Mamici din Canada (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Donia, La multi ani! Sa fie sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Buna Emilly,

eu tocmai am terminat COFI la 1 aprilie si-ti pot spune ca suma de bani difera ;daca sotul/sotia lucreaza - cel care face cursurile va primi 140cad/luna pentru garderie si 115cad/saptamana (in total eu primeam 560cad/luna si uneori am primit fix 600cad/luna, probabil in functie de nr de zile ale lunii respective) fara alte plati (ma refer la abonament).In cazul in care sunteti pe ajutor social se deconteaza abonamentul si se primeste ca bani numai 150cad/luna.

bafta, Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanadrag spune:

Donia, la multi ani pt comoara ta si sa-ti traiasca!
Merci pt urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Donia, sa-ti traiasca fata si sa te bucuri de ea!
La Multi Ani!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

La multi ani papusa mica!

Abia astept sa-mi creasca si mie Grauceanu. Dar vremea trece repede. Am impresia ca-mi retraiesc copilaria cand imi vad puiul crescand. Doar de vremuri bune sa avem parte.

Mergi la inceput

Fetelor, unde putem vedea si noi Eurovisionul? Stie cineva?

Astazi auzeam OZON la radio si mi se parea firesc. Nici nu mi-am dat seama ca de fapt e in romana la un radio in franceza. Aveam impresia dupa aceea ca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by bebitzu

Buna Emilly,

eu tocmai am terminat COFI la 1 aprilie si-ti pot spune ca suma de bani difera ;daca sotul/sotia lucreaza - cel care face cursurile va primi 140cad/luna pentru garderie si 115cad/saptamana (in total eu primeam 560cad/luna si uneori am primit fix 600cad/luna, probabil in functie de nr de zile ale lunii respective) fara alte plati (ma refer la abonament).In cazul in care sunteti pe ajutor social se deconteaza abonamentul si se primeste ca bani numai 150cad/luna.

bafta, Nicoleta

Nicoleta sar'mana mult de informatii

La multi ani Roxana!!! sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!

Doina sa-ti traiasca printesa! ce cadou si-a ales?dar mami???

pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dragele mele, multumesc din inima pentru urari! Maine chiar o sa-i arat si Roxanei mesajele voastre, ca mai sta uneori la mine in brate si e topita dupa emoticoane. Mereu ma intreaba ce citesc, cui scriu, si eu ii zic ca scriu scrisori. O sa fie tare incantata ca a primit si ea scrisori! Hi, hi, ar fi culmea sa ma puna sa ii fac cont, cred ca ar innebuni tatic-su'!
Imi fiecare zi imi fac timp sa ma minunez de copilasul asta minunat pe care mi l-a dat Dumnezeu, iar astazi chiar ca nu am facut nimic altceva. Sa va traiasca si voua copiii si voi pe langa ei!
Pana la urma la magazin a fost mai bine decat ma asteptam. In primele 10 minute Roxana si-a ales 10 jucarii, iar dupa ce i-am explicat ca la inceput doar ne uitam si mai pe urma alegem, s-a multumit sa se joace acolo si nu mai vroia sa plece. Nici nu o mai interesa daca luam si acasa cate ceva, important era doar sa o lasam in pace sa se joace!
Asa ca pana la urma i-am ales noi o casa de marcat tare smecheroasa, un carucior pentru cumparaturi si o cutie mare cu alimente de jucarie. De-a cumparaturile, asta e jocul ei preferat in ultima perioada, asa ca am zis ca e momentul sa ne jucam profesionist. I-am mai luat si niste carti faine pe care se poate scrie cu carioca, se poate si sterge dupa aia si o invata cum sa scrie. A, cum puteam sa uit? Si o carte cu povesti despre printese, plus ca si canta tema muzicala principala din Sleeping Beauty. Initial nu vroiam sa o luam, dar dupa ce a rasfoit-o si a ascultat muzica vreun sfert de ora ne-am indurat. Mai ales ca de vreo doua luni se recomanda: "Roxana Sleeping Beauty"... domnisoara mare, ce mai...

Iselin, eu tocmai ce am ascultat putin din Eurovision ! Azi am vorbit cu niste prieteni din Romania si tocmai se uitau la Eurovision. Au dat muzica tare sa pot asculta si eu cantecul Romaniei. Alta solutie de a asculta nu stiu...

Cricor, multumesc pentru informatii. Mi-as dori sa merg la concert, dar sotul chiar e plecat in perioada aia. Totusi, poate gasesc eu o solutie, dar probabil pentru Kitchener, e mai aproape de mine.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Atunci uite pentru Roxana:

Sa cresti mare si frumoasa

sa te joci frumos

Sa ia grija de mami, sa o iubesti mult

Sa te duci cu drag in Romania, dar sa-ti palca si aici

Sa fii ca o si sa tot timpul

Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Iselin, ce draguta esti! O astept sa vina de la gradinita si iti spun reactiile.
Si pentru ca nici o fapta buna nu trebuie sa ramana nerasplatita, uite o informatie despre cum se poate viziona Eurovision, am gasit-o azi postata de Adimercedes la Cuvinte pentru inima...

"Pentru cei interesati, mai ales din alte colturi de lume, care nu prind TVR, aici: http://www.esctoday.com/news/read/4580?PHPSESSID=d2ae4391e4e3744e43e9cbfd784ea43a puteti vedea live!

Enjoy, Adi"

Iar Serenity a dat adresa asta:
http://www.bbc.co.uk/radio2/eurovision/2005/the_show/

Doar ca eu nu stiu exact cand va fi finala. Sambata... la ce ora?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput