Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
V. Erica spune:
Hai ca pana mi-am scris eu `romanul`(am avut de recuperat, deh..), te-au intrebat fetele si le-ai si raspuns, Cornelia. Nu-s medic, dar ma-ntreb si eu ce legatura or avea varsaturile cu tahicardia, ma gandeam ca ar avea ceva leg. cu sist. digestiv cel mult... sigur mergi la cine trebuie?
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
Viktoria spune:
Cornelia draga nu iti fa ginduri legat de fetita ta.E normal ca dupa ce a vomat sa ii bata inima mai repede. Ca sa pui o diagnoza corecta trebuie sa ii faca un EKG 24 de ore. Asa ca capul sus si spre linistea ta mergi cind fetita e sanatoasa la medicul pediatru si ai sa vezi ca e ok. Adita multumesc de parola.
Crinuta vezi ca sint niste bentite din plastic si asa nu se mai mrdareste..
Alina Maria spune:
Multumesc Florina , insa Mandy nu plange dupa ce mananca , am facut calculul si la cele 6 mese pe care le are ar trebui sa manance 120 iar ea vrea doar 75, sau 100 . Deci nu de ajuns. Azi i-am pus nuste fulgisori de orez insa nu prea a mancat si ma intreb daca nu cumva are de aface cu fulgii , poate e totusi prea devreme .
Cat despre kaki este si el tot imprastiat , nu cred ca e cazul sa-ti faci griji cel putin asa mi s-a spus mie .
Cornelia fetele au dreptate fetele nu cred ca ar trebui sa-ti faci prea multe griji .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
corneliaa spune:
Fetelor, multumesc pentru sfaturi si incurajari dar...stiti si voi ce "tzunami" devastator provoaca o vorba aruncata in vand a unui medic despre copilul tau...
Are sau nu tahicardie nu stiu...am sunat azi un medic cardiolog si inca doi medici sa le cer parerea...toti mi-au spus ca e prea mica ca sa poata fi pusa la EKG si monitorizata, si ca daca nu se invineteste pe la gurita , manute si picioruse...nu e nimic periculos. Mi s-a mai spus ca poate fi de la emotie sau agitatie. Infine una peste alta cred ca in curand imi pierd mintile ...dau din una in alta de nu mai stiu daca o sa ma tina inima pe mine sa ajung s-o vad mare.
Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/
BESTUTZA spune:
Cornelia,
Stai mama linistita! Focutza avea in burtica niste batai!!!Si acum dc m-as duce miar zice ca e superagitat....
Stai putzin sa mai creasca sa se maturizeze cordul ...domne fereste...
Si eu cand m-am dus la controlul de o luna mi-a zis ca a re suflu sistolic ...dar noroc ca nu m-am impacientat...data trecuta la 6 saptamni ca are nu stiu ce la picior ca nu si-a revenit dupa pozitia pe care a avut-o intrauterin si sa merg la ortopedie ca ar avea nevoie de gips ..dar eu mi-am vazut de treaba i-am mai facut masaj copilului si gata ...
Stai mama draga cuminte si nu te stresa deocamdata...urmareste copilul indeaproape si lasa panica pt ca zic eu nu e cazul!!
Pupicei si mai scriu maine..am primit felicitari pt cata ma progresat cu calcatul cu care eram restanta rau...
V. Erica spune:
noi azi am facut vaccinurile PentActHib si Engerix si avem un pic de febra, 38.5 rectal. E si un pic agitata. La noapte cred ca-mi pun ceasul sa sune ca s-o `monitorizez`.
Cu diametrele stam mai prost, rezulta ca Vigantolul n-a prea avut efect, deci trecem pe Vigantolette (nu stiu daca am scris bine). Stie cineva cat costa Vigantolette? Reteta gratuita n-a putut sa ne dea cu pb care sunt, asa ca trebuie sa-l cumparam...
Cu greutatea stam bine, suntem numai pliuri, 6 kg la 58 cm.
Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)
gabi.i spune:
Erica multumesc pentru sfaturi o sa incerc ceaiul de musetel pt ca nu vreau sa incep diversificarea asa de vreme.Vigantolette nu este foarte scump vreo 70de mii dar eu l-am luat ieri pe reteta gratuita (pt.Rebeca) .
Cornelia si mie mi-a zis pediatra ca i-l suspecteaza pe Iustin de tahicardie dar i-mi va da o trimitere la cardiolg dupa ce se mai termina cu epidemia de gripa.Intre timp eu am tot intrebat in stanga si-n dreapta si toti mi-au zis ca nu este cazul sa ma ingrijorez ca este inca prea mic si oricum nu se poate pune diagnosticul exact decat dupa o consultatie de specialitate.Un medic internist mi-a zis ca sunt adulti care traiesc cu asa ceva fara nici un fel de probleme dar eu oricum am un ghimpe si vreau sa consult si un cabinet privat , o sa intreb si la sfarsitul sapt pe cei de la medicover ca vin la BabyExpo.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
bbdeian-feb2005 spune:
Am creat un nou subiect http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47294