Racoaice la apel (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Lucia, sunt constienta ca e cu totul altceva sa traiesti acolo, de-aia am si intrebat. Sincer, eu nu am avut senzatia ca as fi in stare.
Am fost la o conferinta de "Customer Relations" si am stat 4 zile....adica doar am dat cu nasul pe acolo.
E un univers interesant, vazut asa, cateva zile.
De fapt nu cred ca exista un loc pe lume, unde sa am ocazia sa ma duc si sa zic : NU.
Am avut si sansa nemaipomenita sa calatoresc cu serviciul in perioada '98-2000. Acum mi-am schimbat oarecum domeniul si n-am mai fost nicaieri de mult.
O sa plecam la Tel Aviv in august, la niste prieteni. Sper sa nu mor de cald.

A, si mi s-a parut criminal de cald la Bahrain.

Pupici

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..nu mi-ati admirat listuta..am colorat-o
va doresc o zi si o saptamana minunate

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

MirelaV.... ...beton listuta!

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

assaaa..deja ma simt mai bine iubita..k m-ai laudat. acum ma apuc de treaba

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Mirela, super listuta.Nu te supara, dar poate fetele intra direct pe ultima pagina accesata(eu asa fac).Uite de la mine
Vad ca mai sunt fete cu sotz capricorn. Cum va intelegeti ?
Pupicei.

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela 1969 spune:

A propos de calatorii!Deja ele figureaza in profilul personal la capitolul hobby-uri.Calatoresc in fiecare an in strainatate,nu cu serviciul ci pe banii mei personali.Anul asta fac un circuit cu masina mea:1 noapte Viena,1n Stasbourg, 4n Paris, 1n Tours, 1n Lyon, 2n Cannes, 2n Venetia, 1n Budapesta.Anul trecut am fost in Italia, acum 2 ani in Turcia,acum 3 ani in Grecia si sper sa ma ajute Dumnezeu si cu sanatate si cu bani sa calatoresc pana mi=o pieri cheful.
Eu voiam de fapt sa va intreb altceva:cum va intelegeti voi cu alte femei din rac(exceptam racoaicele de pa acest forum cu care ne intelegem desigur minunat)?Eu nu prea bine.Si as mai face o observatie daca nu va suparati:mie nu mi se pare ca suntem asa minunate precum ne credem(frumoase,destepte si devreme acasa).De fapt suntem minunate dar cu cine vrem noi iar in acest cerc de favorizati intra f.putine persoane:familia in primul rand si cateva persoane care ne-au ajutat candva si pe care nu le uitam.In general am asa o parere proasta despre"restul lumii"cum imi place mie sa zic incat rareori ma obosesc sa ajut pe cineva din proprie initiativa iar daca mi se cere ajutorul il ajut in masura in care nu ma oblig prea mlt fata de altii sau pur si simplu daca AM CHEF.Adevarat este ca nici nu fac nici un rau nimanui,nu barfesc si in general ma intereseaza numai ograda mea si atat.Pt.familia noastra suntem miere iar pentru restul fiere.Sper ca nu v-am socat cu sinceritatea mea dar asta sunt.Poate voi nu sunteti asa si as vrea sa ma contraziceti.
Gabriela(12.07) si Costin(20.06).

Mergi la inceput

Gabriela...nu-s nici minunata..nici nicicum..sunt un om oarecare. nu imi place ipocrizia, am incredere in oameni (asta e defect), iubesc oamenii..as ajuta pe oricine...oricand..neconditionat..
nu ma uit niciodata inapoi..decat la lucrurile bune..alea rele..le las undeva uitate..stii..e o vorba...esecurile sa devina amintire si succesele obisnuinta
in fine..sunt multe de zis...fiecare cu caracterul lui..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

La Multi Ani pentru fetele care sarbatoresc zilele acestea.

Gabriela - sa fiu sincera: si eu simt ca sunt "minunata" doar cu cine vreau eu, si ca cercul acesta este foarte mic. Nu vreau sa zic ca sunt rea cu restul, tot ce fac e din respect si bun simt.

Ce tine cu faza de ajutat, sotul imi zice ca: postul maicii Teresa e vacant si as putea sa-l ocup. Nu e rau sa ajuti pe cineva, insa, cred ca sunt intr-atit de naiva ca ajut si pe cine nu trebuie. Nu ar fi rau sa fiu rasplatita cu aceeasi moneda, dar se intimpla deseori ca ramin rea cu toate ca am facut bine.

In fine, vrei nu vrei te retragi ca racul in cuibul tau si nici nu prea primesti pe nimeni in el.
_
27 +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Multumesc, Lucia (ziua mea mea a fost pe 12 )

Mirela, si eu am avut incredere in oameni si am fost de multe ori dezamagita pentru ca am pus suflet acolo unde nu era cazul Din pacate, cred ca mi-am mai pierdut din "bunatate" - sa zic asa. Nu refuz pe nimeni care-mi cere ajutorul, dar nu mai sunt asa saritoare daca cineva are probleme. Pur si simplu am ajuns la concluzia ca nu merita!

Asa ca ... ajut cu draga inima pe cei pe care-i consider prieteni, pe cei din familie. Nu le intorc spatele nici celorlalti daca pot sa fac ceva pentru ei, dar nu ma mai astept sa mi se raspunda la fel. Cu alte cuvinte, nu mai am incredere in oricine! M-a durut mult cand oameni pe care-i credeam prieteni s-au comportat ca niste straini atunci cand avem mai multa nevoie de ei!

Eu nu pot sa uit prea usor daca cineva m-a dezamagit mult. Iert, nu port pica, dar nici nu mai pot fi ca inainte fata de persoana respectiva.

PS: Mirela, pe mine ai uitat sa ma treci pe lista (sotul meu e rac )

Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.

Mergi la inceput

o sa aduc listuta pe pagina asta.
te trec imediat.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput