichide nici dinauntru catre afara, dar nici de afara catre inauntru.
Mai vorbim sapt. viitoare.

Bits, poti folosi cu incredere si varianta Cruisers, care are lateralele foarte elastice. Eu asta ii dau lui Alex de la 3 luni de cand am trecut la nr. 3. Nr. 3 are 2 variante aici: clasic si Cruisers. Cruisers e recomandat pt. perioada cand se taraste si face multe indoiri ale coapsei cu soldul si deci are nevoie de intindere maxima pe laterale.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

jasmine,merci mult pentru informatiile referitoare la abonamentul de net. Cred ca sapt asta sau viitoarea o rezolv. Nu se mai poate, vreau si eu sa stau de vb cu voi, mai ales in zilele astea cind e vreme mai de toamna....si vorba Roxanei; te plictisesti in casa .
Roxana, Otilia, va multumesc pt listute
Onitza, si mie mi-e dor de tine, am citit despre operatia prin care ai trecut,ma bucur ca te-ai refacut si esti ok.
Bitsone, daca vii in Romania, tu vei sta in Piatra Neamt, nu? E vreo sansa sa vii prin Bucuresti? Tare as vrea sa ne vedem.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

De citit,va citesc...de raspuns...mai rar.
Multumesc frumos celor care mi-au laudat printesica.Sunt tare mindra de ea.
Acum m-ati dat peste cap cu robotii vostrii de bucatarie.Si eu care visam launul cu 1000 de accesorii si care eventual sa faca totul singur,inclusiv sa se spele .Acum cred c-o sa trag cu ochiul la noul "braun" al soacra-mi,poate m-o tenta mai mult.
Onita cit de curajoasa esti.Si eu as visa la o operatie ca asta dar nici macar n-am avut curajul sa ma interesez daca la mine ar fi eficienta.Din pacate am o frica permanenta ca Bianca ar putea sa ma mosteneasca la capitolul ochii si ma gindesc ca,daca va fi cazul(doamne fereste),mai bine sa o pot opera pe ea.
Felis cred ca e greu dar...zimbeste.Ai un pui atit de frumusel.Eu numai cind ma gindesc la tine gasesc puterea sa trec peste toate.Daca tu poti...Nu stiu cum as putea sa te ajut,dar mi-ar face mare placere sa pot face ceva pentru tine...
Am fost si noi la vaccin ieri.Desi Bianca mai are 10 zile pina implineste 4 luni.Se pare ca suntem cea mai micuta.Nu avem decit 6,05kg si 60cm.Dr zice ca e normal dar mie mi-a intrat in cap ca e prea slaba.Voi ce ziceti?

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Fetelor pe mine ma sperie rau de tot gandul ca peste vreo 2 saptamani o sa incep diversificarea!
M-am gandit sa incep cu supite,bineinteles doar cu cate o leguma ,dupa care sa ajungem la pireut.Toate bune pana acum.Am citit ca unele dintre voi le dati cereale.Sincer si pe mine m-ar tenta sa ii dau cereale la cat de mancacios este David,poate asa s-ar mai satura si el.Ca supita ma gandesc ca nu o sa ii tina prea mult de foame,nu?
Alta dilema.Eu saptamana viitoare vin in tara si deci daca o sa ii dau cereale o sa incep in tara.Am tras cu ochiul pe net si mai tot ce am vazut erau cu lapte.Dar merge sa ii dau lapticul lui obisnuit si cereale cu alt fel de lapte? Cam ce am vazut fara lapte erau pentru varste mai mari.
Eu aici nu am vazut cereale,ce-i drept nici nu am cautat,poate ma ajuta fetele care stau aici!
Ajutooooooooooooooooooooooooor!!!!!!!

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Inca ceva.V-am zapacit,nu?
Cu ce marca de scutece de unica folosinta va intelegeti cel mai bine? Ca parca va plangeati ca sunt unele care curg,nu?
Va multumesc mult de tot!

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata fetelor
ce bine ca se vede putin soare, sper sa pot iesi cu bebelusa mea la plimbare azi.Ieri si azi mi-am luat de lucru acasa, dar stiti voi cum e, tocmai cand am mai mult de lucru, n-am chef.As face orice numai sa nu trebuiasca sa stau la calculator azi.
daniela_sb, Alexia e bine, zambareata, jucausa, ca sa vezi ca a laudat-o medica cica a luat bine in greutate, 200 gr in 10 zile cand ar trebui sa ia 500 in toata luna.Dar cand a luat 200 intr-o luna in loc de 750...atunci n-a vazut, numai eu ma stresam singura.Cred ca fata mea va fi o super lungana (nici cu tati nu ne e rusine), la 4 luni avea 71 cm, acum n-am mai masurat-o dar are o multime de haine care nu-i mai sunt bune, deci clar ca a mai crescut de atunci.Ma sperie, pe bune.
daniela, fiind gata petita si curtata ma simt ca intr-un trib de tigani care-si promit si logodesc copii din pruncie, chiar m-a dus imaginatia la o poveste in care Alexia il vede pe Danut, Danut pe Alexia, dragoste la prima vedere, etc, etc.O iau razna.
sa nu va mai spun ca sunt extrem de nervoasa de cateva zile(saptamani sa fie? ).Al meu sot nu-mi intra cu nimic in voie, am chiar strigat la el de cateva ori, nu stiu cum si cat o sa ma mai suporte.Sa fie primavara asta tarzie de vina? Sau tre sa vina ciclul? haha Fac haz de necaz dar efectiv imi plezneste capul.
V-am stresat destul, ma intorc la lucru, pariez ca rapid voi face iar pauza.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

TRY merci mult iubita dar pe mine ma interesa daca sunt in RO ca aici sunt si eu deja folosesc si tare nu as fi vrut sa ma tarai de pe aici cu ei.noi la avion nu avem voie decat 30kg la cala si 10la bagajul de mana.

SIMONA da voi sta in Piatra caci de acolo sunt dar cred ca am sa ajung si pe la Bucuresti.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Stefania, eu ma inteleg cel mai bine cu Pampers. De fapt este singura marca pe care am folosit-o de cand s-a nascut Alex, si nu am avut niciodata probleme. Cereale am luat cu lapte de la Milupa pentru ca eu folosesc si lapte praf Milumil.. Am luat unele cu banane si altele cu morcov si mar.
Onitza, felicitari pentru operatie!!
Vad ca Alex tuseste din ce in ce mai putin. Eu nu mai inteleg ce fel de raceala a fost asta... Doar tuse seaca si atat.. Nu temperatura, nu muci...

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

mai oameni buni m-am speriat ce preturi sunt la scutece de unica folosinta in Ro,sunt de 3 ori mai scumpe ca aici

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SIMONA, pupici si sper sa ne vedem cand s-o mai incalzi!!!!!!!!!!!
VIOVIO, da' tu ce ai la ochi??? Poate sunt sanse totusi sa se repare, mai stii???????? Miopia congenitala, dar si strabismul sunt boli ereditare, din cate am inetles, asa ca Paul al meu, are toate sansele sa ma mosteneasca... Da' decat sa-l las sa poarte toata viata ochelari, mai bine il operez cat e mic, pe la 4-5 ani.
FELIS, pe role arati ca o pushtoaica de 16 ani!!!! ...asa ca nu-i de mirare ca te simti asa de bine cand iesi la plmbare pe role....am glumit, puiule, stiu ca te racoresti si te face s uiti de tot ce poate fi rau...e bine ca ai gasit ceva in care sa te refugiezi...pacat ca nu poti face asta zilnic, mai ales pe vremea asta!!!!!! Aaaaaa....pai Mihaitza arata foarte bine, t-am si zis...e crescut superbine....si o sa vezi ca o sa ia calumea in greutate, ca mami il ingrijeste cel mai bine...

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput