Mamici de martie - aprilie 2005 (26)
mamici
Lorelai 
a nascut pe 18 ianuarie
Livia si Maya
Ninocikap
a nascut pe 17 februarie
Mihai Alexandru , 4 kg., 52 cm., APGAR 9
Cameron
a nascut pe 23 februarie
Erin Stefan , 3 kg.
Ellinia
a nascut pe 25 februarie
Stefanut , 2,900 kg., 50 cm., APGAR 10
Saphir
a nascut pe 27 februarie
Ailish Samburica
Betilina
a nascut pe 27 februarie
Irina Maria , 3 kg.
Clara03
a nascut in februarie
Sebastian , 3,150 kg, Apgar 9, 50 cm
Caramella
a nascut pe 1 martie
Alicia Bianca , 2,800 kg., APGAR 9
Raluca I
a nascut pe 2 martie
David Andrei
Elibui
a nascut pe 4 martie
Alice , 3 kg., 54 cm.
Claudia 2803
a nascut pe 7 martie
Melissa Ioana , 3,180 kg., 51 cm.
Erix
a nascut pe 9 martie
? , 3.850 kg.
Giuliatm
a nascut pe 10 martie
Alessandra , 3,050 kg., 51 cm., APGAR 10
Dariaevelin
a nascut pe 10 martie
Brien Constantin , 3,7 kg., 51 cm., APGAR 10
Andruzza
a nascut pe 10 martie
Rares , 3,4 kg.
Ana71
a nascut pe 13 martie
Eva Maria , 3,3 kg., 51 cm.
Simonette
a nascut pe 13 martie
George Alexandru , 2.750 kg., 47 cm., APGAR 9
An-k
a nascut pe 14 martie
Bianca Ecaterina , 2,975 kg., 48 cm., APGAR 9
Anca Micaela
a nascut pe 17 martie
Ema Ioana , 3,280 kg., 48,5 cm., APGAR 9/10
Smmiha
a nascut pe 18 martie
David Andrei , 3 kg., 50 cm.
Zuzunachi
a nascut pe 19 martie
Alexandros Xenofon , 3,820 kg., 52 cm.
Rrox3
a nascut pe 23 martie
Ioana Alexandra , 3,3 kg., 48 cm., APGAR 8/9
GabiG
a nascut pe 23 martie
Luca , 2,9 kg., 48 cm.
Gilbertliana
a nascut pe 24 martie
Tudor , 2,950 kg., 50 cm.
Coral
a nascut pe 24 martie
George Victor , 3,4 kg., 53 cm., APGAR 9
Gia22
a nascut pe 25 martie
Nicolas David , 3,9 kg., 52 cm., APGAR 10
Raluk
a nascut pe 26 martie
Nicola Adriana , 3,350 kg., APGAR 9
Hiroral
a nascut pe 30 martie
Karen , 3,148 kg., 51 cm.
Kathywsha
a nascut pe 31 martie
Iosif , 3,8 kg., APGAR 9
FancyBaby
a nascut pe 2 aprilie
Alessia Maria , 4,1 kg., 55 cm.
Carmissis
a nascut pe 2 aprilie
Rada , 2,6 kg.
ClaudiaH
a nascut pe 3 aprilie
Stefan , 3,4 kg., 51 cm., APGAR 9
Gabrianah
a nascut pe 5 aprilie
Gabriel-Stefan , 3,8 kg., 54 cm.
Giliutza
a nascut pe 7 aprilie
Adinuta? , 3,4 kg.
Gabrielaveres
a nascut pe 8 aprilie
Thomas Daniel , 3,220 kg., APGAR 10
Listuta cu 
Martie
Pomeanm DPN 3 martie 2005
AdaBB DPN 4 martie 2005, viitoare mamica de 
Mariad DPN 4 martie 2005
Mali DPN 6 martie 2005
Sasuke DPN 7 martie 2005
Salimoni DPN inceputul lui martie
Daniela77 DPN 10 martie 2005viitoare mamica de 
Ramo-mara DPN 12 martie 2005viitoare mamica de 
Sofronica DPN 13 martie 2005
Codri DPN 15 martie 2005
Mary-Jane DPN 16 martie 2005 viitoare mamica de 
Cristina Iuliana DPN 16 martie 2005
Ako DPN 17 martie 2005 viitoare mamica de 
Darian si Rares
Oanaanast DPN 18 martie 2005 ,viitoare mamica de 
Infofun DPN 18 martie 2005
Giovana DPN 19 martie 2005
Adiveroig DPN 22 martie 2005
Ani si Stefi DPN 25 martie 2005
Geneviere DPN 26 martie 2005
Mariab DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de
Catalin Razvan
Janib DPN 27-30 martie 2005
Nika DPN 25-30 martie 2005, viitoare mamica de 
Cristinacostinescu DPN 31 martie 2005 viitoare mamica de 
Aprilie
Marlen DPN 3 aprilie 2005
Camelia Geanina 78 DPN 7 aprilie 2005
AdelaP DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Tuchi DPN 9 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Geta Sava DPN 10 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Oanamc DPN 11 aprilie 2005, viitoare mamica de
Letitia Medeea
Cenia DPN 12 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Talacami DPN 14 aprilie 2005
Gegea DPN 14 aprilie 2005
Dialori DPN 15 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Andira DPN 15 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Clio DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de
, Dr Tutunaru-Spitalul Elias
Merry Marry DPN 16 aprilie 2005
Danuta t DPN 16 aprilie 2005 , viitoare mamica de 
Gipsy DPN 18aprilie 2005 , viitoare mamica de
Robert Andrei
Adela20 DPN 20 aprilie2005, viitoare mamica de 
Ocrainic DPN 21-22 aprilie 2005, viitoare mamica de
David
Miska DPN 25 aprilie 2005
Mamanati DPN 25 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Crangutalil DPN 24 aprilie 2005,viitoare mamica de 
Sibip DPN 21-27 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Teodora Racz DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lantana7 DPN 26 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Lorin7774 DPN 28 aprilie 2005
Danna J DPN 28 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Emma
Adrianafedorca DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de 
Mamacita DPN 29 aprilie 2005 ,viitoare mamica de
Alexandru
Ligia13 DPN 30 aprilie 2005, viitoare mamica de 
Cristinatwo DPN sfarsit aprilie 2005 , viitoare mamica de 

Kemelina viitoare mamica de aprilie
Rianna viitoare mamica de aprilie
Clara turza viitoare mamica de 
Jenii viitoare mamica de 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28552&whichpage=10" target="_blank">aici a inceput www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30044" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31185" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31933" target="_blank">4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33200" target="_blank">5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34250" target="_blank">6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35921" target="_blank">7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=1" target="_blank">8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38447" target="_blank">9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39535&whichpage=1" target="_blank">10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40453" target="_blank">11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41289" target="_blank">12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42196" target="_blank">13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42762" target="_blank">14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43325" target="_blank">15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43842" target="_blank">16 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44215" target="_blank">17 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44670" target="_blank">18 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45074" target="_blank">19 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45358" target="_blank">20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45531" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45739" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46035" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46287" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46504" target="_blank">25
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
Raspunsuri
rrox3 spune:
Gabriela felicitari!!!
Bine ai venit pe lume Thomas! Sa fii sanatos si fericit! 
Raluk pentru ranile la san foloseste Garmastan, inainte si dupa alaptat. O sa-ti treaca repede.
Geta sava e absolut normal ca o sarcina sa dureze pana la 42 saptamani (la fel cum e normal sa dureze doar 38 saptamani). Mai ai putina rabdare.
Hiroral bebe trebuie tinut in pozitie verticala si batut usor pe spate. Uneori dureaza putin, alteori cateva minute bune, dar de obicei apare si gazul. Intr-adevar elimina multe gaze spectaculos pe partea cealalta, dar e normal la un bebe mic hranit la san.
Ellinia eu zic ca-i prea gros imbracat bebe. Da-i doar o caciula, o singura jacheta si o singura pereche de pantaloni mai grosuti. E cald si soare afara. In general gandeste-te sa-l imbraci ca pe tine plus caciulita si eventual un plovaras, nu-i nevoie sa-l infofolesti. Dar cel mai sigur iti dai seama daca pui mana pe el, vezi daca e incalzit tare sau nu.
Mamacita ce faci? Nasti? Tinem pumnii sa fii bine si tu si Alexandru!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana Alexandra (n. 23 martie 2005)
mamacita spune:

Felicitari Giliutzei si Gabrielei,sa va traiasca puii si sa-i cresteti sanatosi!
Scumpele de voi,forumelelor,v-am dat emotii degeaba!

N-am intrat sa va scriu pentru ca de marti mi s-a instalat o hipertensiune indusa de sarcina(gestationala)si pana azi tot in valori destul de mari am tinut-o(si continui)

.Cand ziceam si eu ca am scapat,caci e o complicatie frecventa la mame peste 35 ani,hop ca si-a aratat coltii.Pe deasupra,bebe ieri a fost mai lenes,asa s-a intamplat,dar eu cu toate sutele de cazuri cu complicatii pe care le am in cap,m-am alertat sa nu sufere si azi m-am dus la un test de non-stress(acea inregistrare a batailor cardiace fetale asociate cu miscarile)care a aratat ca bebe e bine si face misto de mine!
Diseara ma duc la echo sa masoare Doppler fluxurile si greutatea.Colac peste pupaza insa,mi-a prescris insistent aspirina de 75 mg,fix in trimestrul trei,cand e mai bine sa te fersti.Sa vad ce obtin la negocieri diseara,caci eu nu as vrea sa incep aspirina la 37 sapt.,dar nici afurisita de tensiune nu vrea sa scada nici de frica.
Si,cum tot ma banuia zuzunaki de chef(sa-ti traiasca scumpetea,ptiu,ptiu),diseara vin in vizita niste prieteni din State sa ma vada si cu un cadou de "babyshower";va dati seama ce chef am,dar ce poti sa spui cand oamenii bat atata drum cu asa intentii frumoase?Sper sa fiu in stare sa fiu o gazda acceptabila.
Va pup si promit sa nu mai lipsesc atat fara sa va dau de stire!
teodora racz spune:
Mamacita ce bine ca te auzim!Ne-ai dat ceva emotii!Imi pare rau ca ai probleme mai ales(cum zici tu)acum la sfarsit!Sper sa le poti rezolva si sa nu se agraveze!Hai ca mai avem putin si scapam!Sa ne tii la curent!
Hiroral ti-am vazut pozele si bb.este o scumpa si o grasunica!
zuzunaki spune:
hello !
pupici fetele!bebelu meu e bine,slava Domnului!azi a venit si moasa si i a mai desfundat un picutz nasucul mic:)in rest...sta treaz si are chef de joaca!nu mai zic ce a inceput sa exploreze cu privirea toata casa!si pe mine cum ma analizeaza!!!
hiroral,
ai o dulceatza de fata,s o manance mama pe ea de japoneza
!!!
mamacita,
stiam io ca e rost de chef!supces cu oaspetzii!
si nu ti fac griji!iti tin pumnii sa fie totul super!
ocrainic,
saru´mana!
chiar mi am aruncat un oki pe lista cu bebei si se pare ca al meu s a nascut cel mai dolofan
azi la cantarit avea 4,400!wow!
GABRIELAVERES,SA TI TRAIASCA THOMI SI SA I DEA DUMNEZEU MULT NOROC!!!
sa stiti fetele ca THOMI a avut 3,320 la nastere si APGAR 10!!!un voinic,ce mai!
pup la toate si s auzim numai de bine!
"Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta." - Emanuel Swdenborg
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos
ninocikap spune:
ce faceti dragelor?
mai sunt gravidute pe aici? sau deja suntem mai multe mamicute?![]()
eu incerc sa mai fac cate ceva si prin casa dar al meu bb nu vrea deloc sa ma lase..
nu mai doarme tot timpul va dati seama, de ja la varsta lui de 7 saptamani
, si l-am invatat rasfatat... deci daca nu doarme trebuie sa il iau din patut sa il tin langa mine sa ii vorbesc, dar cel mai bine este daca il tin si in brate, atunci e cel mai fericit.... dar sa nu va inchipuiti ca asa tot cu ochii in sus, nu sa stea in picioruse, il tin pe burta pe mine si isi ridica si capul si umerii si are o fata asa de fericita... asa face si la masajul de la baita cand il pun pe burtica ca sa ii masez spatele..
deci daca nu am fi asa de rasfatati
probabil ca mami ar mai avea si ea timp sa faca si curatenie, si mancare pentru tati...
in rst nu prea am avut probleme cu colicii, nici el nu prea ragaie dar in schimb da vanturi..
acum ca v-am mai distrat cu aventurile piticului meu va las ca in sfarsit doarme si poate fac si eu cate ceva...
Rrox3 te rog completezi si la mine la listuta 4 kg, 52 cm Apgar 9. Multumesc.
Pupicei multi la toate si multa sanatate.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
adrianafedorca spune:
mai mai mai ce de mamici, felicitari la toate sa fiti sanatoase si voi si bebelusii vostri sa ne auzim cu bine la bebelusi de martie aprilie de 2005, eu una abia astept
fetelor pe mine de azi dimineata ma doare spatele de mor, cum incerc sa pun piciorul stang in pamant simt ca un cutit in spate abia pot sa ma duc la toaleta de durere, oare ce e? o fi semn de nastere sau e doar o durere normala sarcina, vreau sa va zic ca nu am facut nimic, adica nu am carat nimic sau nu m-am obosit cu nimic, oricum maine merg la control si poate ma lamureste doctora, sper sa fie totul ok
va pup si va doresc un weekend minunat
claudia_2803 spune:
Felicitari Giliutza si Gabriela!
Sa creasca bebeii mari si sanatosi!
Ieri papusa mea mica a implinit o luna iar maine cea mare implineste 4 anisori.
Fetelor, Melissa mea tuseste cam de o saptamana. La inceput a fost o tuse seaca, din gat. Acum insa e o tuse productiva. Febra nu face, de mancat mananca bine, doarme bine si e foarte vioaie. Sa fie oare o infectie in piept??? Maine dimineata sper sa ne primeasca doctorul sa vad ce are. Dar totusi pana atunci am zis sa vad si parerile voastre. Poate intra si Cristinatwo si imi spune ce crede.
Nu m-am dus cu ea pana acum pentru ca aici medicii foarte greu dau antibiotice iar daca am vazut ca nu face febra si in rest e bine am sperat ca o sa treaca.
Oanamc, distractie placuta la botez si sa treci cu bine peste ziua de luni.
Rrox3, si eu patesc la fel cu Laura. Ea vrea sa plimbe carutzul, sa schimbe pampersul, sa ma ajute la baitza ... Bine ca avem ajutor
La inceput a fost geloasa dar incet incet isi revine.
Hiroral, tine bebelusa pe umar si maseaz-o usor pe spate.
Zuzunaki, ce flacau mare si frumos ai ... 
Claudia si printesele Melissa (7 martie '05) & Laura (9 aprilie '01) 
albumele noastre ![]()
Anca Micaela spune:
Hiroral, am vazut si eu pozele... Ai o bebelusha superba! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Gabriela, felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos, voios si mancacios si sa va aduca numai bucurie.
Ema mea a facut ieri 3 saptamani; ne intelegem destul de bine. Sunt feri cita ca a reusit ea, micuta, sa imi creasca productia de lapte si acum foarte greu accepta completarea. Se stramba de parca i-as da... ceva foarte neplacut. O sa fac proba suptului sa vad daca are sanse sa se sature doar din ce trage de la mine. Citeam pe undeva ca e mare paca ca sanii nu au si ei gradatii, ca biberoanele, ca sa stim si noi, mamicile cum stam!
Roxana, daca vrei sa completezi si la noi: Ema a avut 3,280 kg, 48.5 cm si Apgar 9.5 (adica prima nota 9 - ca asa e la cezariana, iar cea de-a doua 10). Multumim!
Va las acum si va doresc week-end placut!
Pupaturi tuturor,
Anca Micaela si
Ema
oanamc spune:
Am fost la ......EPILAT!!!!
URAAAAA!
Imi era teama ca ma apuca sa nasc si nu ma epilasem. Cosmeticiana mea e intr-adevar curajoasa, a avut tupeu sa ma epileze inghinal total 

Colega ei a fost de-a dreptul socata!
Vreau sa va spun ca simt ca se apropie cu pasi repezi....Cat eram eu de harnicuta...acum nu mai am chef sa fac nimic si obosesc din orice, simt nevoia sa stau tot timpul intinsa in pat , dar ma omoara durerile inghinale...
Se apropie, nu-i asa? Sper ca mai are bebelina rabdare pana luni!
Hiroral, sa-ti traiasca grasunica, e super dulce!
Claudia, la multi ani printeselor tale!
Oana si bb Letitia Medeea(sapt 39+)
adrianafedorca spune:
mamacita imi pare rau de problemele pe care le ai taman acum dar sunt sigura ca se rezolva si o sa fie totul bine , iti doresc distractie placuta cu prietenii si
la amandoua pt cele 37 de saptamani
hiroral ti-am vazut si eu papusa , Doamne ce frumoasa e, ca mamica ei, sa va dea D-zeu sanatate
mey dar de mamanati n-am mai auzit nimik oare ce face? si cristinatwo? le tin pumnii daca au nascut sa fie bine
fetelor pe mine ma doare rau de tot spatele ce ar putea fi? si daca stau in pat simt niste junghiuri de imi vine sa plang
bebelinul meu a facut 37 de saptamani azi mai avem si noi putin si ne vedem , 2 saptamani ,
va pup si revin mai tarziu sa vad ce mai faceti
Adriana si bebelinul 37 de saptamani