Cea mai fericita zi....

Cea mai fericita zi.... | Autor: deny_82

Link direct la acest mesaj

Cea mai fericita zi din viatza mea a fost in ziua in care am aflat ca sunt insarcinata..........:Dupa 2 ani de zile de cand imi incepusem viatza sexuala sa nu raman niciodata insarcinata m-a pus pe ganduri,asa ca m-am hotarat sa ma duc la doctor sa fac un control.Doctorita foarte dragutza imi zice in urma controlului facut ca am un chist dermoid mititel dar nu trebuie sa imi fac probleme ca dupa tratamentul pe care mi-l va da nu-mi va ramane urma de chist....Urma ca eu sa ma prezint dupa 6 luni la control sa vedem ce se intamplase intre timp.....ceea ce nu s-a intamplat pt. ca eu in aceste 6 luni fusesem sa lucrez in strainatate si m-am gandit eu ca dupa tratamentul urmat e posibil sa nu mai am nimik,cum doctora mi-a zis ca e mititel si ca in urma tratamentului va disparea nu m-am mai dus....Am tratat acest subiect cu o indiferentza nemaivazuta .....pana in ziua cand am cunoscut un baiat nemaipomenit intr-o tzara straina amandorura ,cred ca asta ne-a unit cel mai mult..........El avea nevoie de cineva care sa il inteleaga si sa-l sprijine si eu de cineva care sa ma iubeasca si sa ma respecte ,suferisem in urma unui divortz ........oooofffff (imi este foarte greu sa-mi amintesc)dar el stiind prin ce am trecut mi-a fost alaturi si m-a ajutat sa trec peste si ii sunt recunoscatoare .....de aceea il iubesc asa mult.Toate bune si frumoase intre noi dar partea proasta era ca eu lucram cu contract de 6 luni si gandul ca mi se termina contractul si ca era posibil sa nu-l mai vad niciodata imi dadea fiori.....dar Dumnezeu mi-a fost alaturi si ii multumesc ca a facut o minune pt. noi...In ultima mea seara in tzara care se afla la zeci de mii de km departare de Romania am aflat ca ma vor chema inapoi cei pt. care lucrasem fiind multzumitzi de mine...A fost ceva extraordinar ...am simtit cum un fior imi strapunge corpul .....Aveam actele deja pregatite ca eu sa ma intorc in numai 2 sapt..nu-mi venea sa cred .El nici nu realiza ,tot timpul imi spunea ca il mint ,ca am sa plec si nu am sa ma mai intorc niciodata ....In aceste 2 saptamani cat am fost despartiti timpul a trecut foarte greu ,parca era vb de 2 ani nicidecum de 2 saptamani dar vorbind zilnic la telefon ne-a fost mai usor si ziua in care urma sa ne reantalnim a venit mult mai repede ......Au mai urmat alte 6 luni de zile fericite impreuna .......dar trebuia sa plec din nou dar de data asta ne despartea 2 luni .....In aceste 2 luni cat am stat in tara am luat decizia sa ma duc la doctor sa vad de ce nu pot ramane insarcinata .....el nu ma proteja iar eu nici atat si asta m-a facut sa gandesc negativ ceea ce ma speria .....foarte rau....Cum e posibil ca dupa atata timp sa nu raman ?Asta era intrebarea pe care mi-o puneam in fiecare seara....Devenise un stres pt. mine.....Mi-am luat inima in dinti si m-am prezentat la un doctor .....acesta spunandu-mi ca nu sunt motive sa-mi fac griji ,sunt inca tanara si am timp suficient sa fac copii.....mi-a recomandat anticonceptionale sunandu-mi ca am probleme hormonale si ca acestea ma vor ajuta sa raman......spre mirarea mea ...anticonceptionalele stiam ca sunt sa nu ramai insarcinata si eu ca vroiam ,mi se recomandasera aceste pastile care in afara faptului ca imi faceau rau ,dureri de cap,stari de voma si multe altele ma impiedica sa pot face un bebelush............Oricum pt. mine era ceva ciudat......M-am intors si in tzara cu pricina ,unde imi cunoscusem iubirea .....au mai urmat alte 6 luni de zile ,de data asta de stres din cauza acestor pastile care imi faceau viata un chin,nu le puteam suporta....numai gandul ca trebuia sa vina ora sa iau pastile imi facea greata .....Am trecut si peste aceste 6 luni in cele din urma...........Eu sunt o fire care atunci cand nu-mi convine ceva prefer sa-i spun omului in fata ,lucru apreciat de oamenii cu care am lucrat acolo si asta m-a ajutat foarte mult tinand cont ca eram departe de casa ,de mama ....care obisnuia de fiecare data cand eram la greu sa-si puna pielea in cui pt. mine ...acum nu mai putea face nimik pt. mine si nu mi-a fost usor sa ma obisnuiesccu acest gand ......Au mai urmat alte 2 luni de stat in tara unde am mai facut alte controale....De data asta mi-au zis cum ca am un chist dermoid destul de mare situat in spatele ovarului stang si ovarul drept cu trompa infundata.....Intr-un cuvant era nevoie de interventie chirurgicala pt. a avea loc o minune........Partea proasta a lucrurilor a fost ca doctorul cand mi-a dat vestea a avut grija sa ma sperie de moarte si in acelasi timp sa zbiere la mine de parca a fost numai vina mea ca pro.... de dinainte care mi-au facut control nu au descoperit acest chist.....A fost o zi de chin pt. mine,simteam ca ma prabusesc ,incepuse sa-mi para rau ca m-am nascut.......a fost groaznic ....nici nu va puteti imagina.....Nu mai aveam la dispozitie decat o saptamana ....actele deja imi iesisera si trebuia sa ma intorc la munca ....simteam ca mor.....Doctorul mi-a zis ca trebuie sa ma operez de urgenta altfel risc sa raman sterila si sa nu mai pot face copii niciodata.......Ma hotarasem .....am dat telefon patronului pt. care lucram si i-am zis de problema mea si m-a inteles.......a fost de acord sa amanam biletul de avion cu 2 saptamani ,timp in care eu trebuia sa ma operez.Fratele meu afland de ce mi se inatampla si ca eram hotarata sa ma urc pe masa de operatie intr-un spital in care nu are nimeni incredere si de care lumea fuge......m-a chemat sa fac control in orasul in care e el stabilit ,doctorii fiind altfel.....mai competenti .A urmat o alta serie de controale din care doctorii au dedus ca intradevar e de operat dar nu necesita urgenta ci timp..........fiind o operatie delicata .....Mi-au zis ca pot pleca linistita alte 6 luni de zile ....si ca la intoarcere sa ma ocup de operatie....Eu mai mult de 2 saptamani nu am putut amana plecarea ....asa ca m-am hotarat sa ma ocup de operatie la intoarcere.....M-am intors la munca si la iubitul meu drag ....cu care lucrurile nu mai mergeau ca inainte,de cand ii spusesem ca e posibil sa nu pot avea copii lucrurile se schimbase intre noi.El iubeste foarte mult copii....si isi dorea un copil care sa aibe ochii verzi ca ai meilucrul care il vedeam imposibil in acel moment.El sa hotarat sa mai fac o serie de controale si in tara in care lucram .....doctorii fiind unii dintre cei mai buni si aparaturi de ultimul tip ....asa am si facut....Impreuna cu o prietena stabilita acolo ne-am dus impreuna la o clinica privata pt un alt consult.....unde s-a constat ca intradevar e nevoie de operatie pt. a putea ramane insarcinata....insa mi-a dat trimitere intr-un spital mare pt. a vedea daca chistul este forma cancerigena sau nu.......Zilele treceau din ce in ce mai greu....gandul ca nu voi putea face un copil ma misuna tot timpul....incepusem sa visez numai copii........carucioare ....lucruri ce lega de un copil.Imi facusem programare la unul dintre cel mai mare spital din acel oras unde locuiam ,pt. o tomografie,in data de 6 dec.2004 eu aveam programare la spital.......Cum va spuneam simteam ca zilele nu se mai termina si ca nu mai vine ziua aceea sa aflu daca e alba sau neagra.....pe 26 noiembrie trebuia sa imi vina menstruatia si imi parea bine ca nu va fi probleme ....si ca nu va trebui sa aman tomografia.....Vroiam sa scap cat mai repede de acest chin .....Zilele incepusera sa treaca in cele din urma ,se apropie ziua de 26 ...dar ciclu nimik,vine 27 ...nici atat....28 nici vorba.....pana pe 4 decembrie cand m-am trezit uda leoarca ...cu mainile pe burta mangaindu-ma si cu sentimetul ca voi fi mama ............Am sarit din pat si m-am dus la farmacie sa-mi iau un test..............M-am intors acasa intr-o viteza....de parca eram supergirl.....m-am inchis in baie si mi-am facut testul....Stateam pr tron si cu testul in mana ....fericita dar si surpinsa in acelasi timp....Testul a iesit ...........POZITIV.....asa ca pe 6 decembrie cand trebuia sa fac tomografia am facut de fapt prima ecografie a bebelusului meu.....care avea pe atunci o luna si o saptamana......Ma consider cea mai norocoasa din lume....al meu iubit zice ca s-a intamplat o minune si ca Dumnezeu a vrut sa ramanem impreuna.....si sa ne binecuvanteze cu un bebelush pe care il iubim din toata inimioara.....El este departe de noi ....ii simt lipsa dar stiu ca cineva de departe se gandeste la noi.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Deny:
Felicitari pentru bb si iti doresc sa fii cit mai curind alaturi de iubitul tau!

Sarcina usoara!

Ina

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Deny si multr feliitari.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Ma bucur din suflet pt tine. Frumoasa poveste. Iti doresc o sarcina usoara si un bebelush sanatos si care sa va implineasca iubirea frumoasa.

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Deny, felicitari! Se vede agitatia in "vocea" ta si emotia!
Iti doresc multa fericire si sa fiti curand toti 3 impreuna.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput