Mamici de martie - aprilie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 3
fancybaby spune:
Stati asa ca nu merge link-ul.Incerc din nou
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fancy_baby1/album?.dir=/20f4
adrianafedorca spune:
ce faceti fetelor? v-a fost dor de mine? iar nu mai am somn , e5 dimineata si eu ma uit pe pereti, probabil mi se trage de la cat somn am bagat zilele astea, oricum trebuia sa ma trezesc pe la 7 dar as mai fi vrut sa dorm macar o ora, oricum nu stiu cum e la voi dar la mine somnul a devenit un vis, e din ce in ce mai greu, nu mai pot sa ma misc, durerile inghinale ma omoara, burta e imensa acum mai nou a inceput si spatele sa ma doara...abia astept sa scap,
fancybaby am vazut si eu pozele cu Alesia e o scumpa si o frumoasa si o grasunica sa-ti traiasca si sa fie santoasa
clio parca esti mai optimista sau mi se pare mie? hai ca mai avem un pic si scapam, tin pumnii , grasunelul meu face bine, normal, unde e mai bine decat la mami in burtica? cred ca nu prea mai are loc pt ca se misca rau de tot, si cred ca s-a facut si mai grasan il simt eu ca e greu
oanamc cine te-a suparat? spune-mi mie ca ma duc sa le 

cristinatwo tin pumnii sa stea bebelinii cat mai mult la mami in burtica
Anca Micaela si roxx multumesc mult pt meniu , o sa cam fac foamea in primele zile, tin minte ca dupa ce m-am operat de apendicita tot asa am baut supa in prima zi si m-a apucat plansul de foame, asta e macar acum mai slabesc putin
claudia_2803 LA MULTI ANI !!!!pentru papusica ta sa faca mare si frumoasa si sanatoasa
fetelor mie nu-mi vine sa cred ca ne apropiem de final, parca ieri mi-am facut testul si am vazut 2 liniute, a trecut repede timpul, zicea cineva de botez , chiar voi v-ati gandit la botez? eu am ceva experienta , am botezat 2 baietei acum 2 ani, asa ca mai stou cate ceva, eu am o mare problema insa cu alegerea restaurantului , dar mai e oricum pana la botez, chiar la cat etimp dupa nastere vreti sa-l faceti? eu m-am gandit sa-l fac in iulie pe 9 ca pe 8 e ziua mea dar e intr-o vineri si as vrea sa-l fac la o terasa daca nu e prea cald, fetele din bucuresti poate-mi dati si mie idei de restaurante, as vrea ceva mai micut si cochet, oricum cele mai mairi sigur sunt ocupate cu nunti in perioada aia
va pup si ma duc sa vad poate mai reusesc sa dorm putin
Adriana si bebelinul 37+
adrianafedorca spune:
toata lumea doarme, normal, fete destepte nu ca mine, eu n-am putut sa dorm asa ca m-am spalat pe cap si acum vreau sam fac frumoasa, la 6 dimineta, am innebunit de tot
mi-am adus aminte ca intreba cineva de masuta de infasat cu cadita incorporata, am vazut la magaziunul unirii la ultimul etaj, unde sunt magazinele pt copii si costa in jur de 4 milioane, insa eu mi-am luat cu 2 milioane cadita cu suport sa stea bebe ca sa nu-l mai tin eu si inca un suport pt cadita ca sa nu stau aplecata, e mai ieftin asa dar nu are masuta de infasat
fetelor cu ce scot eu bebelinul din spital, pot sa-i pun doar body si un costumas si sa-l invelesc in paturica sau trebuie sa-i cumpar si un costumas mai gros care sa-l pun peste costumasul mai subtire, ma gandesc ca se face cald si il cumpar degeaba
gata ma duc sa ma usuc la par
va pup si vorbim mai tarziu
oanamc mi-ai adus aminte de epilat , credeam ca scap dar vad ca iar mi-a crescut asa ca trebuie sa ma prezint si eu la jupuit dar o s-o fac cu o zi inainte de cezariana pt ca mi-e frica sa nu se declanseze nasterea, cand ma gandesc ce ma asteapta.....
danna_J spune:
buna fetele,stai linistita Adriana ca vad ca iti tin compania in dimineata aceasta! IN ultima vreme am dormit foarte bine, adica toata nopatea pana la 8-9... si apoi cu putin efort mai readormeam. In dimineata aceasta e ziua sotului meu, a fost la munca si acum e plecat la un magazin de electronice care se deschide azi si primii 100 primesc un aparat dvd pe gratis, magazinul e foarte aproape de noi, eu am zis sa incerce daca vrea ca nu strica sa primeasca asa un cadou de ziua lui. Asa ca saracul de la munca sta la coada ca in romania la lapte! :) ma apuca rasul. Chestia e ca a venit intre timp acasa sa se imbrace si mi-a spus ca deja sunt vreo 20, el a stat in masina pana acum si a zis ca e cam rece si va trebui sa se aseze la rand ca sunt cam 20 si e numai 6 am iar magazinul se deschide la 9. Sincer m-am gandit sa ma duc sa ii tin compania dar nu as rezista nici un sfert de ora, mie nu mi-au placut cozile niciodata, dar e fun si sunt curioasa ce face. Initial vroiam sa-i tin ziua, doar cu tort, bere, ceva snakuri sa nu gatesc nimic, dar nu am nici pentru asta chef si am hotarat sa amanam evenimentul si o sa facem ceva doar noi!Fancybaby, am vazut pozele cu frumusetea ta de ingeras, e asa o cuminte si dulce si deja cu trasaturi formate, ma bucur ca ai nascut usor o asa bebita zdravana, D'zeu sa va ajute!Dragele mele va las, mai revin eu pe aici ceva nou cu mine e ca am si eu dureri inghinale ca tot v-am auzit si pe voi dar nu stiam cum sunt :), ei de ieri dimineata au aparut si vad ca se manifesta constant. Eu sincer as dori sa nasc dintr-un moment in altul, sunt deja in saptamana 37, burta parca nu a mai crescut, si nici eu in volum, uneori sunt foarte sprintena si la intors in pat, alteori mai greoaie, bebe misca bine, mai mult in partea dreapta si nu mai loveste de mult doar parca se rasuceste mult, uneori parca vrea sa iasa din burtica si simt cum iese ceva tare :).va pup si va doresc un weekend minunat, fara incidente !
adrianafedorca spune:
neata danna_J si LA MULTI ANI !!!sotului , ii tin pumnii sa primeasca dvd-ul , si distractie placuta in doi
, ma duc si eu acum sa ma bag in pat, m-am spalat , mi-am intins parul , am papat mi-am luat vitaminele si acum ma bag in pat poate reusesc sa mai dorm pan ala 9 daca nu ma uitla tv sau vin inapoi la computer, ce credeati ca scapati asa usor de mine???![]()
![]()
![]()
![]()
ati vazut ca mai sunt 2 zile si se deschide magazinul buburuza, sunt atre curioasa ce au de vanzare si ce preturi au?????ar trebui sa dea si ei ceva pe gratis la primii 100 ca la danuta in belgia
,m-as trezi si eu la 3 dimineata si as sta la coada, si va tin si voua rand fetelor![]()
![]()
![]()
gata am fugit
pupici
danna_J spune:
Adriana, esti o scumpa! Iti doresc somnic usor, sa te mai odihnesti putin daca poti, eu inca mai astept sa imi vina somnul ca nu imi place sa stau in pat si ma rasucesc, plus ca nici nu e usor! Sper sa dea ceva gratuitati sau macar reduceri la deschiderea magazinului! succes !!! Tu Adriana esti o shopomana ! Bravo tine, cred ca o sa ai tot ce ii trebuie la bebe si in + :), eu mai mult din restrictii financiare am stat pe tusa, ca altfel cred ca umpleam deja dulapioarele fetitei care nici asa nu sunt prea goale. Apropos de body-ul acela mai grosut, eu l-am cumparat deja pentru ca sa fiu sigura ca am ce sa-i dau peste, este si cel mai frumos obiect vestimentar achizitionat de mine, alb cu glughita si se inchide ca un sac de dormit, adica nu are picioruse si nu e tip cosmonaut, dar a fost si cel mai scump, si totusi nu foarte (16 eu) are un ursulet brodat pe el de culoare crem inchis, eu am optat pe culori neutre. Sunt totusi restanta la cadita de baie cu suport si suportul acela pe care sa-l asez pe bebe cand ii fac baita, am primit din familie un carucior si un maxi cosi pentru masina care se poate atasa la carucior, deocamdata nu ii cumpar altul sa vad cum se comporta acesta, e cu 4 roti si pare ok. Ieri impreuna cu sotul l-am spalat, el l-a dus in vana si l-a facut luna si bec, are o rabdare extraordinara pentru detalii si stiu ca ii iese luna orisice curata! Am pus in masina de spalat tot ce a fost din material si s-a spalat foarte bine. Pampersi inca nu i-am luat nici sticluta de lapte, veau sa alaptez la san si sunt in stare sa trec peste orice inconvenient sa pot sa o fac cat mai mult timp. Poate primesc de la spital un cadou cu unele chestii necesare, ulei, flacon de alaptat ... pampersi etc. Stiu de la o prietena care locuieste aici si a primit o geanta cu produse... ma rog, eu voi completa dupa, acum doar strictul necesar. In legatura cu pampersii, care si aici sunt foarte scumpi, un pachet cam de 100 buc costa in jur de 30-40 euro, sincer nici din curiozitate inca nu m-am uitat sa vad dar asa mi-a spus prietena mea si m-a sfatuit sa incerc si alte firme mai ieftine pentru ca se comporta aproape identic sau uneori chiar mai bine ca si scumpii pampersi! Oricum in criza financiara in care ne aflam nu e cazul sa supraincarc bugetul cu cine stie ce scumpeturi ! O sa vedem, probabil ca la inceput vom opta pentru ce e mai bun! Nu mai am rabdare si sper sa vina bebe cat mai repede, si sa fie sanatoasa, oricum cu fiecare zi ce trece sunt mai aproape de intalnire!numai bine
danna_J spune:
Adriana, multumesc de urarea pentru sotul meu, dragul de el, n-am vrut sa va zic ca e ziua lui sa nu va mai apucati sa-l felicitati si pe el ca avem atatea mamicute noi care merita sa fie felicitate si uneori (cel putin eu) mai sar pagini la capitolul urari... dar multumesc mult pentru atentie !
clio spune:
Neata, fetelor!
Adriana, vad ca tot insomniaca ai ramas
Cum reusesti tu sa te trezesti la asemenea ore , nu voi intelege...Eu cand m-am culcat, culcata am ramas pana cand rasare soarele
Sau poate azi a rasarit soarele la 5.24 ???
Ma bucur ca grasanul tau este bine!O sa se faca si mai grasan cat va mai sta in burtica la mami!!!
Da, ai ghicit!Sunt mai optimista!Azi m-am trezit si eu la 7.30
pentru ca mergem sa cumparam patutul!!!Nu am reusit sa-l luam pana astazi, dar este bine si astazi decat deloc.
Oanamc, cine te-a scos din minti, tocmai pe tine, optimista grupului???
Fancy baby, este o duceata Alessia ta!!!Sa-ti traiasca!
Fetelor, ma uitam pe listuta noastra!Mai suntem asa de putine cele care asteptam sa ne tinem minunile in brate!!!Chiar a trecut repede timpul!
ClaudiaH spune:
Dupa mult timp, revin si eu cu vesti despre noi. Duminica, 03 aprilie 2005 a venit pe lume Stefan, minunea mea de baietel. S-a nascut prin cezareiana la ora 16:55, cu greutatea de 3400g, lungimea de 51 cm si apgar 9 in maternitatea Cuza Voda din Iasi. E o comoara de copil. Ieri am ajuns acasa la tati care ne astepta mandru ca un cucos de rasa de puiutul lui. Nu va spun prea multe acum, va spun doar ca e o minune de copil, e extrem de cuminte, noaptea abia il trezesc sa manance, si bineinteles ca desi la varsta asta nici un copil nu poate fi numit frumos mie mi se pare un inger dar e copilul meu si e firesc preobabil sa-l vad asa.
Acu' va las ca trebuie sa-l trezesc sa-i dau sa manance ca am niste sani gata sa explodeze si ar fi pacat. Va pup pe toate si va urez sa aveti copii sanatosi si norocosi!
Claudia
P.S. O sa revin cu amanunte dar dupa ce reusim sa ne adaptam la noul stil de viata.