Bebelusi de iulie-august 2004 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
gongutza spune:
Kim vizionat pozele si pupam pe Luca cel frumos,ce haios e el cum vrea sa plece dupa rate/gaste ce-or fi animalele alea ca intotdeauna le-am confundat si multumim de aprecieri.Ma bucur ca ati reusit cu bona,vezi ca se rezolva toate?
Fetele am si eu o intrebare...piticii vostri calca pe toata talpa?Ca Alex mai are momente cand merge descult prin casa si tinut de sub brate cand calca doar pe varfuri...in premergator calca normal,cand e incaltat calca pe toata talpa.O fi defect copilu meu?Socru-meu care e ortoped(si inca cica e bun in Ploiesti,de fapt cel mai apreciat) zice ca nu are nimic,dar ca sa stau eu linistita(banuieste ca nu am incredere in competenta lui ca lucrand cu adulti na,ma gandesc ca n-are de unde sa stie de copilasi) sa ma duc si la un ortoped de copii.Voi ce ziceti?Pediatra lui zice ca e normal sa calce asa pana pe la vreo 9 luni si ca n-are nimic copilu la picioruse...am mai fost la ortoped de vreo 2 ori cand mi s-a pus mie pata ca ar avea picioarele strambe dar mi-a zis ca e ok...sa-l mai las sa vad ce si cum sau sa ma duc?Oare ce sa fac?
Dau si eu in boli de cand vorbiti voi de papucei,mers in picioare alea alea
In rest exersam non stop ridicatu in picioare si lasatul jos in fund,mai nou ne tinem doar cu o mana si cu cealalta facem pa-pa sau o bagam in guritza...cred ca ar fi in stare sa se ridice si daca ar vedea o frunza in vant la inaltimea lui.
Ce ma bucura in schimb ca nu mai are tentative de a se arunca in cap din patul nostru...se duce pana la margine,se prinde cu manutele de saltea si sta si se uita in jos....dar nici vorba sa se mai arunce in gol...azi s-a pus pe burta si s-a prelins pana pe covor ca vazuse el telefonul meu la incarcat pe jos,pacat ca n-am avut curajul sa-l las si sa ma duc sa iau aparatul sa-l pozez ca era tare dragalas cum se dadea el jos din pat.
Revin ca am ceva treba.Pupe
ANDREEABANICA spune:
Un magazin Piciul,este si pe Mihai Bravu,pe langa sectia 8 politie(Vatra Luminoasa).
Noapte buna!
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica
carmenp spune:
Io am okii impaianjeniti, Ilinca are rosu`n git, probabil de la frate-su si azinoapte am urmarit de nevoie doua episoade din Numai iubirea pentru ca a facut febra si nu mai adormea. Azi in timp ce asteptam dr sa vina la cabinet, a tras si-o voma de toata frumusetea, si pe mine si pe ea, dar asa am intrat la consultatie. In seara asta, pe linga faptul ca a vomat iar, timp de o ora am schimbat-o continuu de pampersi, asta ca face si kk moale. Sper miine sa avem o zi mai buna, ca altfel ajung la balamuc. Pupici si-o noapte linistita!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Toti pentru unul!...Iata-ma-s !
ANDREEABANICA spune:
Hai Adina ca ziceam ca ma duc la culcare dar am vazut mesajul tau.Si Alexia face la fel,cand este in premergator,calca pe toata talpa,cand o tin de brate ca sa mearga,calca ori pe varfuri,ori cu talpa in interior de zici ca i se frange glezna.Eu cred ca asa fac toti,dar mai cred ca tocmai deasta,ortopezii recomanda incaltaminte care sa fie mai inalta,ca sa le tina talpa dreapta si sa invete sa calce corect.
Hai,pupe si noapte buna!
ANDREEABANICA spune:
Of,of,Carmen,pupa mama tzucurica mica si bolnavioara,sa se faca bine repejor,of,of.
BLUE ANGEL spune:
mai , mai ... dar ce-ati mai scris ..
sa vad ce am retinut...
in primul rand m-a uimit moatza mica Andrusca ratusca ... cum isi tine ea biberonul singurica ... minune de copil !!!!ochisorii ei !!!!
Olivia , felicitari pentru viza prietenei mamei tale .. super !!!! ce-mi palc pozele cu Luca cel frumos .. acolo in magazinul de jucarii .. he, he .. asa il tinem si noi pe Luca atunci cand mergem la cumparaturi ...si da , vrem sa ne facem o casuta modesta in afara Bucurestiului unde sa ne retragem in wknd .. cand va fi gata va invitam pe toate la gratarele... si la pescuit ca avem si lac aproape ...
referitor la bandane .. sunt intr-adevar mai multe tipuri .. uite maine ii fac o poza cu asta noua care i-am luat-o .. este tare uschita ...
magazine Piciul sunt mai multe .. unul pe Stefan cel Mare (sau Mihai Bravu ... nu stiu sigur ) ,unul pe langa Piata Victoriei si mai sunt vreo doua dar sa-l intreb pe sotul meu .. ca eu nu prea ma descurc inca in Bucuresti ...iar Magazine Happy Baby la fel .. este unul pe B-dul Dacia , unul pe la IOR (parca ) .. in fine , mi-e greu sa ma orientez ..
Carmencita , si eu tot singura sunt .. tooooata ziulica ... sotul vine seara la ora 20 si atunci am doi copii .. dar cand doarme pufulescu mai intru si eu pe aici ...
am vazut si niste poze cu Bradut cu mult parut !!!o frumusete !!!!
si pe Botosica domnisorica .. numai copii frumosi !!!!
Felicia , eu sunt roscata!!! cat am fost insracinata si cat am alaptat am folosit un nuantator care mi-a cam inchis culoarea dar acum a revenit la normal ...
pai hai sa va spun ce face si pufulescu ... se ridica cu greu in picioare sprijinit (atarna greu colaceii !!!) , nu merge de-a busilea , se enerveaza pe mine si cad il pun sa se rostogoleasca , papa bine dar mai totul blenduit .. i-am dat intr-o zi un biscuite si i-am recuperat o bucata mare din gat .. ufff , ce spaima am tras !!!
papa pufuleti .. o punga daca i-as da .. ne-a invatat Alex si Andreea !!!nu stiu cum sa-l invat sa umezeasca mancarea mai solida si sa o inghita ... chiar nu ma duce capul !!!!o sa incerc cu piureul sfaramat cu furculitza .. sa vedem ..
de vorbit ... aba, baba , papa si cam atat ..ahaaa si exerseaza un tipat de-mi sparge timpanele !!!!si face ca o foca !!!
dinti nu are ... cu toate ca are gingiile umflate de 2 luni .. are doua umflaturi de zici ca sunt doi dintisori acolo...
si cam atat ...
cum a ramas cu intalnirea de la Baby Expo .. noi cred ca o sa mergem si vineri si sambata si duminica ... vine o prietena de-a mea din cta insarcinata si vin si parintii mei ...
pupici si o noapte frumoasa
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
Adinutza , si Luca merge tot asa pe varfuri cateodata ..
am mai pus si noi poze in albumul a opta luna
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Vezi Simona si tu acre te plingeai ca nu vorbeste Lucaciu...spune destule...si o sa tot spuna ..si eu care credeam ca Luca al meu este singura foca din zona:)
Sa aveti noroc sa gasiti un teren!
Carmen sanatate Ilincai! Asa este cind ai doi...niciodata nu se termina problemele:)
Laurici am vazut pozicile..imi place tare aia de la baie cu spuma...
Multumesc pentru adrese Simona si Andreea...
amironeanu spune:
Buna seara!
A mai trecut o zi, dar din fericire, una in care Stefi a fost vesela si bine dispusa toata ziua
Voi avea si eu iepuras pana la Paste [ura] [ura] Deja se vede bine, bine un dinte in gingie, asa ca sper ca in citeva zile sa iasa. Si se pare ca totusi acesta a fost unul din motivele pentru care am dormit mai rau noaptea. Si a spus ieri un ta-ta, bineinteles ca tati nu isi incape in piele de bucurie. Oricum, azi nu a mai vrut sa spuna. A, si a inceput sa se tarasca si ea spre inapoi, bineinteles, directie inainte este mai greu de controlat.
V-am citit, dar sunt foarte obosita si nu prea imi mai aduc aminte despre ce s-a discutat. Urmaresc discutia cu incaltarile pentru ca ma intereseaza, dar nu stiu ce sa spun pentru ca nu am studiat inca problema. Si nici poze noi nu am apucat sa vad, dar imi iau eu revansa.
Naomi_Ioana, si eu am aceasi problema cu Stefi, cu stersul fetei. Ea de fapt nu suporta nici macar sa o dau cu crema pe fata. Voi incerca si eu faza cu apa, sa vad cum va reactiona.
Olivia, felicitari pentru "bona" sa se ataseze Luca repede de ea.
Carmen, imi pare rau ca Ilinca este bolnavioara, sa se faca bine repede, repede.
Ne revedem maine , sa aveti o noapte calma, iar maine o zi insorita si frumoasa (nu ca azi )
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
pako spune:
Salutare
Astazi n-am intrat pe net fiindca am dormit impreuna de la 10 la 13.30 si dupa am iesit in plimbare prin satuc....o data singurele si o data cu tati.
Olivia ma bucur ca s-a rezolvat cu viza.Sa fie cu noroc bona ! Am vazut pozicele...frumoase si alea in magazin si cele din fata casei cu gastele.Noi aici avem rate prin park.
Anca(Naomi),la noi e o placere spalatul pe fata...e asa haioasa.Ii inmoi un servetel in apa si dau in jurul gurii...sa vezi ce alearga cu limbuta dupa servetelul meu ca sa-l bage in gura...e o distractie!
Carmen, pupcim pe Ilinca sa se fac bine repede.
e tarziu ...am fugit la somn...
pupici
Felicia si Andreea