Bebelusi de iulie-august 2004 (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

ce ma enerveaza vremea asta ...e un vant de te zboara, soarele nu vrea sa apara, daca ne pun aia absenti in parc?

Cori, daca vrei eu iti pot imprumuta patutul nostru pliant (este de la Neonato) cat stati in tara, ca moata doarme in patutul ei de lemn, iar asta pliant il foloseam pe post de tarc, dar nu vrea sa mai stea in el, asa ca il puteti tine cat timp vreti voi! ce zici?

Alina, vad un Bradut frumos foc, cu trasaturi foarte delicate de fetita si cu mult mult par, cred ca e haios foc cu codita, abia astept sa va vedem si sa-l smotocesc putin! da tu pe unde erai cand l-ai facut, ca e mai mult baiatul lui tati ...

Anca, cand te aud ca Naomi are 8 dinti ...si la noi nici gand de asa ceva, ma intreb in cat timp vom recupera, pana ii va schimba pe astia de lapte oare or sa-i iasa toti, cred ca sinteti pe primul loc la dintisori si mai cred ca este asa dulce Naomi, ca un iepuras !

Monicule, bre da Botosica e domnisoara adevarata, vaz ca e delicata de nu se poate, pe mine ma distreaza cand spui tu ca vomita, pare ceva obisnuit, face parte din rutina, hai c-o pupacesc pe ochisorii aia superbi!

Mitzu, eu i-am cumparat vreo 4-5 pijamale din astea (salopete) si stau mai linistita, ca o imbracam cu pijama din 2 piese si sosete, dimineata era in picioarele goale, bluza i se ridica pana la gat, asa stiu sigur ca n-are cum sa-i fie frig, mai ales ca ea doarme numai dezvelita, iar smecheria cu biberonul a fost ca i l-a dat tati, daca o punem eu sa si-l tina nu vroia, era obisnuita sa-l tin eu, asa ca i l-a dat tati cateva zile si gata, acum nici nu pot sa ma apropii, vrea numai ea sa-l tina, si se intoarce pe toate partile dar il tine bine, ii vine laptic!
eu sint super multumita ca nu mai trebuie sa stau langa ea ...doar o supraveghez de la distanta, dar pana acum nu s-a inecat deloc!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nicole, si pe sub salopeta pijama ii mai dai ceva sau numai pampersul?

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Nicole, ma bucur eu ca are 8 dintisori,insa Naomi inca nu merge in patru membre,nu papa singura din biberon...si nu face multe alte lucruri pe care le face Andreea,multipt ea ca e o scumpete.
Mitzura daca te uiti in albumu de aprilie prima poza ai sa vezi ca Naomi are o pijama din doua piese iar pe dedesupt ii dau un body cu maneca scurta si e ok,si pitica mea se dezvelestenoaptea.

Am vazut un baietel scupm si dragut,si cu multe plete,vrem si noi ca nu avem mai deloc par,Alina trebuie sa fii tare mandra de o asa "fetita"pupici la Bradut.

Fetelor vroiam sa va intreb daca vostri se enerveaza cand ii stergeti pe fata,dupa ce papa;cu Naomi am un mare chin,dupa ce se murdareste pana la urechinu vrea sa stea sa-i curat fata.

Vroiam sa mai spun la cineva ceva dar am uitat

Mergi la inceput

Mitzu, acum de cand au oprit astia caldura si sint 20-21 grade ii mai pun si un body pe dedesubt, dar toata iarna i-am dat doar salopeta si eventual si sosetute, dar alea dimineata sint pe jos ...nu le suporta!

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna ziua si de aici!
Si noi ca toata lumea de altfel am avut un weekend frumos si calduros,am stat mai mult pe afara,la gratar,la balta,la pescuit,ce mai a venit primavara.
Cat despre performante culinare,mot cel mic a papat supa cu taitei din gaina cu painica si mmmm ce ne-a mai placut,asa ca vazand cat de bine si cu cata pofta mananca mancare ca a noastra m-am hotarat sa-i schimb un pic meniul.Binenteles ca voi gati mai fara sare.Eu i-am dat sa manance singura(cu toate ca nu are nici un dinte)si castravete,ardei gras,fasie de carne(preferata ei),paine,para,biscuite,deci cam de toate si se descurca destul de bine pentru o stirba,nu s-a inecat niciodata.
Si eu o feresc de soare si de vant chiar daca este cald;sta in fund,se ridica in patru labe dar nu merge,in schimb se taraste,daca este ceva in preajma se agata si se ridica in picioare.
Avem un vocabular destul de variat pt varsta noastra,ceea ce ma bucura,asadar si prin urmare eu ma declar multumita de performantele noastre de pana acum,avand in vedere ca cele 8 lunisoare le implinim abia maine.
Cu adormitul nu avem probleme,pt ca ea de cand s-a nascut a dormit singurica in patutul ei,in camera ei,neleganata,ne purtata in brate.Noi facem asa:baie,masaj,pijamale,titi si somn de voie in patut,ziua cand se freaca la ochi o pun in patul mare,inconjurata de perne si iara somn de voie.
Cam atat ca nu mai stiu ce am citit,deh io sunt vesnic obosita,iar neuronu'meu cel mic doarme continuu

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Anca, eu o spal pe moata direct la chiuveta, ca si ea protesteaza daca o sterg cu servetele, dupa ce termina de mancat ii zic "hai la baie sa ne spalam" si chiuie de bucurie, ar sta toata ziua cu mana sub robinet ...si dupa ce o spal, o sterg si ii arat in oglinda ce fetita curata are mama ...rade in hohote !

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Multumesc Nicol,cred ca metoda asta am sa o aplic si eu pt ca si la pitica mea ii place apa ,poate tine,ca e un chin pt mine sa-i curat fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Am facut un tur de forta sa va ajung din urma (cu cititul macar)...
Si noi am avut vreme frumoasa in weekend (25 grade la Brasov la vremea asta e ceva). Evident ca Raducu a fost mai mult pe afara. Nu suporta nimic pe cap si, desi am incercat sa-i pun un baticut pe cap sa-l fereasca de soare, in secunda urmatoare si-l smulgea. Abia l-a suportat cateva secunde sa-i fac o poza. Si cu caciula face la fel, desi e f subtire. Ma dispera cand iesim la plimbare si nu e chiar de umblat cu capul descoperit.
Aseara l-am culcat mai devreme decat de obieci (la 8.30 dormea deja) si cred ca e mai bine asa. A dormit f bine pana dimineata la 7 (de vreo 2 saptamani nu prea se mai trezeste noaptea dar mi-e frica sa ma bucur ca nu se stie niciodata cand o luam de la capat cu trezirile).
Sambata i-am cumparat si eu ghetute -cu talonet, din piele si pe interior si cu glezna. Sunt cam groase si ma gandesc ca o sa-i cam fie cald dar n-am gasit unele mai subtiri. Il mai tin de sub brate si mergem prin casa dar calca foarte ciudat, pe exteriorul talpii cumva (nu stiu daca m-am facut inteleasa). Si ai vostri au mers asa la inceput?
Azi e prima zi de lucru a bonei.Sper sa se descurce.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hehe Anca ne si grasunu urla din toae puterile daca iol sterg pe fatza, mai ales in timpul mesei. cred ca asociaza asta cu terminatul mincarii. asa ca nu-l mai sterg decat dupa masa, poa sa fie....ca porky pig. si la noi e mare distractie la apa....ride cu hohote si se joaca cu picaturile.
Mitzura, referitor la ghete, eu iti spun ce mi-a spus chirurgul lui Patrick: pana la 1,5 ani doar incaltari cu glezna, inclusiv sandalele. nu conteaza ff mult taloneta cit inaltimea ghetutei pentru ca trebuie sa le tina glezna fixa. la varsta asta e foarte important pentru ca se formeaza modul de mers. dupa aceea pot incalta si pantofi fara glezna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Raducu adorme seara pe burta mea si apoi il transfer in patutul lui. Inca nu ne putem dezvata de acest obicei, dar sper sa se rezolve pana pleaca in armata.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput