Mamici din Canada (10)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
alona spune:
Iren ,poti sa-l folosesti cu incredere, uite aici un link sa vezi la ce mai e bun:
http://www.baar.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=9111&Category_Code=SKI
Anca, mamica de Thea si Vlad
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iselin spune:
Iren, doamnelor,
1. Crema respectiva este pentru pielea sensibila a bebelusului
2. Cica este un remediu vechi din aceasta zona
3. Deci pentru pielea ta uscata eset f buna
4. Dar sa nu folosesti prea multa, caci devii prea lipicioasa
5. Stiam ca poate fi utilizata si ca demachiant
6.Iar una dintre fetele-cucuiete, la un subiect despre par, zicea ca se maseaza cu ea la radacina parului, deci o foloseste pe post de masca. Am incercat si eu si e OK.
In rest te ca-mi esti draga
iren spune:
Alona, sar'na, m-am lamurit, gata, fac economie la demakiant si enshpe mii de creme de corp, c-am un kil juma de vaselina d-asta, mi-ajunge pin se duce sotzu iar in septembrie-n Canada
Iselin
si merci de tipuri
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Donia spune:
quote:
Originally posted by caro
Donia, nu la voi este epidemia de pojar? si.... catzi romani sunt in woodstock? sau vorbesti de romani asa, in general, in canada?
Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67
Pojar? Aici? Eu sunt cam rupta de evenimente, in general, n-am auzit inca. O sa mai intreb prin zona. Fetita mea e vaccinata, sper sa nu se prinda nimic de ea.
In Woodstock am auzit cam de 10-12 familii, as spune. La cat de mic e oraselul, stam bine. Probabil ca mai sunt si altii, tocmai ce am vazut in cartea de telefon zilele trecute un nume romanesc, dar nu ne-am cunoscut.
Iren, vaselina actioneaza mai bine pe pielea uscata daca ai mainile putin umede inainte de a pune vaselina, nu ramane pielea atat de grasa.
Hi, hi, Iselin, si fetita mea a incercat sa muste din ou, si doar e cvea mai mare, dar tentatia... mare si ea!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
iselin spune:
Fetelor, ce cadouri duceti voi celor de acasa atunci cand mergeti in Romania? Eu ma tot gandesc.
Cand spun cei de acasa ma refer la prieteni, verisori, cunostinte bune, poate si parinti. Dra pentru parinti e mai uspr de gasit ceva, ii cunosti mai bine, iti sunt apropiati, e mai usor de stabilit. Aveti voi un cadou universal pentru majoritate?
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by iselin
Fetelor, ce cadouri duceti voi celor de acasa atunci cand mergeti in Romania? Eu ma tot gandesc.
Cand spun cei de acasa ma refer la prieteni, verisori, cunostinte bune, poate si parinti. Dra pentru parinti e mai uspr de gasit ceva, ii cunosti mai bine, iti sunt apropiati, e mai usor de stabilit. Aveti voi un cadou universal pentru majoritate?
Cred ca niste albume turistice cu poze din Montreal ar fi apreciate
Donia spune:
Angela, ai idee pe unde se gasesc albumele astea si cam cat costa, aproximativ?
Subiectul asta cu cadourile si pentru mine a devenit important si chiar aseara ma gandeam ce as putea cumpara... creme de maini, bijuterii, cosmeticale, ceva electronice pe baterii... trebuie sa dau o tura prin magazine sa vad ce se gaseste si cat costa, sa nu fie nici prea voluminoase...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by Donia
Angela, ai idee pe unde se gasesc albumele astea si cam cat costa, aproximativ?
Eu le-am luat anul trecut de pe Pearson Airport, in ultima clipa, asteptand zborul. Insa le-am vazut si prin oras (locuiesc in Toronto) pe la magazinele care vind ziare, vederi, timbre. Banuiesc ca trebuie sa fie ceva similar si prin Montreal. Iar costul a fost in jur de 10-15 CAD.
O alta idee e sa mergi prin mall pe la magazinele cu suveniruri si sa iei ceva care sa aminteasca de Canada. Numai ca in general preturile sunt nitelus mai ridicate.
![](canada.gif)
![](cheers.gif)
iren spune:
Donia, multzam, oricum ma lipicesc toata, avantajul e ca ma dau inainte sa ma culc seara, si pina dimineatza-mi trece lipiceala.
Apropos de cadouri, pt copii potzi aduce nejte cartzi din-acelea electronice, cu butoane care scot sunete, asa-i aduce sotzu lu Bogdanelu cin vine de-acolo, stiu ca-s in jur de 12 dolari.
M-am bagat si io ca musca, da am avut io un filin' c-o sa fiu utila cumva
p.s avetzi idee daca unsoarea asta are ceva efecte benefice la celulita si vergeturi?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.