Rochia de mireasa (7)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Fetele...sa va spun...navigand eu ca o flocirik pe net am vazut-o...era ROCHITA MEA.M-am indragostit...E un model de la lasposa,din colectia 2006.Mai ramane sa merg la Monica Darie sa mi-o faca.
Corina
Albumul meu
![](icon_smile_shock.gif)
Pe ce site ai vazut rochitza? Cred ca inebunesc...
![](bang.gif)
![](inec.gif)
![](alcool.gif)
![](cuplucasatorit.gif)
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
krelia spune:
BraveGirl, o stim? ca de nu, musai sa ne-o arati!!!!!
Hai, trimite linkul repejor!
Krelia...viitoare printzesita
BraveGirl spune:
Nu pot sa va dau link pt ca nu merge. Dar va pot indruma: www.lasposa.info ,book avance 2006, pag2, model Gante (sper ca ati inteles). Eu vreau sa o modific putin.Sa pun dantela sus si sa fie putin mai umflata.
Corina
Albumul meu
estera spune:
BraveGirl super finuta rochita care iti place tie! Imi place mult! Ca de altfel toate rochitele de acolo, sunt foarte finute si delicate. Vedeti ce inseamna materiale bune si croitoreasa profesionista?
http://photos.yahoo.com/narcesteh
floricika spune:
Alinus nu se supara fata, ca daca era sa ma supar nici nu puneam linkul ca sa vedeti rochia.
Ma bucur ca va place rochia desi pe unii ii socheaza decolteul dar ce sa faci? Vine superb pe mine, mai trebuie sa ma bronzez un pic ca sa fie si mai sexy!!!
Krelia sincer uitasem de obiceiul cu bagat bani in sanCe-o sa ma mai distrez si ce de bani o sa strang....
BraveGirl spune:
Si mie imi plac mai multe modele de acolo. Dar m-am oprit la aceasta pt ca nu numai ca e frumoasa dar e si realizabila la noi. Celelalte modele au materiale care nu prea se gasesc la noi.
Asa ca am ales acest model pt ca chiar am vazut o rochie la Monica Darie care seamana si ma gandesc ca poate sa mi-o faca.
Corina
Albumul meu
floricika spune:
BraveGirl, foarte draguta rochia ta,si intr-adevar si celelate sunt foarte frumoase dar materialele sunt greu de gasit aici...
Multa bafta!
krelia spune:
BraveGirl, dee Domnu' sa ti-o poata face, zau! Ca-i prea frumoasa si prea finuta! Am vazut-o si eu si intr-adevar, pare realizabila
floricika, brrrrr...numai cand ma gandesc ce furori o sa faci! , mi se face mie pofta, daramite lor
...hihi, abia astept povestile de dupa! tu sa ai "grije" sa nu scape "mesenii" mana cu bani pe unde nu trebuie
Krelia...viitoare printzesita
Alinus25 spune:
vai ... vai ... vai... fetelor cred ca am luat-o razna de tot, adica nu cred ci sigur. Am innebunit de tot, nu stiu daca mai imi place rochia mea pe care am inchiriat-o, nu mai sunt sigura de nimic, dupa cate rochite superbe am vazut pe site-urile astea, uf... Aoleo ce ma fac!
Cred ca iarasi o iau de la inceput sa innebunesc vanzatoarele la probat de rochii ...(si nu ca nu as mai fi facut lucrul acesta inca odata si tot la rochia mea am ajuns inapoi, dar ce sa-i faci mireasa-i mireasa nu?). Imi pare rau ca nu pot sa va arat si voua rochia, dar promit ca incerc saptamana asta sa o rezolv si pe asta.
Ce sa va mai spun ca am cosmaruri noaptea de genu' "nu am rochie, nu sunt coafata sau fardata, nu am manichiura facuta si a venit mirele sa ceara" (la noi asa-i obiceiul) ... groaznic
Voua nu vi se intampla asa, ... sau oi fi eu unicat?!
Pupici la miresici
estera spune:
Fetele mele.. tot vorbim despre rochite de printese, dar poate fiecare are in gand cu totul alt model decat cel la care ne gandim noi. Asa ca, m-am gandit sa va arat cam ce inseamna pt mine rochita de printesa. Am gasit azi acest site, si pagina 2 reflecta preferintele mele,.. acele rochii infoiate..
http://www.bridalco.com/catalog/bridal_marys2.htm
Ce parere aveti?
http://photos.yahoo.com/narcesteh