Racoaice la apel (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

si eu! si eu!
vreau si eu pe lista, sunt nascuta in 16.07.78 si am sot sagetator. in toate horoscoapele zicea ca nu merge, da ... la noi de 7 ani merge, cine stie ?
mai am doua prietene racusoare si am obsevat ca avem unele lucruri in comun, mai ales pasiunea pentru orice este dulce (yam-yam ce-as minca o praji cu cioco), depunerea pe burtica a dulciurilor respective, pasiunea pentru pernute si in general pentru design interior.
in plus la fel cum zicea cineva mai sus tendinta de nu iesi foarte mult in evidenta, a sta si a asculta, analiza.
ce ziceti? voi cum sunteti?
a! uitasem pasiunea mea maxima, aceea de a citi orice, oriunde si orict si de a vedea filme vechi si lacrimogene.
va pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by leliutza

si eu! si eu!
vreau si eu pe lista, sunt nascuta in 16.07.78 si am sot sagetator. in toate horoscoapele zicea ca nu merge, da ... la noi de 7 ani merge, cine stie ?
mai am doua prietene racusoare si am obsevat ca avem unele lucruri in comun, mai ales pasiunea pentru orice este dulce (yam-yam ce-as minca o praji cu cioco), depunerea pe burtica a dulciurilor respective, pasiunea pentru pernute si in general pentru design interior.
in plus la fel cum zicea cineva mai sus tendinta de nu iesi foarte mult in evidenta, a sta si a asculta, analiza.
ce ziceti? voi cum sunteti?
a! uitasem pasiunea mea maxima, aceea de a citi orice, oriunde si orict si de a vedea filme vechi si lacrimogene.
va pupic dulce

ma regasesc si eu in totalitate in ce spui tu. intr-adear, sagetatorul e greu de suportat uneori (la mine cel putin .. noi suntem 2 pietre tari) dar te obisnuiesti si e ok..unul intotdeauna cedeaza.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Subscriu si eu la pasiunea pentru dulciuri (ciocolata, in special ), pernute (cand vad pernute dragute si scumpe mi se rupe sufletul ca nu le pot cumpara...imi plac la nebunie pernutele!) si orice tine de design interior.

Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..ce faceti? unde sunteti de nu mai intrati pe aici?
adunarea!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Ok, ok - eu m-am adunat .
Eu chiar c cam umblu, ca e cald si soare cand ma scoate afara dorul de lumina si caldura naturala, cand chiar am treaba!

Si mie imi place sa observ lumea, cateodata sa o mai si comentez, tot asa sa nu ies prea tare in evidenta - asta in general, pentru ca uneori mai dau si in extrema cealalta. De obicei daca am cu cine.
In schimb cu dulciurile nu fac casa prea trainica: ma mai apuca asa din cand in cand cate o pofta, dar nu prea des. Sa nu intelegeti de aici a nu am burtica: o am datorita unei alte mari iubiri: sarat, acru. Asadar, eu dau cu draga inima o ciocolata oe un castron cu popcorn .
Designul interior, imi place si mie - de fapt ca sa zic mai corect ma atrage intr-un fel - pentru ca n-am idee despre nimic concret. Cred ca se datororeaza laturii casnice care la raci este foarte bine dezvoltata. Am o boala cu florile: acu mi-am pus in balcon in ghivece gladiole(doar 2 ca nu dispun de pre mult loc).

O vara frumoasa,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

bine v-am regasit, racusoarele mele dragi! am lipsit motivat: am facut varsat de vant: intai eu, apoi sotul ai apoi alex... asa ca... am avut o luna foaaaaarte incarcata (de bubitze).

alina023, cunoastem ce scantei ies intre o "racarita" si un taur...
insa atata timp cat nu iese foc adevarat e chiar placuta si interesanta aceasta cobinatie

ca tot ai intrebat alinan, anul 2004 a fost minunat pt. mine datorita faptului ca a aparut pe lume printisorul... in rest... ok pe plan profesinal, material, sentimantal, insa fara a excela.

cat despre pasiunea pentru pernute... boala grea! meru ma cert cu sotul ca-i plina casa de pernute!

deocamdata atat, sanatate si bucurie!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor mai sunteti vre una cu sot in leu ?Cum va descurcati ca peste tot am citit ca este jale?
Noi suntem "exceptia care confirma regula"si slava Domnului o tot confirmam de vreo 10 ani si o luna.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IulianaStan spune:

Eu, rac pe 16 iulie, el tzapricorn, cum ii place sa-si spuna, iar puiutza de 5 ani , taur...
Intre atatea coarne , normal ca racu de mine , da inapoi...asta s-o creada ei ...ca nu-i adevarat...
Sunt un rac deloc timid, care spune verde in fatza ce nu-i convine, iar daca bunul simt il opreste , se citeste pe fatza tot adevarul...
Imi place sa fiu un rac ocupat si nu ma pot plange de lipsa de activitate, sa fac lucrurile cum trebuie si uneori mai sar calul,,,(un rac poa' sa sara calu)cu rautatile la adresa altora, noroc ca ma struneste ...hasbandu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Iuliana ai dreptate cu cititul pe fata, aveam la servici o colega care radea mereu de mine ca atunci cand nu puteam sa zic ceva oricum se vedea clar ce gandeam, nu reuseam sa ma ascund.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

Mare dreptate aveti voi, numai ca ca sunt cam putini cei care intr-adevar se pricep sa citeasca. Trebuie sa te cunoasca destul bine sau sa cunoasca bine oamenii si cum si eu am "citit" pe altii ma gandesc ca nu e valabil numai pentru noi racii.

O vara frumoasa,
Alina.

Mergi la inceput