conjunctivita

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annelise spune:

crinuta,
da intr-adevar cred ca este infundat canalul.nu stiu daca masajul va ajuta. se poate face desfundare de canal. e o manevra usoara si nu dureaza mai mult de 10-15 minute.uneori e necesar a se repeta aceasta manevra.daca bebe creste mai mult e mai greu si trebuie 2-3 desfundari. trebuie doar ca medicul care ii va face sa aiba dexteritate! eu te sfatuiesc sa mergi la spitalul din oras si sa intrebi asistentele ce medic e mai bun in desfundarea canalelor. eu intotdeauna cand ma duc intr-un spital asa procedez , pt a nu ma duce la intamplare. eu te sfatuiesc sa nu mai amani! multa sanatate la bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Annelise, sunt in Bucuresti.
Dr. de la Oftapro a spus ca nu se face nimic inainte de 6 luni. E prea tarziu atunci? Ce parere ai?
Merci mult!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

eu am lucrat la spitalul ofta 10 ani ca si asistenta. acum sunt in maternitate.chiar zilele trecute am fost in vizita pe acolo si i se facea unui bebe mic de 6 saptamani desfundare de cai! eu spun sa mai intrebi si alti medici. daca ai fi fost din cluj as fi putut sa te ajut, sa-ti recomand pe cineva bun.eu personal am ajutat la desfundare de cai nenumarati bebei si stiu ce inseamna .maine ma duc din nou si ma inteesez de la colegele ce medici stiu in bucuresti. unele dintre ele i-au vazut pe cei din bucuresti operand cand au venit la noi in schimb de experienta.

Mergi la inceput

Sper ca e usoara interventia asta, ca ma apuca panica.
O sa mai cer o parere, deocamdata ii pun picaturi Nettacin.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

e usoara!!!nu e vorba de operatie!!! doar medicul trebuie sa aiba mana buna de aceea ti-am spus sa te interesezi inainte si sa nu mergi la nimereala.nu dureaza mai muylt de 10-15 minute! am mai intrebat la mine la ofta pt siguranta ta si intr-adevar e mai bine sub 6 luni desfundarea de cai. decizia e a ta si mai intreaba si alti medici. nu am reusit sa aflu nume de medici buni din bucuresti, dar daca aflu te anunt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annelise

e usoara!!!nu e vorba de operatie!!! doar medicul trebuie sa aiba mana buna de aceea ti-am spus sa te interesezi inainte si sa nu mergi la nimereala.nu dureaza mai muylt de 10-15 minute! am mai intrebat la mine la ofta pt siguranta ta si intr-adevar e mai bine sub 6 luni desfundarea de cai. decizia e a ta si mai intreaba si alti medici. nu am reusit sa aflu nume de medici buni din bucuresti, dar daca aflu te anunt.

Merci mult.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anp spune:

Multumim mult pt raspunsuri. Maine mergem la doctor, ca avem si programare pt controlul/vaccinarile de la 1 an. Ochisorii lui Andrew arata acum normal si nici nu pare sa se fi scarpinat la ei, deci probabil ca nu a avut mancarimi. Vedem maine exact despre ce este vorba.
Sunteti tare draguti, am primit o gramada de informatii de la voi. Multumim!
Numai bine si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esme spune:

Si noi mergem la cresa asa ca am avut si noi aceasta problema si ne-am luptat destul cu ea pentru ca nu mai scapa am incercat de toate pentru toti de la medici asa ca am avut o prietena care alapta si i-am picurat lapte de mamica in ochisori 3-4 zile, poate ca este o metoda babeasca dar dar o am de la alte mame mai mature, si nu ar strica si un control la oftalmolog, sa nu ramana cu urmari( i se pot infunda canalele etc.) Asa ca " paza buna trece primejdia rea
Sanatate multa si mii de pupici
esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esme spune:

Si noi mergem la cresa asa ca am avut si noi aceasta problema si ne-am luptat destul cu ea pentru ca nu mai scapa am incercat de toate pentru toti de la medici asa ca am avut o prietena care alapta si i-am picurat lapte de mamica in ochisori 3-4 zile, poate ca este o metoda babeasca dar dar o am de la alte mame mai mature, si nu ar strica si un control la oftalmolog, sa nu ramana cu urmari( i se pot infunda canalele etc.) Asa ca " paza buna trece primejdia rea
Sanatate multa si mii de pupici
esme

Mergi la inceput