Rochia de mireasa (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

zozela daca mai zici ca te face grasa rochia vin la craiova si te bat nu te mai stresa doar vezi cate miresici te incurajeaza si iti zic ca arati super ...si eu nu am glumit cand am zis ca arati ca o
pupicisi lasa gandurile negre ca doar acus esti miresica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Zozela-s-a chinuit baba chioara sa vaza si ea mai bine rochia (ca nu prea vaz cum e corsetul, daca ai vreo broderie, ceva)si a dat verdictul: o sa fii o miresica frumusica foc. Imi place voalul, asa il vreau si eu. Si nu te mai stresa ca vin si eu cu Nushulica sa-ti dam bataita.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor,va multumesc pt. incurajari(felicitari) si va pe TOATEeee!!Sunteti niste scumpe!!!
Corsetul este din tafta crem si are aplicata peste,dantela,in ac. nuanta..
BraveGirl,Nushulica,va astept cu drag in Craiova,dar nu pt. bataia promisa..ci sa ne..veselim...
Va salut si vainca o data!!!!!
Multumesc!

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

Christos a inviat!
Adevarat a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Estera,nu te supara,dar te contrazic.Nimeni nu-si doreste o rochie de mireasa taraneasca.Dar problema este ca nu se gasesc asemenea rochii la noi si chiar daca se gasesc, cum ar fi numai la Salon Gabriela,sunt foarte scumpe. Eu una nu as da 1110 euro pe o rochie pe care o port numai o noapte si de inchiriat nu ma prea incumet ca daca se intampla ceva cu rochita trebuie sa o platesc integral.Eu nu cred ca ar da cineva pe o rochita 1110 euro oricat de multi bani are, iar in privinta gusturilor, am citit pe site si am observat ca mai toate miresicile le plac rochitele de la Salon Gabriela. Ce sa-i faci, asta e remuneratia!!!Cred ca nu te-ai suparat.
Krelia, in loc de crinolina poti sa-ti pui jupon ( jupa din tulle).Eu mi-am luat jupon si m-a costat 1 mil. si poti sa-ti spun ca sta mai bine decat cu crinolina, se aseaza mai bine.
eu stiu ca toate vom fi miresici superbe.
Pupici la toate miresicile si casa de piatra.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Joi am prima programare la Monica Darie pt rochita. De abia astept.
As vrea daca se poate sa-mi spuneti si mie fetelor care va faceti rochia la ea cam care sunt preturile.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

BraveGirl, te inteleg. Si eu am fost f fericita cand m-am dus la Monica Darie si am plecat si mai fericita de acolo.M-a convins pe loc.
Rochita mea costa cam 23mil cu voal cu tot.
Sa ne povestesti cum a decurs intalnirea si cum iti vei face rochita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

quote:
Originally posted by dana n.

quote:
Originally posted by numeioana

Am atasat si eu poza cu rochita mea de la Christian Philippe. Va place?
Dana...Vreau sa te intreb ceva...Ai facut cununia civila la sect 4?Cum s-a desfasurat totul....eu sunt asa de stresata de depunerea dosarului....am auzit diverse versiuni pe la alte sectoare...o fi adevarat....La voi cum a fost?
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Este frumoasa rochita ta!

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

23 milioane lei??De ce este asa scumpa? Eu mi-am cumparat-o de la Agnes Toma si am dat 16 cu tot cu voal, coronita si trena detasabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Diferenta este ca rochita va fi croita exact pe mine,mi-o face cum vreau, din ce material vreau, etc.
Asta e marea diferenta fata de rochitele de la Agnes Toma care sunt lucrate in serie, dupa tipar, si daca vreau o modificare, nu se poate, ca asa e modelul...

Mergi la inceput